Pa sad DL ne mozes biti tako iskljciv, ljudi retko uspevaju sebe sagledati realno.
Neke zene svesno lazu da postizu sve to a neke zaista veruju da su savrsene. Nekad je nesto izazvalo u njima ubedjenje da se mora biti savrsen ili je nesto ucinilo da se smatraju savrsenim. Iskreno, meni nije muka od njih, pomalo mi ih je zao.
A sa druge strane znam evo na forumu barem dve zene koje zaista postizu skoro sve. Bez preterivanja. Ne zavidim niti se divim, to su one, njihov zivot i njihovo zadovoljstvo.
Ja ne umem. Stvari radim jednu po jednu.
Dok su deca bila mala podizala sam ih a nisam radila. Kad sam deo obaveza skinula njihovim odrastanjem zaposlila sam se, kad krecim kucu uzmem godisnji, kad mi je dete bolesno ne idem na posao, kad na poslu imam mnogo obaveza pocetkom godine skoro da ne obavljam nikakve poslove po kuci osim kuvanja, pranja vesa i odece, kad je sve u redu pa radim i u firmi i u kuci desi se da ne odem frizeru mesecima, kosu odrzavam sama sto znaci ne lici ni na sta. I znas sta. Bas me briga. Kazem sebi kakva sreca pa imam prirodno lepu kosu a to da je lepa i uz to prirodno lepa slozila bi se sa mnom mozda moja mama i niko vise. Zivot ide, necu da prolazi u tome da mrzim sebe sto nisam savrsena a pogotovo ne u tome da se stidim lazi o svom savrsenstvu.
Takva kakva, kome se ne svidjam neka produzi, milioni savrsenih cekaju prijatelje, partnere i drugove.