Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma nemoj ti meni da vrtis gramaticke fazone, ajde nek ti postave studio Tijanic i Mitrovic...ajde...da vidimo...javni servis Srbije a nema program sa Kosova , koja ironija.
Svaka televizija koja prikazuje emisije tipa Veliki Brat, Selo gori a baba se češlja, Trenutak Istine, Survivor, Grand Show je obično smeće i dokaz kulturne propasti jednog naroda.
A ako se ne varam, to su sve naše televizije. Dakle, džaba se raspravljate, i Tijanić i Matić i Mitrović su isti...
Dobio sam jednu jako dobru ideju. Predlažem da se B92 preseli na Kosovo! Pa neka tamo šire "istinu"! Nama bi se skinuli sa grbače, a Albanci bi dobili srBsku televiziju!
Svaka televizija koja prikazuje emisije tipa Veliki Brat, Selo gori a baba se češlja, Trenutak Istine, Survivor, Grand Show je obično smeće i dokaz kulturne propasti jednog naroda.
A ako se ne varam, to su sve naše televizije. Dakle, džaba se raspravljate, i Tijanić i Matić i Mitrović su isti...
Ma nema *****...puna srbija albanaca koji ti prvo brisu dupe pa neopranim rukama mese hljeb a ti meni palamudis kako ih nema kod tebe vec 70 godina. Ajde ne lazi sebe.