[b]Jedna forumasica me tera na SEX trojku[/b]

Tommy_V:
E dobro je da nisam samo ja nevin! :D

Nije valjda da si razmisljao da komercijalizujes svoju nevinost?!

Ajde, reci slobodno, ne sme ti nista - samo nek proba ima da postane nevina i ona....

Pa kako drugacije?! Mora na necemu da se zaradi u ova teska vremena, pa reko da iskoristim nevinost. :lol:

Ma, necu da kazem. Tacka! :P
Al, ako ti kazes, da ce i ona da postane nevina, vraticu se sa pricom kako nam je bilo, tj. kako je ona "opet" postala nevina. :lol:

Zivela "nevinost" u lakat! :P :lol: :lol:

Buntovnik_Bez_Razloga:
Pa kako drugacije?! Mora na necemu da se zaradi u ova teska vremena, pa reko da iskoristim nevinost. :lol:

Ma, necu da kazem. Tacka! :P
Al, ako ti kazes, da ce i ona da postane nevina, vraticu se sa pricom kako nam je bilo, tj. kako je ona "opet" postala nevina. :lol:

Zivela "nevinost" u lakat! :P :lol: :lol:

Respect za pricu koja sledi.

E nemoj prodavati nevinost.... :twisted: sacekaj da ti nevinost explodira na onoj orgiji...

Supertajni:
guda:
ne brini - samo te lozaka.... Cool man :wink: :lol:
Otislo je mnogo dalje od obicnog lozenja a i radoznao sam. 8)
:roll: ako zaista ozbiljan :?: ne idi ni slučajno :twisted: zar bi otišao samo zbog radoznalosti čoveče :lol: zamisli da moraš da je t.c.š u dupe a ti ne voliš :wink: to je perverzan par i sada traži žrtvu :evil: zar ima lepote i romantike u tome :?: nikada to nisam razumela 8)

splav:
Supertajni:
guda:
ne brini - samo te lozaka.... Cool man :wink: :lol:
Otislo je mnogo dalje od obicnog lozenja a i radoznao sam. 8)
:roll: ako zaista ozbiljan :?: ne idi ni slučajno :twisted: zar bi otišao samo zbog radoznalosti čoveče :lol: zamisli da moraš da je t.c.š u dupe a ti ne voliš :wink: to je perverzan par i sada traži žrtvu :evil: zar ima lepote i romantike u tome :?: nikada to nisam razumela 8)
E pa ja probao, ne bas trojka nego jedan na jedan i bilo je vrh........sta reci![b........ 8) [/b]

Back