Bad boy

Nisam, obično su to glupanderi i bar meni krajnje dosadni.
Volim šrebere. Ali ovakve koji ti istovremeno izazivaju želju da im lupiš jednu čušku a istovremeno ih obožavaš.: ))

valentines-meme-big-bang-theory.jpg

- - - - - - - - - -

A da li može obrnuto? : ))

jao, znam ovakve pametnjakovice... oni uvek upropaste zabavu :roll:

Nisam, obično su to glupanderi i bar meni krajnje dosadni.
Volim šrebere. Ali ovakve koji ti istovremeno izazivaju želju da im lupiš jednu čušku a istovremeno ih obožavaš.: ))

valentines-meme-big-bang-theory.jpg

Simpatično si ti to izabrala, samo još treba dodati da je citirani sa slike gej, pa, nekako trebaš biti zabrinuta zbog osećaja privlačenja. :)

[PROFIL][/PROFIL]
Simpatično si ti to izabrala, samo još treba dodati da je citirani sa slike gej, pa, nekako trebaš biti zabrinuta zbog osećaja privlačenja. :)
Štreberi imaju nešto privlačno zaista, ali jedan odredjeni tip štreba. Osećaš se jačom kao ali to je varka. Mislim na štrebere mog tipa.
Volim taj paradox - kad misliš da možeš da ih zgnječiš mentalno i emocionalno ali ne, ne možeš.
Taj paradox je predivan, svima deluju tako slabašno ali su mnogo jači od ovih tabadzija i šatro opakih.
Ovo je moja gruba skica, to je mnogo dublji i slojevitiji tip muškarca.
Nisam u elementu da lepo objasnim ali baš lepu teoriju imam u svojoj glavi. : ))
Mada su simpa i muškarci koji su kao grubi i emocionalno kameni a vidiš da su ispod nežnost čista. Ti si ovaj drugi tip.

[PROFIL][/PROFIL]
Štreberi imaju nešto privlačno zaista, ali jedan odredjeni tip štreba. Osećaš se jačom kao ali to je varka. Mislim na štrebere mog tipa.
Volim taj paradox - kad misliš da možeš da ih zgnječiš mentalno i emocionalno ali ne, ne možeš.
Taj paradox je predivan, svima deluju tako slabašno ali su mnogo jači od ovih tabadzija i šatro opakih.
Ovo je moja gruba skica, to je mnogo dublji i slojevitiji tip muškarca.
Nisam u elementu da lepo objasnim ali baš lepu teoriju imam u svojoj glavi. : ))
Mada su simpa i muškarci koji su kao grubi i emocionalno kameni a vidiš da su ispod nežnost čista. Ti si ovaj drugi tip.

Štreberi nemaju baš ništa privlačno zaista, drugo je kada je neko inteligentan, ali ne znam šta to štreber može da ima privlačno. Uostalom, to što je neko knjiga pametan ne znači da ga nećeš prevesti žednog preko vode, kad god hoćeš. Tabadžije i šatro opaki su mentoli, tu takođe nemaš ništa naći.

I lepo je dok imaš teoriju u glavi, samo se od teorije niko 'leba nije najeo. :)

Svi mogu da se promene ako to iskreno zele.:)
oni bed boy koji zude za adrenalinom su momci koju su prosli sve i svasta ..umeju da budu bolji nego on sve i fini. cico maco sve za tebe....:lol:

Poslednja izmena:
to sto ces ti jadna da se trudis oko njih moze samo ego da im digne, ali ih brzo smore takve :aha:

a u stvari, luduju za devojkom koja ih zaebava :zaljubljena: na takve se pale :zper:

ali za to moras biti talentovana :mrgreen:

normalno :malav:

zaboravih to :aha:

To znači da nije fora u za*ebavanju nego poželjnosti... Žene padaju na cimanje i priču, muškarci više na izgled... Ako je ona neki akrep može samo još da bude ismevana ako se kurčinja :D Miiislim, pametne ne za*ebava niko, ali, takvih je malo, na obe strane. :)

Da se nadovezem.... a onda i tu koja izgleda :super: zahebbu :hvala:
jer ne cene i ne postuju nikog i nista :p

"Iza svake prelepe žene postoji muškarac kome je dosadila" - Čarli Šin. :D

I to jeste... Slušam one sve "Marko Jarić prevario Adrianu Limu?!", ok, ona je pojam za neke koje nikad ne mogu da je imaju, ali kako god okreneš ona je samo žensko, samo osoba, koja može i da dosadi...

A sa tim da li se ceni to što se ima, ni žene se nisu proslavile sa tim...

Back