Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napišeš neke gluposti i laži i ti si nekog "rasturio sa argumentima" :hahaha::hahaha::hahaha:

Vatvio ko vojvoda Šešelj haške sudije :hahaha:

Slazem se da sam naveo ekstremne primere, ali realnost nije mnogo bolja.

U Danskoj su imigranti 2.6 puta skloniji kriminalnim aktivnostima od domaceg stanovnistva.
U Finskoj migranati (cine 2,2% stanovnistva) cine 21% svih silovanja.
U Francuskoj nije mnogo bolja situacija. 70% zatvorenika u zatvorima su muslimani (izvor). Takodje, nezaposleni migranti su skloniji kriminalu od nezaposlenih Francuza, naucno dokazano (izvor)
U Nemackoj su migranti 2-5 puta skloniji kriminalnim delima nego Nemci.
U Grckoj polovinu svih kriminalnih dela cine migranti
U Holandiji je vise od polovine mladih migranata imalo kontakt sa policijom
U Norveskoj su migranti 3 puta vise skloniji kriminalu od Norvezana
U Spaniji migranti cine 15% stanovnistva, a odgovorni su za 30% krivicnih dela, sto znaci da su duplo skloniji kriminalu od Spanaca
U Svajcarskoj 70% zatvorenika je ne-Svajcarskog porekla.
U Svedskoj su migranti 3.5-4.5 puta skloniji kriminalu od Norvezana.
..

To je zvanicna statistika, realna je mozda i gora. Ako ovi podaci ne govore nista, ja sam Deda Mraz.

Izvor: https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_and_crime#Europe

Navedi mi ti podatke kojima ces opovrgnuti ovo sto pisem. Ako mi ne budes nasao kontraargumente (za kontraargumente ne smatram vredjanje ili prozivanje), smatracu da nemas pojma sa zivotom i temom o kojoj pises.

Navedi mi ti podatke kojima ces opovrgnuti ovo sto pisem. Ako mi ne budes nasao kontraargumente (za kontraargumente ne smatram vredjanje ili prozivanje), smatracu da nemas pojma sa zivotom i temom o kojoj pises.

Ma šta da ti ja navodim i opterećujem sa sa tim i tražim neke podatke samo da bi dokazo da lažeš

Sam sam živio godinama na zapadu i znam šta sam vidio i kako se tamo žvi

Jel ti misliš da bi neka država tolerisala takav kriminal u svojoj zemlji kad bi bilo samo deseti dio istine od toga što tvrdiš sve bi ih protjerali čak i one koji su dobili državljanstva

U tebi ključa tolika mržnja pa lažeš i nadaš se da će neko u to povjerovati

Eno onaj gore postavljeni video govori o silovanoj djevojci al ti i tebi slični tvrdite da su to učinili azilanti iako u tom videu niko azilante i ne spominje

Ma da kim ja to raspravljam

Ma šta da ti ja navodim i opterećujem sa sa tim i tražim neke podatke samo da bi dokazo da lažeš

Sam sam živio godinama na zapadu i znam šta sam vidio i kako se tamo žvi

Jel ti misliš da bi neka država tolerisala takav kriminal u svojoj zemlji kad bi bilo samo deseti dio istine od toga što tvrdiš sve bi ih protjerali čak i one koji su dobili državljanstva

U tebi ključa tolika mržnja pa lažeš i nadaš se da će neko u to povjerovati

Eno onaj gore postavljeni video govori o silovanoj djevojci al ti i tebi slični tvrdite da su to učinili azilanti iako u tom videu niko azilante i ne spominje

Ma da kim ja to raspravljam

Jel si cuo nekad za medijsku cenzuru i korumpirane politicare koje boli uvo za narod? Zasto ljudi izlaze na ulice u Drezdenu i drugim evropskim gradovima, a to ne prenosi niko od medija. Ili si slep ili se pravis da si slep za neke dogadjaje. Pa sama Angela Merkel je pre par godina priznala da integracija imigranata u drustvo, tj. multikulturalizam nije uspeo. A sada vrti drugu pricu. Sve je jasno.

