Baba Vanga-Slepa Bugarska Prorocica

Да ли верујете да ће се остварити пророчанство о 3. светском рату 2010

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti ne ostaje ni zivotinja ni biljaka. Zatim muslimani pocinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana.

Spremite kofere i pravac Rt dobre nade (moze i Ognjena zemlja)

2016. - Evropa je skoro bez ljudi

A Ratko Mladic?

2076. - Bezklasno drustvo (komunizam)

"Hoce li sloboda umeti da peva kao sto su suznji pevali o njoj" :roll:

2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu

Jadan Rene :mrgreen:

2302. - Otkrice novih vaznih zakona i tajni Svemira

Ovde je baba Vanga omasila skroz. Tajne Svemira su vec poznate nekim ljudima sa ovog pdf-a :mrgreen:

4509. čovečanstvo se razvija do te mere da može komunicirati sa Bogom
.
:eek:

4599. ljudi postaju besmrtni
.
Lepo...samo..ko ce to docekati..

2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje
Malo preciznije kako će početi III svetski rat kako kaže Vanga.
"Baba Vanga bila je prorekla da će početi nakon pokušaja atentata na četiri državnika i sukoba u Hindustanu 2010."
E sada samo da čekamo te događaje da vidimo dali je njeno proročanstvo tačna.Za sada ništa od toga a preostalo još 7 meseci za uzroke III svetskog rata po Vangi.

Malo preciznije kako će početi III svetski rat kako kaže Vanga.
"Baba Vanga bila je prorekla da će početi nakon pokušaja atentata na četiri državnika i sukoba u Hindustanu 2010."
E sada samo da čekamo te događaje da vidimo dali je njeno proročanstvo tačna.Za sada ništa od toga a preostalo još 7 meseci za uzroke III svetskog rata po Vangi.

Boom!

Jemen: Jedna osoba poginula u napadu na konvoj predsednika
Blic - Pre sat i 45 minuta
U napadu na konvoj predsednika Jemena danas je poginuo jedan član predsedničke garde dok su trojica ranjena, rekao je jemenski zvaničnik.

Zamenik guvernera provincije Al-Dale, Kasim al-Afifi, rekao je da predsednik Jemena Ali Abdulah Saleh nije bio u povorci vozila na koju je otvorena vatra.

Saleh je prethodno obilazio tu oblast, ali se u međuvremenu vratio u prestonicu.

Al-Afifi je rekao da je jedan od napadača poginuo, a da su dvojica ranjena u razmeni vatre s predsedničkom gardom. Pre dva dana, naoružani napadači su otvorili vatru na konvoj zamenika premijera Jemena koji je uspeo da pobegne nepovređen.

Pored siromaštva, jemenska vlada je suočena i s bezbednosnim izazovima - secesionističkim pokretom na jugu zemnlje i ogrankom terorističke organzacije Al Kaida na severu zemlje.

2028. - Stvaranje novog vida energije (verovatno kontrolisana termonuklearna reakcija)
Heh,novi vid energije je ljudima ispred nosa,već je otkrivena,a neverovatno kako slepoća ljudi ili od nekakve hipnoze nisu u stanju to primetiti.Kao da je čovečanstvo u nekakvom transu.
Voda je neiscrpni izvor energije i njena energija se moglo koristiti još prilikom pronalaska struje a nije termonuklearna reakcija već obična elektrohemijska.
Danas bi imali besplatnu i totalno ekološko proizvedenu struju .

kolko sam ja obavesten, rekla je da ove godine kiluju Obamu, te da zbog toga 2011 dolazi do treceg svetskog rata, nakon cega 2012, dolazi da prevelike radijacije u vazduhu i svi pomiremo.... :P :D

neverovatno da i Web bot i Timewave Zero za novembar ove godine predvidjaju dogadjaj od globalnog znacaja!

Web bot : November 11th, 2010 - The web bot warns of a big tipping point possibly World War III

Timewave Zero :

ne znam koliko ste upuceni u Timewave Zero, ali oni koji jesu neka obrate paznju na novembar.

Poslednja izmena:
Ko što rekoh i na ostalim temama,baba je znala nešto.

Ovo što sada pripisuju njenom delu mi je sumnjivo i smatram da je sračunato za diskvalifikaciju i relativizaciju celokupnog njenog lika i dela.

Moje mišljenje je da bi je razni moćni ljudi koji su je konsultovali, verovatno neutralisali da nisu iz nekog razloga bili fascinirani.

Kojekude, nisam bijo u prilici da damu upoznam al mi deluje moguće da je imala saznanja koja su nama običnim ljudima nedostupna.

Back