Bad boy

ko voli savrsene mamine sinove koji su prototip idealnog ocai muza iz reklame i materijal za predstavljanje porodici koja ce prvo dobro promisliti pre nego sto ce dati blagoslov njihovoj podjednako savrsenoj cerki da udje u vezu sa istim - verovatno nisu ni za kakve momke do za te sa reklama.

mi ostale smo izlazile i izlazimo i sa tetoviranim, nekim koji vole motore, imaju poneki porok, puse piju i sede na ladan beton :sad2: a nisu ni bogati rotsildovi naslednici :sad2:

Pa to sam i napisala u Katchinom odgovoru.

Zene ih vole - ali bi ipak zelele da ih iskontrolisu kada preteraju...

Da li ste nikad bili u vezi sa "losim deckom " ?

Znate, to su oni opasni, tetovirani, voze motore... 120km/h ,
ili
sumljivi , potencijalni zenskarosi, womenizer-i.
Koketiraju sa nekoliko poroka.....

Sve je ovo dosta losa preporuka za vezu - ali upravo on cini vas zivot sarmantnim, leprsavim i neverovatno uzbudljivim...
ono sto ste i zeleli. :)

Da li cete se potruditi oko njih, ili cete pobeci glavom bez obzira ?

Da li ste vec bile u ovakvoj situaciji, i da li se trud isplatio ? Da li bi opet isto postupili ?

Da li je uopste vredno imati strpljenja s ljudima, i cekati da se promene - na bolje ? :think:

To su za moj pojam jako neozbiljni ljudi.Svakom moze da naidje tako neki period zivota kada se oda nekim porocima,spopada sve sto je zensko i ima manje od 4 noge,jurca putevima nesvesno rizikujuci i svoj i zivot drugih ljudi...ali nevalja kada se to ne "preraste".Kada ostane takav i kasnije.Znao sam jednog koji je ostao opsednut jurcanjem motorima i posle zenidbe i stvaranja porodice.Vec nekoliko godina se smeska pored Ibarske a zena ostala sama sa dvoje male dece.To je neozbiljno i niko me nemoze ubediti da ima nesto uzbudljivo u divljanju motorem kroz naj opasniju saobracajnicu u zemlji.

Cinjenica je da zene malo vole takve tipove koji izigravaju nekog Zoroa ali ne bih znao reci zbog cega je to.

pa ako ti cini zivot sarmantnim i uzbudljivim sto bi menjala nesto uopste
ako se covek bavi kriminalom nekako sta znam svako bi razmislio
ako je mangup to pre zahteva od devojke jednu vrstu OK ponashanja vise nego neko ko nije mangup, mangupi zapravo imaju mnogo manji prag tolerancije nego nemangupi na stvari koje su u ovom regularnom svetu prihvatljive!!! ali tolerisu neke druge stvari vise
imam ovo iskustvo sa neta i da, volela bih da je nekako bilo drugacije s moje strane ali je to potpuno idiotski da napisem

kao neko ko poznaje na stotine bajkera licno mogu reci da u njima nema nikakvog bed boja :lol:

dal bili porodicni ljudi, ili napaljeni klinci.

osim ako neko podrazumeva da je bed boj neko ko se napije kao bulja i sedne za volan.
po mom misljenju su to samo nesmotreni ljudi...

Da li ste nikad bili u vezi sa "losim deckom " ?

Znate, to su oni opasni, tetovirani, voze motore... 120km/h ,
ili
sumljivi , potencijalni zenskarosi, womenizer-i.
Koketiraju sa nekoliko poroka.....

Sve je ovo dosta losa preporuka za vezu - ali upravo on cini vas zivot sarmantnim, leprsavim i neverovatno uzbudljivim...
ono sto ste i zeleli. :)

Da li cete se potruditi oko njih, ili cete pobeci glavom bez obzira ?

Da li ste vec bile u ovakvoj situaciji, i da li se trud isplatio ? Da li bi opet isto postupili ?

Da li je uopste vredno imati strpljenja s ljudima, i cekati da se promene - na bolje ? :think:

znas kakoimas vise tipova momka,alu sustini to moe da se podeli na 2
onaj s kojim bi imala samo keks,i onaj koji je materijal za kvalitetan keks i vezu...bilo sta drugo sto ne ukljucuje postovanje bez obzira na sta vam se svodi 'veza' je ponizavajuce za tu osobu...

a inace nikad ne bi htela da budem s nekim ko ce da se menja zbog mene..ako se menja onda to nije osoba koju sam zavolela i koja drzi do sebe...

Pa to sam i napisala u Katchinom odgovoru.

Zene ih vole - ali bi ipak zelele da ih iskontrolisu kada preteraju...

pa ok moze i zena da bude staznam sklona porocima i tako da je divlja nazovimo tako
ali ne bi da ih iskontrolisu jer to pravi od zena njima neke mame. taj odnos ne uspeva ako je zena u fazonu da kontrolise kad pretera
mislim da su takvi ljudi kad nekog procene za zhenu korektni pa valjda nece da preteruju
e sad ima i psiho odnosa nekih ???

celavi,nagruvani sa polomljenim nosem. isarani totenkopfovima,raznim krstovima i tipa: "mein ehre heisst treue"
naravno verni pratioci fudbala sa podebelim dosijeom i drustveno neprihvacenim ponasanjem...

to mi vise deluje bed od pijanih i pro-glupih bajkera..

