mikob
Zainteresovan član
- Poruka
- 386
Je li mi moze neko dati adresu ili broj telefona nekog badminton-kluba iz Novog Sada , hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VASHKEVICH:Koleginice, kako dozvoljavate da i dalje stoji ovaj nakaradan naziv vaseg sporta u naslovu ove teme. HAOS!
Odmah da ste promenili! A inace, ostavi telefon i nekog frajera sa badmintona, pa da mu se javimAko imate takve
![]()
VASHKEVICH:Koleginice, kako dozvoljavate da i dalje stoji ovaj nakaradan naziv vaseg sporta u naslovu ove teme. HAOS!
Odmah da ste promenili! A inace, ostavi telefon i nekog frajera sa badmintona, pa da mu se javimAko imate takve
![]()
ha ha ha... kako da shvatim ovaj komentar...Topolino:HA pa od toliko frasjera sa badmintona nasli st telefon MOG decka da ostavljate na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmmmm,opet zaboravih da se potpisem... mnogo sam rasejana... :?Anonymous:ha ha ha... kako da shvatim ovaj komentar...Topolino:HA pa od toliko frasjera sa badmintona nasli st telefon MOG decka da ostavljate na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
topolino,nije valjda da se plasis da ce neko od forumasa da ti ga uzme... :shock: :shock: :shock:
Topolino:Cuj bojim ...vise mi je frka sto smo stalno on ja i telefon u kombinaciji![]()
bebironac:EVO JA MOGU... :wink: i pre toga nesto da ti kazem,ne kaze se bagminton,vec BADMINTON... ali dobro... :wink: u novom sadu badminton se igra na novosadskom sajmu u hali 4... to ti je badminton klub "novi sad"... ovo su ti brojevi telefona na koje ih mozes kontaktirati: 064/1814544 ili 063/505-639... :wink:
Anonymous:Hey Ho eskimi!!!![]()
Pa gde ste bre drugari?? Vidim priča se o badmintonu pa rekoh da se i ja javim malkice. Hvala na pitanju, kod nas je sve pod kontrolom! (Pazi, kad ja sve kontrolišem....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Sve koje interesuje nešto više o badmintonu neka pita ovde prisutne badmintonaše ili neka poseti sajt www.sport-kg.co.yu, a mi se svi vidimo 27. i 28. u Kragujevcu na turniru.
Pozdrav mali moji peroudarači!![]()
![]()
p.s. ako su ovo gore moje drage mi drugarice "od hladnog oružja" jedan posebno veeeeeliki pozdrav za njih a za neke od njih i mnogo više.... 8)![]()
maxymus KG:Anonymous:Hey Ho eskimi!!!![]()
Pa gde ste bre drugari?? Vidim priča se o badmintonu pa rekoh da se i ja javim malkice. Hvala na pitanju, kod nas je sve pod kontrolom! (Pazi, kad ja sve kontrolišem....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Sve koje interesuje nešto više o badmintonu neka pita ovde prisutne badmintonaše ili neka poseti sajt www.sport-kg.co.yu, a mi se svi vidimo 27. i 28. u Kragujevcu na turniru.
Pozdrav mali moji peroudarači!![]()
![]()
p.s. ako su ovo gore moje drage mi drugarice "od hladnog oružja" jedan posebno veeeeeliki pozdrav za njih a za neke od njih i mnogo više.... 8)![]()
Uh, al' me ubaci kao gosta malo, a?! c...c...c....
![]()
![]()