sve je to boranija za nemacku policiju...i duplo vise sitnih krimosa da ima maciji kasalj je to za njih to..organizovan kriminal je problem a tu emigranta sirijca ili iracanina da se petlja u ove vode neces naci..osim siptara...:D

sve je to boranija za nemacku policiju...i duplo vise sitnih krimosa da ima maciji kasalj je to za njih to..organizovan kriminal je problem a tu emigranta sirijca ili iracanina da se petlja u ove vode neces naci..osim siptara...:D

A sta kazes za "No-Go Zones" u koje policija ne ulazi? To moze da znaci dve stvari: ili ne smeju ili svesno dopustaju postojanje takvih zona.

a sta mislis ko su najvece zrtve seksualne eksploatacije i prinudnog rada u evropi...evropljani ili emigranti..:(

Ne verujem da postoji neka veca razlika izmedju njih. Ako imas neke podatke o tome, napisi, ali sa odgovarajucim izvorom, a ne price "rekla-kazala" ("rekao mi je jedan da mu je neko treci pricao da mu je neko deseti rekao da je se*s dobra stvar"), ja o ovome nisam informisan. Eto, ja kad nesto ne znam, ja priznam da ne znam, a ne kao neki koji se prave da sve znaju. Inace, nisi mi odgovorila na pitanje. Cinjenica jeste da se veliki broj imigranata getoizira, kreira "no-go" zone i odaju se kriminalu.

Ne verujem da postoji neka veca razlika izmedju njih. Ako imas neke podatke o tome, napisi, ali sa odgovarajucim izvorom, a ne price "rekla-kazala" ("rekao mi je jedan da mu je neko treci pricao da mu je neko deseti rekao da je se*s dobra stvar"), ja o ovome nisam informisan. Eto, ja kad nesto ne znam, ja priznam da ne znam, a ne kao neki koji se prave da sve znaju. Inace, nisi mi odgovorila na pitanje. Cinjenica jeste da se veliki broj imigranata getoizira, kreira "no-go" zone i odaju se kriminalu.

ti se ili pravis blesav ili si bas cava..samo jednom da odes na zapad i to u prolazu pa ti je jasno da organoizovan kriminal cveta a zrtve su emigranti a ne nemci ili svajcarci..svi dodjosi sa strane..
mrzi me da kopam..sam ukucaj na primer human trafficking in germany i sve ce ti izaci..:D

ti se ili pravis blesav ili si bas cava..samo jednom da odes na zapad i to u prolazu pa ti je jasno da organoizovan kriminal cveta a zrtve su emigranti a ne nemci ili svajcarci..svi dodjosi sa strane..
mrzi me da kopam..sam ukucaj na primer human trafficking in germany i sve ce ti izaci..:D

Nisam isao cesto u inostranstvo, ali kad sam bio jednom prilikom, imao sam priliku u jednoj diskoteci da vidim prostitutke koje su imigrantkinje, a kojima su makroi upravo njihovi sunarodnici, takodje imigranti. Tako da nije samo pitanje ko je vise radno i seksualno eksploatisan, nego i ko je taj koji eksploatise. A vec sam naveo linkove koji pokazuju da su imigranti skloniji kriminalu od starosedelaca neke zemlje.

Nisam isao cesto u inostranstvo, ali kad sam bio jednom prilikom, imao sam priliku u jednom nocnom klubu da vidim prostitutke koje su imigrantkinje, a kojima su makroi upravo njihovi sunarodnici, takodje imigranti. Tako da nije samo pitanje ko je vise radno i seksualno eksploatisan, nego i ko je taj koji eksploatise. A vec sam naveo linkove koji pokazuju da su imigranti skloniji kriminalu od starosedelaca neke zemlje.

to neki mali sef..potrcko makro..velikog tesko da ces videti u baru..sunca se na sejselima..
mozak organizuje a da bas imaju mozga emigranti nemaju...to su robovi..:D

to neki mali sef..potrcko makro..velikog tesko da ces videti u baru..sunca se na sejselima..
mozak organizuje a da bas imaju mozga emigranti nemaju...to su robovi..:D

A da li bi se ista logika mogla iskoristiti i za politicare? Da su oni potrcci za nekog drugog kog takodje tesko da ces videti na televiziji i koji se takodje sunca na Sejselima i da taj neko drugi putem ovih migranata pravi haos po Evropi? Logika je ista. Mozda je rec cak i o istim osobama ili osobama koje se medjusobno druze, ne bi me cudilo.

