B92- 'Super zena'!

Han Pritcher

Elita
Banovan
Poruka
16.622
Na ovom odeljku B92 se pise o zenama astrofizicarkama, mikrobiolozima, nuklearnim fizicarima i ostalim velikanima zenskog pola koje su toliko doprinele nasoj evropskoj civilizaciji (nula).
Najveca dostignuca tih velikanki nase civilzacije su po B92:

Šta Bred Pit nosi ispod odeće?
Kako da održite svežinu rezanog cveća?
Adelino lice vredi milione.
Kako da pravilno nanesete rumenilo?
Šta je to indirektan seks?
SUPERŽENA NA FACEBOOKU
Crveni ruž odlično skriva prave godine...

itd..
http://www.b92.net/superzena/

zasto dozvoljavate ovo?

Poslednja izmena:
zasto dozvoljavate ovo?

зато што нисмо супер жена и немамо крптонит да исте отерамо

ал ти је питање

баш су они питали перу васу ђуру кад је неком мајмуну или тампонима оље бећковић пало на памет да упуцавају стероиде у фемино абортусоидне творевине

зато што нисмо супер жена и немамо крптонит да исте отерамо

ал ти је питање

баш су они питали перу васу ђуру кад је неком мајмуну или тампонима оље бећковић пало на памет да упуцавају стероиде у фемино абортусоидне творевине

snajka, mozda si dobronamerna, al ne razumem ni ich. sha pushis da popijem i ja?

- - - - - - - - - -

pa da, vidim ja šta se radi :lol:

cisto sumnjam

hvala koleginice. deo drustva si ti. kazi im tamo, onima koji bi da te zloupotrebljavaju da odyebu. uzme 50 sekundi.
ako si zena, a to jeste privilegija

pa jeste privilegija
dato ti je da nosis i radjas zivot, a to jeste nesto najlepse i da budes stub porodice i da mozes i moras uvek da nadjes i lepu rec, i utehu i dobrotu kada bi sve oterala u tri lepe....

Na ovom odeljku B92 se pise o zenama astrofizicarkama, mikrobiolozima, nuklearnim fizicarima i ostalim velikanima zenskog pola koje su toliko doprinele nasoj evropskoj civilizaciji (nula).
Najveca dostignuca tih velikanki nase civilzacije su po B92:

Šta Bred Pit nosi ispod odeće?
Kako da održite svežinu rezanog cveća?
Adelino lice vredi milione.
Kako da pravilno nanesete rumenilo?
Šta je to indirektan seks?
SUPERŽENA NA FACEBOOKU
Crveni ruž odlično skriva prave godine...

itd..

zasto dozvoljavate ovo?
Stani , objasni mi sta si hteo da kazes , ja sam sporokontov?

Ja ne razumem kakve veze ima link gore sa fizicarima, mikrobiolozima, itd.? Kako mi da znamo da bi taj link trebalo da ima veze sa naucnicama? Mislim, ima gomila zenskih casopisa koji pisu o modi, kuvanju, tracevima u soubiznisu i ostalim tricarijama, bla, bla, bla, ali kako mi da znamo da bi B92 trebalo da pise o necem drugom? :dontunderstand:

Ja ne razumem kakve veze ima link gore sa fizicarima, mikrobiolozima, itd.? Kako mi da znamo da bi taj link trebalo da ima veze sa naucnicama? Mislim, ima gomila zenskih casopisa koji pisu o modi, kuvanju, tracevima u soubiznisu i ostalim tricarijama, bla, bla, bla, ali kako mi da znamo da bi B92 trebalo da pise o necem drugom? :dontunderstand:

od tebe se ocekuje na ovom topiku da se superznena ne bavi tim temama...

ma danas je subota, niko me ne placa

Stani , objasni mi sta si hteo da kazes , ja sam sporokontov?

PoJenta mu je uvek ista, da popljuje ženu. Ide okolo i samo otvara jedne te iste teme na istom principu, pošto je jelte ugrožen od žena i oseća se inferiornim u odnosu na njih, one ga sprečavaju u tome da se ostvari kao muškarac, pa je rešio da ide okolo ko neka sveta bona i da propoveda smrt ženskom rodu, Sad će za njim doći i njegov dečko ili njegov forumaški alter ego tj. klon Sugenzi ili kako već beše da dujetuju..:aha:

od tebe se ocekuje na ovom topiku da se superznena ne bavi tim temama...

ma danas je subota, niko me ne placa

Definisi superzenu? Ja stekla utisak da se na ovom forumu Stepfordska supruga smatra superzenom: http://forum.krstarica.com/showthread.php/609787-stepfordska-supruga
A kao sto svi (treba da) znamo, Stepfordska supruga je domacica (koja super izgleda da joj se muz ne bi blamirao kad stane pored njega), ali nema svoje misljenje (samo slepo slusa muza), niti - ne daj boze - svoju karijeru.

PoJenta mu je uvek ista, da popljuje ženu. Ide okolo i samo otvara jedne te iste teme na istom principu, pošto je jelte ugrožen od žena i oseća se inferiornim u odnosu na njih, one ga sprečavaju u tome da se ostvari kao muškarac, pa je rešio da ide okolo ko neka sveta bona i da propoveda smrt ženskom rodu, Sad će za njim doći i njegov dečko ili njegov forumaški alter ego tj. klon Sugenzi ili kako već beše da dujetuju..:aha:

:lol:

desi zemo...gubiš se ko puvanjak iz gaća...

Back