Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sigurno u ovom slucaju sa emigrantima da neko politicko drustvo uz pomoc ilegalne aktivnosti nekog kriminalnog drustva ostvaruje neki svoj cilj..zrtve su emigranti,tj bofl roba koja se stavlja u politicki izlog..:D

Pravih izbeglica i onih koji su stvarno zrtve rata na Bliskom Istoku je malo. Vecina njih su ekonomski migranti koji idu u bogate evropske zemlje da bi dobili stan, hranu, pare i sve privilegije bez obaveze besplatno.

Ko je zrtva na ovom klipu?

Italijani beskucnici zive u satorima, a migranti dobijaju novu zgradu

Dalje, vecina migranata su nepismeni i nemaju nameru da se integrisu, 80% njih zivi na socijali. Socijala se isplacuje od skupljenih poreza, sto znaci da domicilno stanovnistvo finansira izlezavanje migranata po besplatno dobijenim stanovima. Ako su zrtve i ako im je lose, sto ne ostanu u Turskoj ili nekoj drugoj susednoj bezbednoj zemlji?

Poslednja izmena:
Svakodnevnica im postala pomoć izbjeglicama

Od prvog dana izbjegličke krize u Hrvatskoj bračni par Shoukry iz Lovasa odlučio je pomoći sirijskim izbjeglicama

shoukry-nizar-dragana-bbradaric.jpg

Nizar je rođen i odrastao u Siriji iz koje je u Zagreb došao još 1984. godine zbog studija. Međutim, ostat će zabilježeno kako je ovaj bračni par odigrao, i još odigrava, veliku ulogu u izbjegličkoj krizi.

Ona je na istok Slavonije, zajedno sa suprugom i dvije kćerke, Linom i Rulom, došla prije tri i pol godine radi posla. Od tada žive u Lovasu. Nizar radi kao stomatolog u Tovarniku, a Dragana je zaposlena na ugovor u Policijskoj postaji Tovarnik, gdje radi kao prevoditeljica s arapskoga jezika.

Govoreći o pitanjima i zahtjevima izbjeglica koji su dolazili, Dragana kaže kako su jedni pitali za prijevoz, drugi za vodu, treći za hranu… Uz to, izbjeglice su najviše interesirali odgovori kada će nastaviti put dalje, zašto ne mogu sami da idu dalje i iznajme neko prijevozno sredstvo i slično. „Vrlo često su se interesirali i za wi-fi kako bi se mogli javiti obiteljima koje su ostale tamo odakle dolaze. Trebale su im i utičnice za struju kako bi napunili mobitele“, dodaje Nizar, napominjući i kako je veoma važno za sve da izbjeglice prilikom prvoga susreta čuju poznati jezik jer ih to smiri.

Dragana koja se i danas rado sjeća Sirije, za koju kaže da je prelijepa zemlja, s divnim ljudima i lijepim običajima. Kaže kako je razgovarala s brojnim Sirijcima i da su joj mnogi rekli kako bi se odmah iz kampa u Opatovcu vratili u Siriju kada bi tamo sada prestao rat.

Svakodnevnica im postala pomoć izbjeglicama

Od prvog dana izbjegličke krize u Hrvatskoj bračni par Shoukry iz Lovasa odlučio je pomoći sirijskim izbjeglicama

shoukry-nizar-dragana-bbradaric.jpg

Nizar je rođen i odrastao u Siriji iz koje je u Zagreb došao još 1984. godine zbog studija. Međutim, ostat će zabilježeno kako je ovaj bračni par odigrao, i još odigrava, veliku ulogu u izbjegličkoj krizi.

Ona je na istok Slavonije, zajedno sa suprugom i dvije kćerke, Linom i Rulom, došla prije tri i pol godine radi posla. Od tada žive u Lovasu. Nizar radi kao stomatolog u Tovarniku, a Dragana je zaposlena na ugovor u Policijskoj postaji Tovarnik, gdje radi kao prevoditeljica s arapskoga jezika.