Srbija će zaraditi debele pare na ovim bjednicima al sve će to vrag odnijeti

Ја сам урадио просту рачуницу, да ако промет избеглица 09-10/2015 сведемо на годишњу разину, у мом граду би имало око 50 милиона евра добитка само од превоза.

...

U proteklih 5-6 godina 100% silovanja u Oslu (Norveska) su izvrsili imigranti.
U Stavangeru (Norveska) 90% silovanja cine imigranti.

Po zakonu verovatnoce, ovo su najverovatnije ucinili imigranti. Sta da ti pricam, rasturio sam te argumentima.

Остави га нека чита шта је пропустио раније на овој теми.

Јооој, колико си у криву... што и ти не доказујем.
Могла си да видиш раније на овој теми да постоје арапска/црначка/мислиманска гета у Шведској, Немачкој, Француској, где полиција не крочи радо.

1. Албанска мафија постоји, али само као испостава ЦИА-е.

2. Албанци немају толику бројност да праве толико проблема у Немачкој и Шведској, као друге муслиманске досељенике.

- - - - - - - - - -

Одосте ти и Мрхо у обор.

- - - - - - - - - -

Muslim rape epidemic in Norway

Published on September 21, 2015.

A da li bi se ista logika mogla iskoristiti i za politicare? Da su oni potrcci za nekog drugog kog takodje tesko da ces videti na televiziji i koji se takodje sunca na Sejselima i da taj neko drugi putem ovih migranata pravi haos po Evropi? Logika je ista. Mozda je rec cak i o istim osobama ili osobama koje se medjusobno druze, ne bi me cudilo.

sigurno u ovom slucaju sa emigrantima da neko politicko drustvo uz pomoc ilegalne aktivnosti nekog kriminalnog drustva ostvaruje neki svoj cilj..zrtve su emigranti,tj bofl roba koja se stavlja u politicki izlog..:D

Strašno, kako sme da isplovi ovako , ko mu to dozvoljava , ako nije organizovano ???

http://fs5.****************/images/151105/y7taailq.jpg
http://fs5.****************/images/151105/txdcqrrf.jpg
http://fs5.****************/images/151105/cydqkszs.jpg

Strašno, kako sme da isplovi ovako , ko mu to dozvoljava , ako nije organizovano ???

http://fs5.****************/images/151105/y7taailq.jpg
http://fs5.****************/images/151105/txdcqrrf.jpg
http://fs5.****************/images/151105/cydqkszs.jpg

To je sve organizirano
od Amerike, niko
od EU drzava bi te mase od izbjeglica
dobrovoljno uzeo

MJK

Ispravka, iz Albanije u Italiju, prebacio sam nešto :cool:
Snimci si iz Libije, samo sam zaboravio ka kojoj luci ?
Ili libijske izbeglice u Albaniji ka italiji
Više nisam siguran stoje mo poodavno u folderu.

No pitanje je : Ko im dozvoljava tako da plove :
Pa zar ne postoji neka kontrola , jenki drže Kubu u pomorskoj blokadi 50 godina ????????????

Poslednja izmena:
Snimci si iz Libije, samo sam zaboravio ka kojoj luci ?
Ili libijske izbeglice u Albaniji ka italiji
Više nisam siguran stoje mo poodavno u folderu.

No pitanje je : Ko im dozvoljava tako da plove :
Pa zar ne postoji neka kontrola , jenki drže Kubu u pomorskoj blokadi 50 godina ????????????

Nije, veruj mi, ovo su stare slike iz neke albanske luke, posle pada komunizma u Albaniji, ovi su u desetinama hiljada požurili da se dokopaju zapada. Video sam ove slike još odavno, dok nije krenulo svo ovo čukanje po Bliskom istoku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back