Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila je priča prije nekoliko dana, kako je BMW u Njemačkoj otvorio neki novi logistički centar, nešto u tom stilu, sa 2000 radnih mjesta. U duhu političke korektnosti, 20 radnih mjesta su rezervirali za migrante. A migranata sa adekvatnim obrazovanjem in voljom do rada u navedenom centru, pronašli su tačno - nula.

http://www.merkur.de/bayern/heinric...echtlinge-haben-eine-bringschuld-5697370.html

- - - - - - - - - -

:lol::lol:

njemačko upozorenje izazvalo osudu
'Kako možemo podučiti djevojčice da se ne upuštaju u površne seksualne avanture s atraktivnim muslimanskim muškarcima?'

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/s...anture-s-atraktivnim-muslimanskim-muskarcima/

Bila je priča prije nekoliko dana, kako je BMW u Njemačkoj otvorio neki novi logistički centar, nešto u tom stilu, sa 2000 radnih mjesta. U duhu političke korektnosti, 20 radnih mjesta su rezervirali za migrante. A migranata sa adekvatnim obrazovanjem in voljom do rada u navedenom centru, pronašli su tačno - nula.

http://www.merkur.de/bayern/heinric...echtlinge-haben-eine-bringschuld-5697370.html

Oni koji dolaze u Dalmaciju mogu racunati na konobarisanje, to moze svako da radi.

Zgodan razlog da se opravda trajan smestaj u Dalmaciji... bice lakse onima koji lazu da nisu dogovorili smestaj - onda ni ti neces morati da se upinjes da demantujes :D

Oni koji dolaze u Dalmaciju mogu racunati na konobarisanje, to moze svako da radi.

Zgodan razlog da se opravda trajan smestaj u Dalmaciji... bice lakse onima koji lazu da nisu dogovorili smestaj - onda ni ti neces morati da se upinjes da demantujes :D

Neće mudžos konobariti jer ne smije biti u doticaju s alkoholom. Eventualno mogu u Zagoru da čobane.

Za poslove u turuzmu ti ne treba neka obuka. Na nekim pozicijama mozes biti i nepismen. Ni u Nemackoj nisu sva mesta za obrazovane.

Колко ја знам те послове око конобарисања у швабији држе рвати. Ако би ови кренули да им се уваљују направиће нову олују. Па зар су се зато борили, да им места конобара заузимају неки азијати, њима вишој раси?:hahaha:

7.11 je..dakle novi mesec...vidim podsvest te dovela jer znas da ti svaki mesec moram javno napisati..koliko si smesan i jadan :hahaha: vidim svestan si da je doslo vreme da te podsetim i ovaj mesec sta si govorio...evo u Dalmaciju ce, samo sta nisu, priprema se ovo, priprema se ono, bla bla bla bla, Dalmacija ovo, Dalmacija ono, bla bla bla bla.

Uglavnom popusio si i ovaj mesec i imas da ga pusis jos dugoo dugooo....:D

A sada caos, ne trudi se odgovarati jer...jednostavno se ne trudi, podsetio sam te koliki si duduk :lol: i cujemo se na istome mestu, za mesec dana...cmokić :heart::D

7.11 je..dakle novi mesec...vidim podsvest te dovela jer znas da ti svaki mesec moram javno napisati..koliko si smesan i jadan :hahaha: vidim svestan si da je doslo vreme da te podsetim i ovaj mesec sta si govorio...evo u Dalmaciju ce, samo sta nisu, priprema se ovo, priprema se ono, bla bla bla bla, Dalmacija ovo, Dalmacija ono, bla bla bla bla.

Uglavnom popusio si i ovaj mesec i imas da ga pusis jos dugoo dugooo....:D

A sada caos, ne trudi se odgovarati jer...jednostavno se ne trudi, podsetio sam te koliki si duduk :lol: i cujemo se na istome mestu, za mesec dana...cmokić :heart::D

Malo smo se iznervirali :lol: Izgleda decko, da bi ti ta cobanska mesta ljubomorno cuvao :mrgreen:

Колко ја знам те послове око конобарисања у швабији држе рвати. Ако би ови кренули да им се уваљују направиће нову олују. Па зар су се зато борили, да им места конобара заузимају неки азијати, њима вишој раси?:hahaha:

Pa pazi, i ovi koji se masovno isejavaju iz Federacije BiH ostavljaju upraznjena mesta za koja nisu potrebne kvalifikacije. Mozda je i to prilika za migrante, mozda nece bas svi u Dalmaciju i u Slavonski Brod :D

Jasno, ali koji je onda plan Merkelice..to mene zanima, sta ce ona sa tim ljudima..neko masovno vracanje nakon sta udju u Nemacku, valda ti je jasno da nema sanse..

Ja bih rekao da ona nema plan, nego izvrsava ono sto su isplanirali Ameri ili ko vec sa ciljem da destabilizuje Evropu i ko zna sta sve. Upravo o ovome se vec duze vreme pise u ovoj temi. Prica o tome da su oni nova radna snaga je bila samo sarena laza da bi se opravdao njihov dolazak.

