B92 - dokle?

B92 plasira neistinu zato što...

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BAs je milina gledati TV b92 i slusati radio b92....Vesti su im najprofesionalnije u Srbiji. A o Pescaniku da ne pricam. Nema puno tako slobodnih i istinitih emisija u Srbiji.

Strrrrašno :-)
Pa ti si izgleda baš na B92. Ko bi drugi, i zašto, ovoliko lagao u njihovu korist.
Jeste svi tamo na B92 u istoj sekti ili nije pravilo?

BAs je milina gledati TV b92 i slusati radio b92. Malo najbolji fudbal, Liga Sampi(nj)ona, zatim Insajder, pa dobre emisije o zivotinjama bile ranije, ne znam da li sada. Ima dobrih kvizova. Vesti su im najprofesionalnije u Srbiji. A o Pescaniku da ne pricam. Nema puno tako slobodnih i istinitih emisija u Srbiji.

........sektashka televizija ,kumu mi zvali da bude lektor na b92 ,zvali njih 5-6 ,dali im neki test da reshe ,kuma umrla od smeha na prvih pet pitanja ,neshto ovako :kog dana i meseca i godine je bio pokolj u srebrenici ,koje predsednik neke nvo ,shta znate o zenama u crnom ...............devojka ustala ,zahvalila se i otishla ........:lol::lol:

........sektashka televizija ,kumu mi zvali da bude lektor na b92 ,zvali njih 5-6 ,dali im neki test da reshe ,kuma umrla od smeha na prvih pet pitanja ,neshto ovako :kog dana i meseca i godine je bio pokolj u srebrenici ,koje predsednik neke nvo ,shta znate o zenama u crnom ...............devojka ustala ,zahvalila se i otishla ........:lol::lol:

Немој да причаш, а ја баш имао лепо мишљење о њима:rolleyes:

Стварно су постали тако провидни да више немам речи. Није ствар у томе што је причињен ратни злочин, него што су Срби тешки фашисти... а остали нас не занимају...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back