Bacio zenu sa 8 sprata pa se ubio

Arianna

Buduća legenda
Banovan
Poruka
46.570
http://www.ekskluziva.ba/BACIO-ZENU-SA-8-SPRATA-Jos-nam-u-usima-odzvanja-njen-krik-/96178.html

Milen M. (31) iz zaječarskog naselja Kraljevica bacio je jučer svoju nevjenčanu suprugu Tatjanu R. (43) sa osmog sprata zgrade, a potom je i sam skočio u smrt! Njihova tijela nađena su na trotoaru, a ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Prije zločina Milenović je pretukao Tatjaninu kćerku iz prvog braka, staru dvadeset godina, nakon čega je došlo do svađe supružnika u stanu. Prema svjedočenju komšija, Milen je Tatjanu bacio sa terase, a potom skočio za njom.

Kako „Alo!“ saznaje, Milen i Tatjana imaju bebu od godinu dana, koja je ostala nepovrijeđena.

- Policija je morala da provali u stan, koji je bio zaključan. Ne znamo da li je njihova beba bila u domu ili ne. Ovo je tragedija koju niko ne pamti. Još nam u ušima odzvanja krik žene i tup udarac o zemlju - pričaju svjedoci ove tragedije.

Prema njihovim riječima, oni su se često svađali, ali ih niko od komšija nije prijavljivao policiji.

Prema našim saznanjima, Milen M. je već jednom zbog neuzvraćene ljubavi pokušao samoubistvo, ali je tada preživio pad, jer je pao na parkirani automobil.

- Znali smo da je psihički labilan, ali nismo mogli da vjerujemo na šta je spreman. Po svemu sudeći, volio ju je mnogo, ali nisu imali zdrav odnos. Ko će brinuti o djeci sam bog zna - dodaju komšije nastradalog para.

Na lice mjesta izašli su policija i tužilac, koji je izvršio uviđaj.

(Alo.rs)

Žene sa 40 godina se samo ovde bacaju kroz prozor...
Na zapadu filmove snimaju sa njima...

- - - - - - - - - -

Prema našim saznanjima, Milen M. je već jednom zbog neuzvraćene ljubavi pokušao samoubistvo, ali je tada preživio pad, jer je pao na parkirani automobil.

Nadam se da sad i najtvrdoglaviji mogu da zaključe zašto je prakiranje kola na nedozvoljenom mestu pogrešna odluka.
Em ništa ne uštede em spasu potencijalnog ubicu.
Vlasnik prakiranog automobila je dakle u ovom slučaju saučesnik!

- Znali smo da je psihički labilan, ali nismo mogli da vjerujemo na šta je spreman. Po svemu sudeći, volio ju je mnogo, ali nisu imali zdrav odnos. Ko će brinuti o djeci sam bog zna - dodaju komšije nastradalog para.

Ovakav komšiluk ni u paklu ne bih voleo da imam.
Obilaze da vide kako se razvija nesreća kod drugih...
Možda i stan obiju... Bog će ga znati... a i komšiluk...
ovaj sa jekavicom pogotovo...

Na lice mjesta izašli su policija i tužilac, koji je izvršio uviđaj.

(Alo.rs)
To im posao... ne vidim šta tu ima da se naglašava?

- - - - - - - - - -

A jel tebi otvoren prozor kod kuće?

Poslednja izmena:
Hronika ili crna hronika je zato sto je nestabilan muskarac , iracionalan, impulsivan, danas primamljiviji i slicniji i pozeljniji zeni kao slican jer se kotira kao strastven, slobodan, neobuzdan, srcan, jasan, iskren (po zenama, a blage veze nema sa iskrenoscu kako je muskarci ili knjizevnost ili logika shvataju)...

Hronika ili crna hronika je zato sto je nestabilan muskarac , iracionalan, impulsivan, danas primamljiviji i slicniji i pozeljniji zeni kao slican jer se kotira kao strastven, slobodan, neobuzdan, srcan, jasan, iskren (po zenama, a blage veze nema sa iskrenoscu kako je muskarci ili knjizevnost ili logika shvataju)...

kad se ludilo mesa sa romantikom i ljubavlju .

pa jedna strana ( da ne kazem zena zato sto ima i suprotnih slucajeva) godinama trpi ludilo druge

Upravo tačno, citiram svoj post sa druge teme:

"Krajnje je vreme da se organizuju centri i savetovališta u kojima će se žene svih uzrasta edukovati kako da NE ulaze u vezu sa muškarcima koji su skloni nasilju.

Nekako sam ubeđen da je svaka od nevino stradalih žena bila u debeloj zabdludi u vezi muškarca sa kojim je bila u vezi.

Nasilje se prepoznaje mnogo ranije, pre nego što dođe do direktnog nasilja u vezi.

Nasilje, drage dame, morate prepoznati u samom rečniku čoveka, u odnosu prema drugima, u svakodnevnoj komunikaciji i manirima, u vožnji automobila...

Ne možete tolerisati da je vaš dika ohol prema drugima, da zarađuje na tuđoj nesreći ili da maltretira ljude i stvari, a da će prema vama biti blag i džentlmen kada mu se suprotstavite.

Ako već svesno prihvatate takvog mužjaka, nemojte se lažno nadati da će samo prema vama biti drugačiji.

Ovo shvatite čisto kao jedan prijateljski savet kako da ne dođete u pat poziciju.

A ako već želite to, onda se naoružajte advokatima, obezbeđenjem, živcima, drugim manijacima koji će vašeg manijaka srediti i onda tako u krug.

Smeta vam ako vas muškarac prekoreva zbog previše liberalnih stavova? Hm... Razmislite da li je onaj drugi koji vas "pušta" zaista tako pažljiv i dobar...

Manijake svake vrste u zatvor i na prinudni rad."

Manijake svake vrste u zatvor i na prinudni rad."

Zene ce upravo one koji im ne gode proglasiti manijacima....Tako da izmedju ovog gore sto baca stvarcice kroz prozor i nekog pristojnog i primerenog, neagresivnog, pre proglasiti takvog za manijaka ili mene (pun sam kaznenih poena na ovom forumu kad kazem da su zene problem kod hranjenja pasa lutalica) nego onog sto im ugadja ili im je srcu drag zbog bilo kog razloga...

Tako da racunati na logiku kod zena je moras priznati apsurd u tvom razmisljanju...

Zene ce upravo one koji im ne gode proglasiti manijacima....Tako da izmedju ovog gore sto baca stvarcice kroz prozor i nekog pristojnog i primerenog, neagresivnog, pre proglasiti takvog za manijaka ili mene (pun sam kaznenih poena na ovom forumu kad kazem da su zene problem kod hranjenja pasa lutalica) nego onog sto im ugadja ili im je srcu drag zbog bilo kog razloga...

Tako da racunati na logiku kod zena je moras priznati apsurd u tvom razmisljanju...

Treba raditi na tome, ali prvenstveno mi muškarci međusobno treba da odiebemo te debile koji se služe lukavostima da bi ugodili ženi ne bi li dobili ručak i pi4ke.
Ja sam ih takve lično sve odiebo iz svog života i mogu ti reći da sam prokužen zbog toga.
Muškarac mora da bude častan pa makar crko sam.
Ako je cilj da se priča kako umačeš miška, to možeš i sa murvama da radiš.
Ovako, idioti upadaju u zamku i prave nesnosno društvo još nesnosnijim.
I taj što je bacio sebe i nju kroz prozor je tipičan primer agresivnog pi4kopaćenika.
Sve su prebacili na životinjski nivo, fuj bre.

Back