B92

Ma ima, al' stvarno da ne grešim dušu ima nekoliko pametnih ljudi sa kojima je uživanje pričati... ali šta vredi kad debili kvare prosek. Evo primer... ima jedan koga su banovali sa hrvatskog foruma zbog širenja antisrpske histerije...e 'ebote :D:D:D

Sve na sajtu B92 je strogo kontrolisano što je kaka, ali ponekad, u nastupu nekontrolisanog napada krvoločnosti, poželim da oni ovom podforumu pozajme bar jednog svog moderatora na oko 2 sata.

Masakrirali bi 60% članova i to trajno :lol:

torrente_bg:
I to ajde da sam isao na politicki deo foruma ,nego deo o kompjuterima i cecinom koncertu.
Moracu da probam i ovde taj avatar ali da pise dole krstarica :)
Cisto testa radi.Na b92 sam dobio ban 11 godina,haaahaaa!

ma da si nekad napis'o "Dole Tita' dobiJo bi manje, ybem ti demokratiju :(

Evo crno na belo ko ne veruje

Prilozi

• a1.jpg
    a1.jpg
    63,2 KB · Pregleda: 27
torrente_bg:
Napravim ti ja avatar :torente drzi tv i na njemu se ispisuje "dole b92"
I cim sam ubacio moj avatar iskljucise me.
Ne mogu da verujem!!!! Pa sumnjam da bi to ovde uradili kada bih napravio avatar sa "dole krstarica"
Koje su to pic.etine!! Satro demokrate !!!
E smeta im avatar sa dole b92 ,a avatar je u principu cista zajebancija.
B92 je najnedemokratskiji mediji.

Krckic:
B92 je najnedemokratskiji mediji.

Ove ovde demokrate kritikuju Slobin RTS, a danas na delu imamo upravo B92 kao naslednika "TV Bastilje". Imamo televiziju koja se javno stavlja na jednu stranu, imamo forum gde sva mišljenja koja su "nedemokratska" bivaju kažnjena (podsećaju me na vreme komunizma i onu "delatnost uperena protiv revolucije").
Uzgred, mali milion puta sam probao da pošaljem komentar na neku vest gde sam kritikovao pojedine poteze "demokratkih" snaga i nijednom nije objavljen. Pritom nisam bio napadan i nekulturan.

Neispavana:
Sve na sajtu B92 je strogo kontrolisano što je kaka, ali ponekad, u nastupu nekontrolisanog napada krvoločnosti, poželim da oni ovom podforumu pozajme bar jednog svog moderatora na oko 2 sata.

Masakrirali bi 60% članova i to trajno :lol:
T

Ti, kao nalogodavac "masakra" bi bila postedjenja......
Zabrinuta sam zbog tvojih napada "krvolocnosti" :shock:
Ti nisi?

Gucanin:
Ove ovde demokrate kritikuju Slobin RTS, a danas na delu imamo upravo B92 kao naslednika "TV Bastilje". Imamo televiziju koja se javno stavlja na jednu stranu, imamo forum gde sva mišljenja koja su "nedemokratska" bivaju kažnjena (podsećaju me na vreme komunizma i onu "delatnost uperena protiv revolucije").
Uzgred, mali milion puta sam probao da pošaljem komentar na neku vest gde sam kritikovao pojedine poteze "demokratkih" snaga i nijednom nije objavljen. Pritom nisam bio napadan i nekulturan.
Zapretite im svecom "natrashke":)
Jedan diskutant (sa jednog drugog foruma) je, polse brisanja svakog njegovog posta (ili nesto slicno) rekao upravo to. Javio mu se Administrator (na mail) i "porpircao" s njim, kazao da to nije lepo........hehe, pa nije bas da ni taj glavni tamo ne zazire:)
Ja sam se tada ismejala, jer, diskutant je postirao celu perpisku, ja ne bih mogla sada da je nadjem, a i nemam odobrenje da to prenesem ovde:)

torrente_bg:
Napravim ti ja avatar :torente drzi tv i na njemu se ispisuje "dole b92"
I cim sam ubacio moj avatar iskljucise me.
Ne mogu da verujem!!!! Pa sumnjam da bi to ovde uradili kada bih napravio avatar sa "dole krstarica"
Koje su to pic.etine!! Satro demokrate !!!
E smeta im avatar sa dole b92 ,a avatar je u principu cista zajebancija.

Možda kod njih dobro plaćaju moderatore?

jomini:
Pa glupo je i provocirajuće što si direktno pokazao prstom na njih.

Ja bih cenio nečiji trud pa makar ne odgovarao sujeti.
Najveća dela su nastala pod najvećim mukama.
Ako se već neko bavi javnim delovanjem onda mora biti spreman na pritiske neistomišljenika.
Kada pomislim samo za šta neki i neke ovde kukaju.

Back