Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam trazio takav link.
Trazio sam link u kom pise ono sto lazovi spominju - da migranti DOBIJAJU 10e dnevno. Da 70 000 migranata dnevno dobije 10e. Gde jt takav link i sta tu nije kristalno jasno?

I ja bi da ijebem Vesnu Zmijanac pa ne može.
U pitanju je samo pogrešno upotrebljena reč koja ne menja suštinu da je siromašnoj Srbiji mnogo i tih osam evra.

Највећи број људи-радника добија 180 ЕВРА плату - А АЗИЛАНТИМА КЕШИРАЈУ 300 ЕВРА МЕСЕЧНО ДА ИМ СЕ НАЂЕ ОНАКО ЗА ТРОШАК......

Opa, sad 300 evra :)

Jel si to sanjao ili je tako?

Koliko ja znam droga nije bogougodna, tako da sam siguran da se ne drogiras....Mada nikad se ne zna sa vernicima...

- - - - - - - - - -

I ja bi da ijebem Vesnu Zmijanac pa ne može.
U pitanju je samo pogrešno upotrebljena reč koja ne menja suštinu da je siromašnoj Srbiji mnogo i tih osam evra.

Naprotiv, u pitanju je ODLICNO upotrebljena rec koja NAMERNO MENJA SUSTINU.

Је л'??? .................. Па подели овај број избеглица са том ВАЈНОМ ловом:

Кроз Србију је од почетка године до 20. августа прошло 89.998 миграната

па размисли НА ЧИЈИ СУ РАЧУН ОВДЕ И КОЛИКО ДАНА...

барем двоструко ---
та стока улази где хоће у србију за њу не важе гранични прелази и сл

Nisam te nista pitao o ciganima.
Pitao sam te da mi dokazes da su Srbi u Srbiji gradjani drugog reda.
Da li to mozes ili ne mozes?
Ако постоје они који све добијају ништа не доприносећи, за разлику од осталих који све плаћају иако кроз порезе одржавају социјалну инфраструктуру ти тражиш специјалне доказе???

Poslednja izmena:
@Svabov

Nisi mi odgovorio na pitanje.
Posto tvrdis da Madjari ne specavaju ulazak vec kontrolisu da se ne ulazi na divlje, kako zamisljas da ova rulja udje legalno u bilo koju zemlju.

Imajuci u vidu sta si izjavio mozemo li se usaglasiti da si i ti protiv toga da bilo ko udje na divlje, odnosno bez putnih isprava, makar i privremenih i neke forme vize.

@Svabov

Nisi mi odgovorio na pitanje.
Posto tvrdis da Madjari ne specavaju ulazak vec kontrolisu da se ne ulazi na divlje, kako zamisljas da ova rulja udje legalno u bilo koju zemlju.

Lepo, kroz granicne prelaze.
Upravo je to razlog postavljanja vojske na makedonskoj granici. Da se ne ulazi kako ko hoce, nego kako treba.

Pa ne predsednikuje nego je izabran i to vise puta. A koga Srbija bira? Od 1990 do danas se sav srpski sljam naredjao u foteljama i Srbi nikako da izaberu bar jednog valjanog.
Пре Орбана Мађарска је имала кучкице ко и Србија, али сад кад сте с Царем опарали сте се и ММФ-а.

pravi odgovor si dobio i ponovicu ti za srbe u srbiji vaze zakoni da stalno placaju i dobiju smao ako plate, inace im se oduzima, a cigani (kao primer) nista ne placaju, a dobijaju sve besplatno. to je tvoja logika koju si napisao platis i dobijes to sto platis.
izjasni se kao ciganin pa uzivaj u svemu besplatnom.evo malopre se vratio iz prodavnice gde romska pordocia puni kolica i ne placaju nista na izlazu kad bi se zajebavali.
daj mi link ka zakonu gde je sve besplatno kad si rom-posto si potkovana nema sumnje da ces to lako da izvuces.

Lepo, kroz granicne prelaze.
Upravo je to razlog postavljanja vojske na makedonskoj granici. Da se ne ulazi kako ko hoce, nego kako treba.

Nisam te pitao o lokaciji vec o proceduri ulaska.

Koliko znam u bilo koju normalnu drzavu mozes uci iskljucivo preko granicnog prelaza. Za pokusaj ilegalnog prelaska granice procedura i kaznene mere su sasvim jasne i poznate i krecu se od zatvora, ako imas srece, pa do toga da granicari pucaju i ubiju te ko psa.

Kad smo to apsolvirali da vidimo kako to mogu legalno da ulaze ljudi bez putnih isprava i vize, sta treba da im radi policija na granicnom prelazu da im kaze dobrodosli i posluzi so i hleb. Poznajuci procedure i njihove manjkavosti migranti namerno unistavaju sva svoja licna dokumenta i time znacajno otezavaju bilo kakvu proceduru evidentiranja i izdavanja barem privremenih papira.

Ovde najveci haos pravi Grcka, odnosno EU. Svakog migranta su morali da registruju cim je stupio na tlo Grcke i da im izdaju neke privremene potvrde o registraciji. Bez takvih potvrda treba im apsolutno onemoguciti bilo kakvo kretanje po Evropi. Na osnovu potvrda i brojeva moze se elektronski pratiti gde se nalaze i kad prelaze koju granicu. Ovo mogu biti i cipovane kartice koje kostaju par evra a koje bi pomogle u svim aspektima njihovog zbrinjavanja.

Ko to nece, odnosno odbije registraciju deportovati odmah i kraj price

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back