- Poruka
- 50.018

Umesto dinara ovde baciti post...dakle, ova tema nek bude javni bunar želja ali za dž...

Plaši me činjenica da polako prestajem da imam želje pa bih volela da vidim šta je to što vi želite...možda dobijem inspiraciju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna po jedna...nemam..nista posebno..
osim sto zeleo da vidim sliku jedne forumasice
Umesto dinara ovde baciti post...dakle, ova tema nek bude javni bunar želja ali za dž...
Plaši me činjenica da polako prestajem da imam želje pa bih volela da vidim šta je to što vi želite...možda dobijem inspiraciju...
želim jedan bemve e devedes tristatrijes de, al onaj s jednu turbinu, ne onaj s dve, želim jednu forumaljku za na more da se jebbemo dok nam se kolena ne rasklecaju usled pada šećera i da izlazimo svako veče i da pričamo kul teme (ko ovde), može neki dvotočkaš aj neću izvoljevam marku i model, svejedno...samo da nije neki skuter jer ću se polomim neumem to da vozim...
bzv..Jedna po jedna...
- - - - - - - - - -
Želja mi je da naučim da se manje nerviram. Mnogo sam nervozna postala, hebu me godine sve više.![]()
ugradjen tablet na governalu,,ulogovan na krstikako da te prepoznam kad naiđem kolima ?![]()
onda ce tesko da ti se ostvari zeljaa kako to da vim dok ga obilazim ?![]()