Govoreći o pitanjima i zahtjevima izbjeglica koji su dolazili, Dragana kaže kako su jedni pitali za prijevoz, drugi za vodu, treći za hranu… Uz to, izbjeglice su najviše interesirali odgovori kada će nastaviti put dalje, zašto ne mogu sami da idu dalje i iznajme neko prijevozno sredstvo i slično. „Vrlo često su se interesirali i za wi-fi kako bi se mogli javiti obiteljima koje su ostale tamo odakle dolaze. Trebale su im i utičnice za struju kako bi napunili mobitele“, dodaje Nizar, napominjući i kako je veoma važno za sve da izbjeglice prilikom prvoga susreta čuju poznati jezik jer ih to smiri.

Dragana koja se i danas rado sjeća Sirije, za koju kaže da je prelijepa zemlja, s divnim ljudima i lijepim običajima. Kaže kako je razgovarala s brojnim Sirijcima i da su joj mnogi rekli kako bi se odmah iz kampa u Opatovcu vratili u Siriju kada bi tamo sada prestao rat.

Uverljivo najbolji ljudi koji su bili u kampu u Opatovcu, jako mnogo ce faliti, duse od ljudi ali...ono sta tebi sigurno ne bi pasalo kod njih..jako su realni..;)

Stvar je u tome da Renzijev PD ima još uvijek duplo veću potporu od Salvinijeve Lega Norte. Ako su talijani zadovoljni financiranjem parazita i da im siluju kćerke i ja sam. Iskreno, ko ih yebe.

Upiši u Youtube "SOS Padova" i gledaj što su afrikanci napravili iz tog predivnog grada. U drugim gradovima je ista situacija.

Pravih izbeglica i onih koji su stvarno zrtve rata na Bliskom Istoku je malo. Vecina njih su ekonomski migranti koji idu u bogate evropske zemlje da bi dobili stan, hranu, pare i sve privilegije bez obaveze besplatno.

Ko je zrtva na ovom klipu?

Italijani beskucnici zive u satorima, a migranti dobijaju novu zgradu

Dalje, vecina migranata su nepismeni i nemaju nameru da se integrisu, 80% njih zivi na socijali. Socijala se isplacuje od skupljenih poreza, sto znaci da domicilno stanovnistvo finansira izlezavanje migranata po besplatno dobijenim stanovima. Ako su zrtve i ako im je lose, sto ne ostanu u Turskoj ili nekoj drugoj susednoj bezbednoj zemlji?

kad sam ovo videla smrzla sam se..ubedio si me skroz na skroz..glasacu za fasiste keve mi..:p

Uverljivo najbolji ljudi koji su bili u kampu u Opatovcu, jako mnogo ce faliti, duse od ljudi ali...ono sta tebi sigurno ne bi pasalo kod njih..jako su realni..;)

Opet si grejao lubenice? Nije ti to dobro.

Stvar je u tome da Renzijev PD ima još uvijek duplo veću potporu od Salvinijeve Lega Norte. Ako su talijani zadovoljni financiranjem parazita i da im siluju kćerke i ja sam. Iskreno, ko ih yebe.

Upiši u Youtube "SOS Padova" i gledaj što su afrikanci napravili iz tog predivnog grada. U drugim gradovima je ista situacija.

Spijuniran narkomanski kvart gde se diluje, ima crnaca ima i belaca. Bilo i pre njih, nista novo.

Soraju migranti pored belog kombija a to sto je vozac evropljanin parkirao na trotoar da invalidi u kolicima ne mogu proci, sta cemo sa tim?

Tvoj je problem Kamaele osim sta nisi bas pametan i taj sta nemas bas iskustva sa ljudima o kojima pises, nemas nista, samo tvoje linkove od kojih zivis.

