MJK
Elita
- Poruka
- 18.527
Pa tu i jeste fora. Migranti će doći i proći a komšije će ostati, nažalost i radost.![]()
To znaci da ce Svabija jos
brze nestati

MJK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tu i jeste fora. Migranti će doći i proći a komšije će ostati, nažalost i radost.![]()

Kamaele, ti li si?
U principu da, u pravu si..samo...treba to neko javiti Nemcima i Austrijancima.
Ja Sloveniju uopste ne krivim, jesu Austrijanci smanjili kvote? Jesu. Nemacka ne sme otvoreno kazati dosta je, pa drugi to za nju odradjuju, i sta ce sad Slovenci, da im dnevno ulaze nekoliko hiljada migranata? Ko ce to hraniti? I onda evo ti svega, palit ce se kampovi, moze doci i do necega puno goreg.
Dakle, obrati se najpre Nemcima jer ovo je sve njihovo maslo
Ok, ako Hrv bude gradila ogradu, i slucajno joj se omakne prema Srbiji malo...onda nemoj doci ovde kmecati o tome.
Ponavljam, zamena teza, svi smo mi Nemacki pijuni i ne moze se nista uraditi, problem nije ni u Hrv, ni u Srb ni u Sloveniji...ali to ne znaci da se sada moze svima pustati da rade sta zele, ako je tako onda ajmo malo praviti dernek na srpskoj granici, sta ima veze, ionako Migranti rade sta zele, pa mozemo svi
Slazes se?
Mislim da bi nam svima bilo bolje da smo udruženi u rešavanju zajedničkog (trenutno najvećeg) problema.
Zasto ja da se obracam nemcima, vi i slovenci ste usli u uniju sa njima. Dok koristite novac iz njihovih fondova tada su ok, a kada se desi problem sa izbeglicama onda kriva mama Merkel, ne valja Nemacka. Ne moze tako.
Mislim da bi nam svima bilo bolje da smo udruženi u rešavanju zajedničkog (trenutno najvećeg) problema.
S'kim bi se druzila, sa slovencima i hrvatima?
Naravno da je Nemacka kriva, tu nema spora, nema smisla da o ogradama zameras Hrv,Slo ili Madjarima, obrati se Nemcima
- - - - - - - - - -
I jesam to davno pisao? Zna se tko i gde treba poceti graditi ogradu. Nemci nas svadjaju a oni cistih ruku...to i dalje ne znaci da svako moze kako oce, pa hop malo cemo graditi na teritoriju Hrv, povredit cemo malo Srpski prostor i tako u krug, ne ide to
Naravno da je Nemacka kriva, tu nema spora, nema smisla da o ogradama zameras Hrv,Slo ili Madjarima, obrati se Nemcima
Šta te briga sa kime bih mogla, ili ne bih mogla da se družim? Pišem o ilegalnim ulascima hiljada ljudi u zemlje na ovim prostorima.
Zasto ja da se obracam nemcima, vi i slovenci ste usli u uniju sa njima. Dok koristite novac iz njihovih fondova tada su ok, a kada se desi problem sa izbeglicama onda kriva mama Merkel, ne valja Nemacka. Ne moze tako.

Posvađati, nije to baš uvek tako lako. Ko je pametan prvo će da razmisliti šta on želi,šta mu je u interesu, a ne da odmah radi ono što mu drugi nameću.
od tih ''udruzenih snaga'' od toga nema nista...ako se negde bude napravio cep sa 20.000 migranata i vise...jos ako to potraje duze vreme eto nama svima belaja....
granicu izmedju BiH i CRO je nemoguce ograditi zicom niti tu granicu kontrolisati....
svaka ex-yu republika ce morati trajno da zbrine od 150.000 - 500.000 muslimana sa bliskog istoka...i to o licnom trosku a ne tamo od nekih EU fondova...
Njemacka nema novaca za EU drzave,
to je sad problem Hrvatske i Slovenije,
nema novaca nema ljubav, ta EU je
klub prostitutka
MJK
Ocito onda nema pametnih ovde..pametni su Grci i Turci koji se osvecuju..
Trebalo bi zajednički pomoći Makedoniji da zatvori granice, pa bi onda i Grci brzo postali spremniji za saradnju.
Hrvatska mora da razmisli, da li su joj draze pare iz fondova ili biser Jadrana.
Manje para za zemlje koje ne prihvate izbeglice
Nemački ministar ukazao je na potrebu razgovora o tome kako pojačati pritisak na zemlje koje odbijaju
da prime izbeglice i za nemačku TV ZDF podsetio da članice koje odbacuju kvote često primaju značajne sume iz fondova EU

Niko ne pita te balkanske zemlje,
te izbjeglice idu za 100 % u zapadnu EU,
Njemacka vise ne moze EU drzati ekonomski,
bas mije drago, Svabija ce toliko izbjeglica dobiti,
da ce postati Svabistan
MJK
Niko ne pita te balkanske zemlje,
te izbjeglice idu za 100 % u zapadnu EU,
Njemacka vise ne moze EU drzati ekonomski,
bas mije drago, Svabija ce toliko izbjeglica dobiti,
da ce postati Svabistan
MJK
kad vidim ovakav teks pomislim na lika kojem se piša i olakšava se u smjeru vjetra i kvasi svoje noge. kad njemcima dopizde arapi oni će ih smjestit na balkan jer im je najjeftinije i neće pitat ni srbiju ima li mista pa se mislim oće li ti onda bit smješno.
Sami su krivi, ko sa Amerika tikve sadi o glavu mu se obijaju.
- - - - - - - - - -
Srbija danas ima jaku zaledjinu, mnogo jacu od same Nemacke.
slažem se, jaka je. jedna obična poplava je uništila i skoro bacila u bankrot, to su stvarno jake države
kad vidim ovakav teks pomislim na lika kojem se piša i olakšava se u smjeru vjetra i kvasi svoje noge. kad njemcima dopizde arapi oni će ih smjestit na balkan jer im je najjeftinije i neće pitat ni srbiju ima li mista pa se mislim oće li ti onda bit smješno.
Istraživači su otkrili veoma interesantnu činjenicu kada je u pitanju upotreba društvenih mreža. Otkriveno je da Amerikanci pozivaju izbeglice preko Tvitera da idu u Nemačku.