b;lj ukus u ustima?

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
zadnjih 2 nedelje kad god se probudim osecam onaj blj ukus u ustima,i ne znam od cega je.jesam malo bolesna,ali maaalo.a i kad god sam ranije bila nikad mi nije bio ruzan ukus kad se probudim..
pa eto zanima me od cega je to i da li bi mi ona tenost za ispiranje usta ista pomogla,ili je to mozda do zeludca,or what...imam trip u zadnje vreme sa jednim zubom,ne boli me,al mi je nekako cudan osecaj,pa da nije do toga..aj da ne lupam vise,
sta izaziva problem i koje je resenje?:)

Pa ako si maaalo bolesna to je najverovatnije od toga.Moze da bude i od loseg varenja,ako se jako kasno jede a i od zuba ako nije zdrav sigurno.
Obidji zubara,a da bi ti dah bio svez uzmi ujutru zrno karanfilica i sisaj ga a posle izgrickaj i pojedi- ubija mnostvo bakterija i dezinfikuje usnu duplju
Ako imas vremena i volje probaj neko vreme da ujutru muckas usta suncokretovim uljem,hladno cedjenim ( imas i u marketima, Banat iz Crnje proizvodi i ( puno skuplje) u prodavnicama zdrave hrane
http://www.objave.com/phpBB2/viewtopic.php?t=794&sid=6c1240b9dcd26cff8fdec87e7b041bb1

Back