Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novinar baš govori kako nema straha od masovne imigracije arapa i afrikanaca u Dansku i onda mu u eter uletava pavijan sa svojom afričkom kulturom;

Da to je fino, rodeni francuzi
nesmiju pisnuti od araba,
araba siluju, tuku, rade sto hoce,
ali jos gore je u Svedskoj, Finskoj, Norvezkoj, Danskoj,
ali absolutna katastrofa je u Holandiji, tako sam cuo od
ljudi koji su zivjeli u Hoandiji do ne davno, tamo pogotvovo
prave Marokanci velike probleme

MJK

Poslednja izmena:
A šta sam ja to napisao a da nije istina?

Hajde napiši koliko Hrvati naplaćuju prevoz hranu odjeću obuću i drugo tim jadnicima al u Srbiji moraju sve u €urima platiti

Ne pravi se naivan, pisano je na temi za vreme prvog talasa (dok ste imali plan A) koliko su vam taksisti naplacivali od granice sa Srbijom do Slovenije, uzelo je maha i kod civila da je drzava Hrvatska morala angazovati u punom kapacitetu specijalne jedinice. Uvaljivali im duplu vrednost kune u odnosu na zvanicni kurs evra.

U svakoj zemlji ima ljudi koji zaradjuju na tudjoj nesreci, ali da si pratio sredstva informisanja video bi da je Srbija u daleko najvecem procentu od svih zemalja hapsila i procesuirala.

Камаел се нада да ће Ислам да уништи Хришћанство, и да ће онда он коначно успети да се освети религиозним родитељима који су му рекли да није у реду што је фан Сатане. Можда га је нека баба натерала да се ошиша и престане да слуша Менсона.

И због тога ми морамо да трпимо ову тортуру на око 800 страна.

Švedska je bivša država, i to ne zahvaljujući imigrantima već političarima koji su tu državu doveli do samoubistva.
Šteta je videti zemlju tolike kulture, u jednom trenutku za vreme Gustavusa super-silu Evrope koja je gotovo sama izborila pobedu u tridesetogodišnjem ratu, na kolenima.

Magdeburg, Njemačka u mjesec dana 4 silovanja od strane imigranata.

Najnovije grupno silovanje djevojke 19 godina od strane imigranata,

A sad zamislite što će tek raditi kad dobiju papire odnosno kad im odobre zahtjev za azilom pa ih neće više moći deportirati?!

Poslednja izmena:
Magdeburg, Njemačka u mjesec dana 4 silovanja od strane imigranata.

Najnovije grupno silovanje djevojke 19 godina od strane imigranata,

A sad zamislite što će tek raditi kad dobiju papire odnosno kad im odobre zahtjev za azilom pa ih neće više moći deportirati?!

Ako preslušaš ovaj video od početka do kreja nećeš nigdje čuti da se spominju imigranti al to možda samo u tvojoj glavi odzvanja da su to oni

u svedskoj su u imigrantskom / azilantskom smjestaju nasli oruzje. puske koliko sam shvatio. Oruzje se nalazilo u kotlovnici i kada je dosao serviser kotlovnice otvorilu su kotlovnicu i nasli oruzje.

WEAPONS CACHE Found Hidden at Swedish Migrant Center

Gun Crine A weapon cache was found last week at an asylum accommodation in Krokom in Jämtland inside the property’s heating chamber. According to reliable sources, Avpixlat has been in contact with both the police and the Security Service. The weapons were seized.

The weapons were detected when staff from a local energy company entered and read the meters of the boiler. They could not get in because the door was locked. After finding the master key, the staff could get in and then got to see what had been hidden in there, probably by the asylum seekers.

It was not a question of a small hunting guns, but several real firearms according to respondents. They then called the local police who in turn contacted the security police. At the County Police Department in Östersund was not known to the task of arms cache when Avpixlat called and could not refer to someone.

Krokom located between Östersund and Åre became known in 2013, when a local ICA retailer in the resort Kaxås wanted to show their support for the asylum seekers.

http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/weapons-cache-found-hidden-at-swedish-migrant-center/

ovdje je orginalni clanak..ako netko razumije neka prevede.

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=sv&tl=en&u=http%3A%2F%2Favpixlat.info%2F2015%2F11%2F03%2Fvapengomma-hittad-vid-asylboende%2F&sandbox=1

Ako preslušaš ovaj video od početka do kreja nećeš nigdje čuti da se spominju imigranti al to možda samo u tvojoj glavi odzvanja da su to oni

Pogledaj još jednom video kad govore kako se traže preostala dvojica južnjačkog izgleda.

Njemaci nisu sigurno, eventualno mogu imati njemačko državljanstvo što ih opet ne čini njemcima.

Također žene u videu govore kako više ne izlaze na ulicu po mraku. Što misliš zašto je to tako, zato jer su se odjednom počele bojati mraka ili zato jer je u zemlju ušla masa imigranata? Ajde zbroji 2 i 2.