Ponavljam, ne bi ti se svidelo sta Sukriji pricaju, kakve su sve razgovore vodili sa ljudima, kako prepoznaju ko je covek koji bezi od rata a ko je obicni ekn,migrant te koga je vise. Ovako, ostaje ti samo da tako priglup kakav jesi, stavljas slike, linkove i tako to

Priglup ti komsija koji te napravio jer ne kapiras da je tema o azilantima i shodno tome kao sto ne vidis link nije dat iako tvrdis da jeste, ali je dat tekst koji se uklapa u temu.

Imas neki kompleks cim mene napadas jer ne poznajem dvoje ljudi koji pomazu izbeglicama. Jesmo li duzni da poznajemo svakog koga smo pomenuli na temi?

Priglup ti komsija koji te napravio jer ne kapiras da je tema o azilantima i shodno tome kao sto ne vidis link nije dat iako tvrdis da jeste, ali je dat tekst koji se uklapa u temu.

Imas neki kompleks cim mene napadas jer ne poznajem dvoje ljudi koji pomazu izbeglicama. Jesmo li duzni da poznajemo svakog koga smo pomenuli na temi?

Nisam rekao link za ovu sliku, vec uopsteno, slike i linkove, da nisi priglup svatio bi.

Kompleks imas ti, jer si na normalan post isao da zbijas neke sale, valda samo tebi smesne u zelji da me vredjas, a sve sta sam napisao je samo zbog tvoga opusa na forumu, nisam nista izmislio. Stavio si slike ovo dvoje i samo sam reko da ne bi bio srecan kad bi ih cuo sta pricaju, jel to ne odgovara onome sta ti ovde pises

Jasnije ili ti treba crtati?

Лига за север није могла ништа обојенима (Мароканци/Марокини и Сенегалци), још у време Умберта Босија, а камоли када се крене према средњем делу. То су трпели, потом су нагрнули Вијетнамци. Жесток удар и најаву капитулације су им нанели новопечене чланице ЕУ, поготово Румуни. Хорор нација по свим питањима. Сада се остали олош, који пристиже, поиграва са лешом од државе завијене у црно. Та лешина, тај зомби је тотално без компаса, не зна где удара и дискриминише своје грађане. Собзиром да су "једна душа - једна гуша" ко их хебе, нек цркну када нису на време схватили шта им "десница" средње и северне Италије саопштава. Греси из прошлих времена се сада дебело наплаћују!

Poslednja izmena:
:ok:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=11&dd=05&nav_category=78&nav_id=1059762

Orban: Budućnost na porodicama, ne imigraciji

Premijer Mađarske Viktor Orban kaže da bi bilo opasno ako bi Evropa prihvatila veliki broj izbeglica u pokušaju da reši svoje demografske i ekonomske probleme.

10886479855e930c72166b844200461_v4_big.jpg

"Evropa ne može da gradi svoju budućnost na imigraciji umesto na porodicama", izjavio je Orban na konferenciji za novinare.

Orban kaže da Evropa treba da usvoji pravila koja bi odgovarala porodicama i da podrži rađanje dece jer je u pitanju "opstanak naše civilizacije i naše kulture".

Orbanova vlada uvela je poreske olakšice, subvencije za stambene kredite i druge mere u naporima da podstakne natalitet u Mađarskoj.

Broj stanovnika u Mađarskoj je od 1980. svake godine sve manji, a 2011. godine opao je ispod 10 miliona prvi put od 1960. godine.

Poslednja izmena:
Nisam stavio slike "ovo" dvoje vec sliku njih dvoje. Kapiram gde je zapelo, novinski clanci pisu o pomagacima iz Opatovca a tebe niko da spomene.

Zasto bi mene spomenuli? Po cemu sam ja drugaciji od svih drugih volontera?

A kapiram i ja tvoje razmisljanje, ovaj tvoj "zakljucak" proizlazi iz tvoje psihe i tvog nacina razmisljanja, dakle necu pomoci ako me nema u medijima ili nemam neku korist...pokazao si se kad si napisao ono za prehanu kad bi im pomogao...

