M Milica_04 Gost 10.03.2004. u 10:45 - Background i clip art #1 Trebaju mi neke pozadine za sajt. Sta preporucujete?
DEVIL Aktivan član Poruka 1.008 10.03.2004. u 11:56 - Background i clip art #2 Preporucujem ti Google Sala nadji nesto fino buahaha Al da bude uskladjeno... Pozdrav
M Milica_04 Gost 11.03.2004. u 14:12 - Background i clip art #3 Hvala. Nisam se dobro izrazila. Trebaju mi sajtovi na internetu gde se mogu naci neki backgroundi, besplatni za download. Znate li neke?
Hvala. Nisam se dobro izrazila. Trebaju mi sajtovi na internetu gde se mogu naci neki backgroundi, besplatni za download. Znate li neke?
RiSK Primećen član Poruka 682 11.03.2004. u 20:15 - Background i clip art #4 Milica_04: Hvala. Nisam se dobro izrazila. Trebaju mi sajtovi na internetu gde se mogu naci neki backgroundi, besplatni za download. Znate li neke? Kliknite za proširenje... www.google.com/search?q=backgrounds To ti je covek i rekao...
Milica_04: Hvala. Nisam se dobro izrazila. Trebaju mi sajtovi na internetu gde se mogu naci neki backgroundi, besplatni za download. Znate li neke? Kliknite za proširenje... www.google.com/search?q=backgrounds To ti je covek i rekao...