Ja bih rekao da ona nema plan, nego izvrsava ono sto su isplanirali Ameri ili ko vec sa ciljem da destabilizuje Evropu i ko zna sta sve. Upravo o ovome se vec duze vreme pise u ovoj temi. Prica o tome da su oni nova radna snaga je bila samo sarena laza da bi se opravdao njihov dolazak.

Ma..ne znam, previse mi je to nekako...prejednostavno, mozda ja i gresim ali mislim da nije to. Nekako sumnjam da bi Merkelica, tako bas providno ispunjavala zelje Amera

Ma..ne znam, previse mi je to nekako...prejednostavno, mozda ja i gresim ali mislim da nije to. Nekako sumnjam da bi Merkelica, tako bas providno ispunjavala zelje Amera

Deluje mozda nerealno, ali ja nisam mogao da verujem kad sam video na internetu video snimak gde Angelu Merkel ljudi/novinari ispituju o planu vezanom za izbeglice. Pitanja su bila u fazonu: "Sta cete uraditi ukoliko migranti budu poceli da prave haos po Evropi?", a njeni odgovori su bili u fazonu "Ljudi ne bi trebalo da se plase / Strah nije dobra opcija". Mislio sam da su tamo politicari ozbiljniji, ali su mi njeni odgovori delovali kao da ce je neko ubiti posle emisije ukoliko bude rekla bilo sta lose vezano za posledice tekucih migracija. Ponavljala je jedne iste recenice bez smisla i konkretnog odgovora na pitanja sve vreme.

Izbeglice dolaze da rasplamsaju rat? Da je tako ne bi bili izbeglice.

migranticinedjela.jpg

Milanovic demantuje, ko je u pravu? :)

U svakom slucaju, on ima plan i za talas koji sledi, najveci do sad...

Izbeglice dolaze da rasplamsaju rat? Da je tako ne bi bili izbeglice.

Ili si bot ili si mnogo naivan cim verujes u ovo sto pises. Trebas biti svestan da se vremena menjaju. Danas npr. kolonijalizam vise ne postoji u svom osnovnom obliku. Ali zato postoji npr. neokolonijalizam ili ekonomski kolonijalizam kod koga je zemlja navodno slobodna i samostalna, a prakticno se njeni resursi ekonomski iscrpljuju od strane drugih zemalja.

Dalje, maltretiranje na poslu nije samo fizicko naselje, nego postoji i psihicko, ili tzv. mobing, ako si cuo nekad za to.

Nasa civilizacija napreduje, pa tako napreduju i mnoge forme kao sto su npr. kriminal (danas npr. imas cyber-kriminal), napreduje kolonijalizam (danas je poznat kao neokolonijalizam), napreduje ropstvo (samo sto danas ljudi nisu vezani lancima, nego kreditima). (Ako ovo do sada nisi ukapirao, onda ne moras da citas ni nastavak). Ako je sve ovo napredovalo (glup izraz "napredovanje", ali je cinjenica da i lose stvari mogu da napreduju), zasto ne bi mogli da napreduju i metode ratovanja. Danas se to vise ne vrsi samo golim oruzjem, nego i drugim sredstvima kao sto su npr. tekuce migracije kojima se ubacuje veliki broj terorista u formi "izbeglica" kako bi pravili haos na neprijateljskoj teritoriji. Da li ti je to nekad palo na pamet ili nije? Ako smatras da ovaj scenario nije realan, onda si ili slep ili si bot.

Deluje mozda nerealno, ali ja nisam mogao da verujem kad sam video na internetu video snimak gde Angelu Merkel ljudi/novinari ispituju o planu vezanom za izbeglice. Pitanja su bila u fazonu: "Sta cete uraditi ukoliko migranti budu poceli da prave haos po Evropi?", a njeni odgovori su bili u fazonu "Ljudi ne bi trebalo da se plase / Strah nije dobra opcija". Mislio sam da su tamo politicari ozbiljniji, ali su mi njeni odgovori delovali kao da ce je neko ubiti posle emisije ukoliko bude rekla bilo sta lose vezano za posledice tekucih migracija. Ponavljala je jedne iste recenice bez smisla i konkretnog odgovora na pitanja sve vreme.

Da je cudno cudno je...

Decak, da je teroristima plan da izvedu napad u Evropi usli bi u istu i bez izbeglica.

Teroristicki napadi su samo kratkorocni ciljevi. Vec danas imamo teroristicke napade u Evropi (npr. "Charlie Hebdo"). Cilj nisu samo teroristicki napadi, vec destabilizacija Evrope u svakom smislu, ukljucujuci stvaranje osnove za potencijalni gradjanski rat. Dovoljno ce biti onda da neki politicar iz Evrope uradi nesto sto se ne svidja Amerima, i onda ce ameri pokrenuti "Arapsko prolece" i u Evropi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back