Dakle ne samo da si priglup vec si i koristoljuban, pre svega gledas sebe a pomoci ces samo ako imas kakvu korist. Prevozio bi ti njih u onim hladnjacama samo kad bi imao prilike...

Za prehranu tj. ishranu saznali smo da si nas pokusao imanipulisati situacijom na terenu, prvo je dosla informacija da ocevi otimaju deci hranu i garderobu da bi sam sebe demantovao nakon par dana pricom i slikama da hrane ima dovoljno, ljudi normalno stoje u redu i uzimaju sa stola one namirnice koje im se u tom trenutku jedu.

Za prehranu tj. ishranu saznali smo da si nas pokusao imanipulisati situacijom na terenu, prvo je dosla informacija da ocevi otimaju deci hranu i garderobu da bi sam sebe demantovao nakon par dana pricom i slikama da hrane ima dovoljno, ljudi normalno stoje u redu i uzimaju sa stola one namirnice koje im se u tom trenutku jedu.

Tako ti je to kad si priglup malo vise kao ti, drugacije ni ne mozes razmisljati.

Hrane je bilo dovoljno, nikad nisam rekao da hrane nema dovoljno. Naravno da su otimali deci, pa slali decu i po par puta po hranu pa bacali sta se vidi na slikama koliko je samo razbacane hrane. Naravno da su uzimali hranu, gde sam ja rekao da nisu i gde sam to demantovao sam sebe? Zar si stvarno tako bas priglup ili si drogiran.

Inace bilo je svega, nekima su deca na zadnjem mestu, oni se cude nasim obicajima i mi smo njima smesni, zene im sluze samo kao rasplodne kobile a deca...pa sta ima veze ako se sta desi, imaju jos dece ili ce ih napraviti, muski su najvazniji.

Neki volonteri su par puta istim ljudima skidali deke da ih daju njihovoj deci, ali nema spasa, cim se maknu oni uzmu sebi.

Zapravo, da poznajes kulturu ljudi o kojima se pravis da silno znas, ovo te ne bi zacudjavalo, dakle odredio si se da branis samo jednu stranu a zbog prigluposti ne mozes razlikovati dobro od zla, zao mi je ali tablete protiv prigluposti ne postoje, sa tim se rodis a ti eto nisi imao srece.

Znaci hrane je bilo dovoljno za sve a roditelji su slali decu da uzmu vise puta, nakon cega su donetu hranu od strane dece bacali. Super, ima li jos koja opatovacka prica koja se raspreda pored logorske vatre?

Znaci hrane je bilo dovoljno za sve a roditelji su slali decu da uzmu vise puta, nakon cega su donetu hranu od strane dece bacali. Super, ima li jos koja opatovacka prica koja se raspreda pored logorske vatre?

Naravno da je hrane bilo, ko je ikad reko da nije? I kakve to veze ima sa...KULTUROM? Moze li tvoj priglupi mozak ukapirati o cemu se zapravo ovde pise? Pa i kabanica je bilo dovoljno, i deka, pa su se bacale. Ovdje je rec o kulturi tj nekulturi velikog broja ljudi, ne kazem svi, ne kazem cak ni vecina, ali veliki broj ljudi...to da.

Kako ti znas da li se uopste pali tamo logorska vatra, jesi bio tamo barem jedan dan? Jesi ista video svojim ocima?

Ti si Kamaelu moj, jednostavno prilicno ogranicena i priglupa osoba.

Opet lazes. HRT je direktno izvestavala kada je nastao prvi problem na granici sa Slovenijom, ne ovaj sad zadnji vec u pocetku dok je kod vas jos bio aktuelan plan A, lepo se videlo u snimcima da su deca spavala na betonu, a kabanica ne samo da nije bilo nego ih u Zagrebu nije bilo kupiti u radnjama. Ceo televizijski prilog je bio bas o nedostatku kabanica a ti tvrdis da ih je bilo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back