eveline
Elita
- Poruka
- 22.990
baš sam smišljala kako da podelim nagradu tebi i marendi jeri ste bili baš blizu, ali oko pola 12 iskočio je tačan odgovor od moce i on je dobio nagradue ćao eveline
je l ko pogodio 100% značenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš sam smišljala kako da podelim nagradu tebi i marendi jeri ste bili baš blizu, ali oko pola 12 iskočio je tačan odgovor od moce i on je dobio nagradue ćao eveline
je l ko pogodio 100% značenje?
nije ****** stvarno je bilo sve poštenoМоца.
(намештено)
Па није поштено кад моца има 120 година и зна те речи, хехеnije ****** stvarno je bilo sve pošteno
a i ja nisam znala tu reč i nije iz kraja u kom živim, naletela sam na fejsu na reč i tako slučajno lupim ovdeПа није поштено кад моца има 120 година и зна те речи, хехе
na moj se izbečiи зна те речи
pa konkurs bi tebalo poništiti jer taj predmet niju nužno samo za tu namenua i ja nisam znala tu reč i nije iz kraja u kom živim, naletela sam na fejsu na reč i tako slučajno lupim ovde
mislim da nie stvar u 120 godina, mada ne poričem, nego ima razuzdani mozak koji radi brže i lepršavie ♥Па није поштено кад моца има 120 година и зна те речи, хехе
Спава са службеним гласником место јастукаpa konkurs bi tebalo poništiti jer taj predmet niju nužno samo za tu namenu
de je sad onaj sutogoc kad mi najviše trena
Реална причица скрозal dobro svi znamo da je nemešteno je li tako strki
Зезам вас мачићи, мввахххmislim da nie stvar u 120 godina, mada ne poričem, nego ima razuzdani mozak koji radi brže i lepršavie ♥
konkurs je legitiman i nema poništavanjapa konkurs bi tebalo poništiti jer taj predmet niju nužno samo za tu namenu
de je sad onaj sutogoc kad mi najviše trena
ja mislim da ću pre dami peva piloti kikioćete da vam pevam rođeni u pravo vreme naš život je rajsko seme
Имамо, кратак списак.jel imate svoju evidenciju tužnih stvari
volim što si pravednakonkurs je legitiman i nema poništavanja
da njega nije bilo, dobio bi ti pola nagrade, a pola rebro, jer si bio srčan i istrajan

čuvam za tebe pola slike spremljene za pola nagrade, ali sad je to prošo vozvolim što si pravedna![]()
e stvarnoMarendo kaće odsviras akiju ono sto joj dugujes
e stvarno