teqilasunrise
Primećen član
- Poruka
- 585
Naravno da su isti!Čak šta više čovek je sam zakazao za svog psa a ja sam ih kasnije samo organizovala u grupu!Da li su kriterijumi pod kojima ce "tvojih" 5 vlasnickih pasa ici na sterilizaciju isti kao i neke XY persone koja se, recimo, javi ne bi li usla u tih 50 vlasnickih pasa ?
Ono što sam želela reći je da ljudi imaju poverenja, tj. nema mesta strahu od zaraze jer je sve novo i za sada je higijena održiva.Da li će ostati tako i nakon ovog prvog "udara" videćemo.
Steriliše se pedeset vlasničkih pasa, kako je to definisano, i za njih će naplaćivati eventualni čip i vakcinu .
Ovo je sjajna prilika da se steriliše veliki broj starateljskih pasa. Nažalost, mačke nisu psi, a da li je za njih nešto predviđeno ...Sumnjam
?

Ko je doneo odluku, rukovodstvo sintera? Ako je to samo vrh uva onda nece sluziti svrsi jer ce opet sinteri morati da pridju psu dosta blizu da bi to videli. Zasto onda jednostavno ne nose citac i ne provere cip, tako je bilo planirano ranije i tako je humano, zasto se ne uradi tako do kraja?