момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.877
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svirao sam u kamernom sastavu sa koleginicom violinistkinjom, Mocart G dur i Betoven a mol sonate za violinu i klavir
Gledao sam ga, odnosno slušao.
Tema pusta kao ovonedeljna kolumna Lazanskogprazna tema ko američka ambasada u kabulu ahshshsahaha hahahga
Pa ti si profi znaci, koliko cesto sviras?Svirao sam u kamernom sastavu sa koleginicom violinistkinjom, Mocart G dur i Betoven a mol sonate za violinu i klavir
I 4 domaća kompozitora od kojih mi je omiljeni Radić (melodija i igra, divno delo) i Đenader (srpske igre za violinu i klavir) taj Đenader je super lik, alive and kicking i vrlo kreativna ličnost.
I na kraju smo i Bramsov skerco svirali
Vodio sam i mladunče ali sam je naterao da spremi bar "Tamo daleko" da odsvira na početku koncerta i jos neke varijacije na "kolo kraljice Natalije".
Meni je značilo jer moja pokojna tetka je bila pijanistkinja, živela u Lond i nažalost mlada umrla
Zbog nje sam počeo da sviram a kad je umrla, ja sam u svojoj hiperromantičnoj fazi sebi rekao "Ja cu da posvetim tetki jedan koncert" ..... ali nisam na to više mislio i prestao sam da planiram, niti sam uopšte zamišljao da ću neki koncert da održim a kamoli u Londonu (svi me ionako prozivaju da sam sanjalica pa bi me verovatno dodatno ismejali....)
Međutim.....
To je sad duga priča (udavio bih naširoko) kako je išao proces koji nisam planirao ali pozivno pismo smo dobili tačno na dan 20 godina odlaska moje tetke a koncert je bio na njen rođendan
To sam tek skapirao kad se sve već zakazalo i dogovorilo
I naravno njoj sam posvetio
LinkGledao sam ga, odnosno slušao.
Kačio je na forumu, neka on postavi ako hoće.
Ko ruska potrosacka korpahprazna tema ko američka ambasada u kabulu ahshshsahaha hahahga
PovremenoPa ti si profi znaci, koliko cesto sviras?
Ok, milance, postavi ako hoces![]()
Vau, pa ti razvaljujes, odusevljen sam, mogao bi komotno i bjetovenovu mesecevu treci stav
Evo npr Betoven
Ako ti je boring od početka uzmi od 11:30 treći stav da čuješ
To je onako dinamično
A evo i Đenader dole link
Malo sam bljuckao ali cool je stvar
https://youtu.be/5L435FV5sTU
Hvala momoVau, pa ti razvaljujes, odusevljen sam, mogao bi komotno i bjetovenovu mesecevu treci stav
Si probao Rahmanjinova, končerto tre, cuo sam da je to najveci izazov za klavijaturiste