Ala ste se uhvatili za voznju motora i tetovaze, sto je lose, sto je lose, tri pitanja ako mi neko nije promaklo.
Ne mora da bude lose, samo izgleda "lose", a ljudi kao ljudi sude na osnovu fizickog izgleda i akcija.

ia-nice-2.jpg

tumblr_m37p68TLYR1qbc75do1_1280-800x400.jpg

Ovaj prvi deluje kao neko sa kim mozete da se setate po plazi, odete na piknik, ili da odete sa njim da posetite njegovu tetku, ili sta znam, jeste mozda dobar, fin, ali uglavnom smor.
Ovaj drugi je vise neki "los" tip (ne u nasem balkanskom fazonu), sa njim moze da se pije pivo, malo luduje autom, on ce voditi igru, uzeti za ruku.

Prvi deluje dobro na duze staze, fin, kulturan, drugi je vise :zper:, muzevniji, seksipilniji za sada i odmah.
To "lose" ne mora da znaci da je neki kriminalac, olos, ali ima i takvih poprilicno, vec neko ko umesto da pije kaficu, on pije viski, umesto fino i kulturno, on direktno, umesto da pazi na recnik, on ce psovati, i to ce mu stojati, umesto da ga briga sta drustvo, vasi mama i tata, drugarice misle sto nosi tetovazu i pris, njega ce boleti uvo, jer ima svoje Ja.

I muskarcima su zanimljivije "lose" devojke, a to su neretko neke, pirsovane, tetovirane, ne stide se masnog humora, da opsuju, kazu sta misle, boli ih uvo da budu "dame", puse, piju (solidno), i boli ih sta ce ko da misle o njima jer imaju svoje Ja.
I ok, u pocetku je to zanimljivo, pricate masne viceve, pijete pivce zajedno, zezate se, druzenje je super, ali onda to vremenom krene da vam smeta, sto svako drugo vece pije sa vama nekim sumnjivim likovima, sto se krece sa ko zna kakvim ljudima, ko zna gde. Ne kazem da nemaju dobru stranu, i da im ne treba ljubavi, paznje, neznosti i da mogu i zele da daju dosta ljubavi, ali sve te "lose" osobine krecu da smetaju polako, a takva osoba ce se tesko pripitomiti i promeniti, ali da zele da ih neko voli i da budu voljeni, to stoji.

S druge strane sa dobrim devojkama je uvek nekako "ukoceno", i onda si ti tu "los" lik, "sto pijes, sto ides ovamo, sto sa druzis sa tim i tim, sto psujes k'o prostacina, sto lupas gluposti" i onda vidis da je to poznat scenario, samo sa zamenjenim ulogama.

Poenta price, dobri sa "losima" ne idu, ni obrnuto, vec osobe treba da budu tu na istom, jer niko nece menjati sebe i gusiti svoju individualnost, posebno ne neki "los" momak koga boli uvo sta ko misli.
Na kraju nije ni sve skrz crno i bilo, vec ima milion nijanse sive izmedju te dve karjnosti, samo je bitno da se poklope nijanse dvoje ljudi.

Dakle, nema nada da bi se takvi barem malo promenili ??

Ozbiljne devojke, za vezu 1 na 1 bolje da dizu ruke ? :lol:

Zasto bi uopste zelela da nekog menjas? I zasto bi bila sa bad boy ako ti se to ne svidja?

- - - - - - - - - -

Gori su ovi tzv fini utegnuti sto ljube ruke

mnogo gori. Cico maco kuco a cim okrene ledja odma ponovi istu pricu sa drugom. Sa divljim odmah znas na cemu si.

sustina je da se moras naci sa nekim ko na zivot posmatra slicno kao ti. nema tu menjanja, prisile, pretnji i ostalog. ako ti ne odgovara u startu nece ti ogtovarati ni kasnije, a muskarci se zbog zena ne menjaju.

Još jedna ovakva tema i unerediću se u gaće.

Ovaj je dobar ali je tunjav, ovaj je bad boy ali neće da se menja zbog vas, ipak niste tolike vagine kosmičke... Naravno da neće, pravi muškarci žive život po njihovim pravilima a ne po onome kako bi vi volele da se ponašaju. I pročitah negde njen komentar nešto tipa "nije dobar za svoju bezbednost", tačno, nije dobar za svoju, ti ne sedaj na taj motor i sve lepo.. Ili se plašite da vam pastuv u kog ste "ulagale" podlegne? Nemoj slučajno da se osedlan konj otme...

Nisam, obično su to glupanderi i bar meni krajnje dosadni.
Volim šrebere. Ali ovakve koji ti istovremeno izazivaju želju da im lupiš jednu čušku a istovremeno ih obožavaš.: ))

valentines-meme-big-bang-theory.jpg

- - - - - - - - - -

za komad picoke i najveci bubuljicavi streber moze preko neta da stvori sliku o sebi kao da je neki zajebbani sa polomljenim nosom :cool:

A da li može obrnuto? : ))

Back