- Poruka
- 1.122
Nista tebi nije jasno.Zato i lupetas tako.
Eto opet neke demoNkratske hitlerovske metode.
Pa dokada više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista tebi nije jasno.Zato i lupetas tako.
Ja sam čovek hrišćanin, pun MILOSTINe znam za goxija, ali ja znam kako da se pobrinem za takve.
Just a thoughtEto opet neke demoNkratske hitlerovske metode.
Pa dokada više.
Dok vas ne pocistimo sa politicke scene i ne vidimo vas nikad ivse, zbog svega sto ste svojom politikom i glasovima uradili ovoj zemlji.Sapienti sat, odoh ja da radim nesto pametno.
Tema je skroz bezveze, jer se svi nesto prepucavaju...jedna strana bi zgazila sve slovence a ova druga bi im i svoje gace poklonila....sve ekstremi...gde je sredina...ona normalana sto stiti interese Srba?![]()
:-(
Aha, samo sa vama radikalima mi nikako ne uspevaŠta će ti onda taj avatar.
Da zavaraš naivne?
Aha, samo sa vama radikalima mi nikako ne uspeva![]()
Obraćam se samo Registri.
Ovo je jedna veoma ozbilja situacija za zemlju ma koliko izgledala mala.
1. Pojava ekstremizma znači da onaj ko je ugrožen nemože da ispolji svoje težnje kroz organe vlasti;
2. Samim tim formira se ekstremističko krilo u njegovom biću koje više neće prezati ni od čega;
3. Kakav je onda politički sistem u državi kada mora da dođe do bombi da bi se uvažilo nečije mišljenje?
Čim se oformi ekstremizam logično pitanje je zašto?
Odgovor i sama znaš.Velika i većinska Srbja nije za otimanje svoje zemlje bez obzira na kakva nas zadovoljstva navikavali i kakvim lažima kljukali.Ovo je samo jedan od razloga koji je gorući a ima ih sijaset.Jedan od većih je i vladavina manjine nad većinom.Na kraju ekstremizam postaje legalno sredsvo borbe za ostvarivanje svojih ciljeva.
E o svemu ovome može danima da se piše.
Pritisak na merkator i ostale slovenacke firme treba vlada da vrsi raznim uredbama,inspekcijama itd a bombe treba bacati na predstavnike vlade posto ne rade posao kako bi trebalo
A i tržište treba otvoriti. Konkurencija je zdrava pojava. Monopol je bolesna pojava. Zdrava konkurencija ide u korist potrošačima.
Trziste treba otvoriti ali ne za nikoga ko je bio u SFRJ. Znaci ti slovenci nisu sa nama hteli da zive,mi smo za njih zaostala stoka a zato se trpaju ovde da otvaraju merkator i slicna s_ranja.E pa ne moze. Dao bi bilo kome da otvori sta hoce sem slovencima,hrvatima,crnogorcima,siptarima i makedoncima. Svi ostali su dobrodosli
Da, a ostali će, poučeni slovenačkim iskustvom s bombama, sigurno doći. Ali malo sutra.
ostali ce doci ako mogu da zarade kod nas, zabole njih bas, dal su ovde slovenci ili ne.
Lepo,terorizam počinje da cveta oko nas...
Vrlo jasan signal investitorima: ako ste pri zdravoj pameti,ne dolazite u Koštunistan.