vladan saric
Početnik
- Poruka
- 8
Pozdrav,nadam se da cu ubrzo dobiti odgovor i da ce moderator odobriti post!Pa da se bacim na moj problem,imam FOX TV televizor,TV je smart sa verzijom Android sistema od 4.4.4,na specifikacijama televizora to nigdje nije bilo spomenuto,a i da jeste nebih obracao paznju.Kada sam krenuo da ga koristim,prvi problem je bio YouTube,zapravo nisam ga mogao koristiti trazio je azuriranje,kada bih kliknuo na isto,ubacilo bi me u Play Store i aplikaciju YouTube za TV,ali verzija mog TV nije bila kompatibilna sa aplikacijom,medjutim to nije samo jedan problem,ja ne mogu da skinem KODI,EVA TV i mnoge druge aplikacije jer traze 5.0+ android verziju sistema,trazio sam po internetu kako azurirati sistem na 5.0,te da odem na stranicu proizvodjaca televizora i da trzim tu azuriranje,ali na njihovoj stranici nije bilo nista spomenuto u vezi azuriranja,kada odem u postavke i kada trazi azuriranje vec 5 mjeseci i vise nema nikakvog azuriranja,jedino ja mogu sa USB fleshovati neko azurianje.Postavlja se pitanje,da li je moguce da ja ikako azuriram verziju sa 4.4 na 5.0.Veliko hvala svima unaprijed koji ce odgovoriti!!!