Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немци у Албанији покренули медијску кампању против азиланата

halt-albania.jpg

ТИРАНА – Немачка влада покушава огласима у шест најчитанијих листова Албаније да заустави најезду азиланата из те балканске земље. Албанцима се саветује да не руинирају свој живот и крећу за Немачку и упозорава да одбијени азиланти морају да се врате у своју земљу и да се они, који се не врате добровољно, затим депортују, а онда по правилу добијају вишегодишњу забрану уласка у Немачку и друге земље Шенгенског споразума.

Куд сви, ту и мали Пера.
Кад ЕУропа буде исламизована, шта нам преостаје него да и ми почнемо да клањамо?
Можда је боље да одмах то обавимо и тако стекнемо специјални статус међу европским народима као они који су први, без отпора, то учинили. Биће повластица код еуропског ајатолаха ако то урадимо.
Па да после будемо џомбе, а Швабе гуштери.

Куд сви, ту и мали Пера.
Кад ЕУропа буде исламизована, шта нам преостаје него да и ми почнемо да клањамо?
Можда је боље да одмах то обавимо и тако стекнемо специјални статус међу европским народима као они који су први, без отпора, то учинили. Биће повластица код еуропског ајатолаха ако то урадимо.
Па да после будемо џомбе, а Швабе гуштери.

Ништа, ти се нагузи, а ми ћемо да видимо шта ћемо..

Ja mislim da je Nemacka namjerno pustila da migranti prelaze toliki put, svojevrsni test, da bi najzdraviji i radno najsposobniji dosli do njih

- - - - - - - - - -

Kad zatvore madjari granicu, morat ce preko hrvatske i rumunije iz Vojvodine..

Kad covjek malo bolje razmisli pa zar Evropi ne bi odgovarala bas jaka islamska Sirija, sto ne puste, kad vecina stanovnistva to i hoce te radikalce na vlast kao sto je i u okolnim musl zemljama situacija. Ne bi bilo izbjeglica vec stabilnost u regionu

SRPSKI LEKAR OTET U LIBIJI?! Naoružani muškarci kidnapovali ga u blizini bolnice u Tripoliju!
http://www.telegraf.rs/vesti/174856...-kidnapovali-ga-u-blizini-bolnice-u-tripoliju

Kako su izjavile njegove kolege, koje su dale iskaz libijskim vlastima, njega je otela grupa naoružanih muškaraca. Razlog otmice nije poznat. Predstavnici ambasade Srbije u Libiji dobili su informaciju o otmici, ali su naveli da će više detalja imati u toku sutrašnjeg dana

SRPSKI LEKAR OTET U LIBIJI?! Naoružani muškarci kidnapovali ga u blizini bolnice u Tripoliju!
http://www.telegraf.rs/vesti/174856...-kidnapovali-ga-u-blizini-bolnice-u-tripoliju

Kako su izjavile njegove kolege, koje su dale iskaz libijskim vlastima, njega je otela grupa naoružanih muškaraca. Razlog otmice nije poznat. Predstavnici ambasade Srbije u Libiji dobili su informaciju o otmici, ali su naveli da će više detalja imati u toku sutrašnjeg dana

Od tih koji otimaju beze izbeglice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back