chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Pa sve bi se onda odavno izbusile.PLESsitnihDEMONA:Ja sam citao da zene kada urade pirsing na vagini(da se strucno izrazim) naradenih nekoliko meseci dozivljavaju orgazam pri hodanju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sve bi se onda odavno izbusile.PLESsitnihDEMONA:Ja sam citao da zene kada urade pirsing na vagini(da se strucno izrazim) naradenih nekoliko meseci dozivljavaju orgazam pri hodanju.
Pa neke ne znaju,pa neka probajuchokolada:Pa sve bi se onda odavno izbusile.PLESsitnihDEMONA:Ja sam citao da zene kada urade pirsing na vagini(da se strucno izrazim) naradenih nekoliko meseci dozivljavaju orgazam pri hodanju.![]()
![]()
:wink:
PLESsitnihDEMONA:Ja sam citao da zene kada urade pirsing na vagini(da se strucno izrazim) naradenih nekoliko meseci dozivljavaju orgazam pri hodanju.Pa sad ako neka ima jel kaze jer to tacno? Ja sam busio usi,ali me nesto svrbelo i malo krvarilo pa sam morao da skinem posle nekog vremena.Mozda cu opet.
A nesto me posebno i ne pali...mozda malo ako je na pupku,mada nisam siguran.
PI! A ja mislila da umereni, odn. jedan pirsic 'tamo dole' moze da posluzi cak i kao afrodizijak, sto za zensko, sto za musko..Znas, ljubavne igre i tako to.. Jesi li siguran da mindjusica iznad klit..isa smeta,'zulja' i da nije nesto prijetna za pogled?Bustura:Moja bivsa je imala pirsing na genitalijama.
Prilikom snosaja ume da zasmeta.Prilicno mi je nehigijenski i pomalo odbija.Ribica sama po sebi je lepa takva kakva jeste sve preko prirodnog na njoj je suvisno.
Inace pristalica sam pirsinga imao sam na obrvi i jos po negde trenutno samo na bradavici.Inace akozelis nesto interesantno drugacije uradi zlatnu nit na obrvi.Boli samo postavljanje i zarastanje.Ali je upecatljivo i koliko ja znam u Nemackoj pored mene ima je samo jos par ljudi.Pa budi medju prvima u Srbiji koja ce to uraditi.
avesic:svi otisli na popodnevnu dremku a?
osećam se tako usamljeno ovde
plašim se
gazdariceeeee šta si im uradila
da li cu ja ostati ? :shock:
hoću ,,ne dam se ja
od sada ću samo da posmatram ,,,evo počela sam
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
biljanoid:avesic:svi otisli na popodnevnu dremku a?
osećam se tako usamljeno ovde
plašim se
gazdariceeeee šta si im uradila
da li cu ja ostati ? :shock:
hoću ,,ne dam se ja
od sada ću samo da posmatram ,,,evo počela sam
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
![]()
![]()
:shock:
Sta to bi?
biljanoid:PI! A ja mislila da umereni, odn. jedan pirsic 'tamo dole' moze da posluzi cak i kao afrodizijak, sto za zensko, sto za musko..Znas, ljubavne igre i tako to.. Jesi li siguran da mindjusica iznad klit..isa smeta,'zulja' i da nije nesto prijetna za pogled?Bustura:Moja bivsa je imala pirsing na genitalijama.
Prilikom snosaja ume da zasmeta.Prilicno mi je nehigijenski i pomalo odbija.Ribica sama po sebi je lepa takva kakva jeste sve preko prirodnog na njoj je suvisno.
Inace pristalica sam pirsinga imao sam na obrvi i jos po negde trenutno samo na bradavici.Inace akozelis nesto interesantno drugacije uradi zlatnu nit na obrvi.Boli samo postavljanje i zarastanje.Ali je upecatljivo i koliko ja znam u Nemackoj pored mene ima je samo jos par ljudi.Pa budi medju prvima u Srbiji koja ce to uraditi.
Da, ali lakse joj je ukloniti pirsing nego tetovazu.Bustura:Ali postoji mnogo lepsih nacina da ulepsas taj deo tela.Za pocetak nova frizura.Pa neposredno pored neki mali tatu.I josdruge neke zanimljivije stvarcice.
Gugleta:Da, ali lakse joj je ukloniti pirsing nego tetovazu.Bustura:Ali postoji mnogo lepsih nacina da ulepsas taj deo tela.Za pocetak nova frizura.Pa neposredno pored neki mali tatu.I josdruge neke zanimljivije stvarcice.