Poslednja izmena:
Pogledaj još jednom video kad govore kako se traže preostala dvojica južnjačkog izgleda.

Njemaci nisu sigurno, eventualno mogu imati njemačko državljanstvo što ih opet ne čini njemcima.

Također žene u videu govore kako više ne izlaze na ulicu po mraku. Što misliš zašto je to tako, zato jer su se odjednom počele bojati mraka ili zato jer je u zemlju ušla masa imigranata? Ajde zbroji 2 i 2.

Ma pogledao sam od početka do kraja i nigdje nisam čuo da spominju izbjeglica a to što izgledaju kao "južnjaci" ne znači ništa jer mnogi balkanci izgleda kao južnjaci a pogotovo Turci Grci ili Talijani

U svakom slučaju niko ne spominje ove izbjeglice

Al kako vidim neki će kriviti ove jadnike za saobraćajne nesreće koje se nisu ni blizu njih dogodile kao i za poplave ili suše

Sirotinja je svima za sve kriva

Ma pogledao sam od početka do kraja i nigdje nisam čuo da spominju izbjeglica a to što izgledaju kao "južnjaci" ne znači ništa jer mnogi balkanci izgleda kao južnjaci a pogotovo Turci Grci ili Talijani

Al kako vidim neki će kriviti ove jadnike za saobraćajne nesreće koje se nisu ni blizu njih dogodile kao i za poplave ili suše

Nitko nije rekao da su sirijci ali nisu njemci nego imigranti. Sirijaca ionako ima samo 20% od ovih što ulaze u Njemačku.

Podjimo malo od matematike. Nedavno sam postavljao linkove kojima se potvrdjuje da vecinu silovanja u evropskim zemljama cine migranti. Ako je jedna grupa ljudi npr. prosle godine ucinila npr. 95% silovanja, koja je verovatnoca da je ta ista grupa ljudi ove godine ponovila to isto delo. Koliko ja znam matematiku i logiku, verovatnoca je priblizno 95%±5%. Nadji mi agrument kojim ces da odbranih svoj glupi stav po kome ovo nisu uradili migranti odredjene veroispovesti.

Podjimo malo od matematike. Nedavno sam postavljao linkove kojima se potvrdjuje da vecinu silovanja u evropskim zemljama cine migranti. Ako je jedna grupa ljudi npr. prosle godine ucinila npr. 95% silovanja, koja je verovatnoca da je ta ista grupa ljudi ove godine ponovila to isto delo. Koliko ja znam matematiku i logiku, verovatnoca je priblizno 95%±5%. Nadji mi agrument kojim ces da odbranih svoj glupi stav po kome ovo nisu uradili migranti odredjene veroispovesti.

Ti si jednostavno glup a glupaku je nemoguće nešto dokatžzati

Nađi ti sad tu statistiku da su 95% silovanja izvršili emigranti

Ti si pun mržnje pa lupaš bez veze

Na ovom gore postavljenom nideu niko i ne spominje emigrante al ti si u stanju sad tvrditi da su to počinili upravo ovi što su sad stigli

Ti si u stanju tvrditi da su oni potegli iz daleke Sirije u Njmačku samo da bi silovali Njmice

Ti si jednostavno glup a glupaku je nemoguće nešto dokatžzati

Koliko si ti glup necu da komentarisem, jer za tvoj koeficijent inteligencije jos uvek nije pronadjena toliko mala merna jedinica. Primera radi, samo u ovoj recenici se vidi da ne razlikujes emigrante od imigranata:

niko i ne spominje emigrante

Inace,

http://www.jihadwatch.org/2014/04/w...islamized-sweden-is-already-in-a-state-of-war

U proteklih 5-6 godina 100% silovanja u Oslu (Norveska) su izvrsili imigranti.
U Stavangeru (Norveska) 90% silovanja cine imigranti.

Po zakonu verovatnoce, ovo su najverovatnije ucinili imigranti. Sta da ti pricam, rasturio sam te argumentima.

Poslednja izmena:
Koliko si ti glup necu da komentarisem, jer za tvoj koeficijent inteligencije jos uvek nije pronadjena toliko mala merna jedinica. Primera radi, samo u ovoj recenici se vidi da ne razlikujes emigrante od imigranata:

Inace,

http://www.jihadwatch.org/2014/04/w...islamized-sweden-is-already-in-a-state-of-war

U proteklih 5-6 godina 100% silovanja u Oslu (Norveska) su izvrsili imigranti.
U Stavangeru (Norveska) 90% silovanja cine imigranti.

Po zakonu verovatnoce, ovo su najverovatnije ucinili imigranti. Sta da ti pricam, rasturio sam te argumentima.

Napišeš neke gluposti i laži i ti si nekog "rasturio sa argumentima" :hahaha::hahaha::hahaha:

Vatvio ko vojvoda Šešelj haške sudije :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back