- Poruka
- 43.435
Ne razumijem taj hajp ali muškarci načisto polude zanjima
Da lj volite cevape ?
I zašto ?
Da lj volite cevape ?
I zašto ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napusti objekatНишта спец.
naravno, al goje pa moraš da ih dozirašNe razumijem taj hajp ali muškarci načisto polude zanjima
Da lj volite cevape ?
I zašto ?
Pogledajte prilog 1793949
Pogledajte prilog 1793950
Znao sam da nešto nije u redu s tobom.Ne narocito. U stvari, ja u hrani generalno ne uzivam.
?Znao sam da nešto nije u redu s tobom.
Ako je dotle doslo zagrejaćemo somun u tosteru .Volim. Problem je što više ne mogu da ih jedem na tradicionalan način, u somunu prethodno zagrejanom na roštilju. I onda to nije to.
Ne jedem belo brašno, but thanksAko je dotle doslo zagrejaćemo somun u tosteru .
Imamo mi i crno , sve po želji , ako se dobro mesi nadodje bolje nego belo.Ne jedem belo brašno, but thanks![]()
jednostavni, ukusni...sta vise treba
ne! zato sto neko mora da izgubi svoj zivot da bi mi jeli. a zivotinje ne treba ubijati!Da lj volite cevape ?
nisu ovo oni cevapi kao iz "Majstorske radionice"..danas cevapi na akciji u svakoj prodavnici ,cevapi na kilo ,cevapi ovakvi onakvi ..ali nije to to.Ништа спец.
E pa može onda, samo javi adresuImamo mi i crno , sve po želji , ako se dobro mesi nadodje bolje nego belo.
E pa Adela , ti si ok frend .E pa može onda, samo javi adresu