Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.432
za sve ste vi angloguzi krivi!
Prodali ste drzavu za flasu piva, nitkovi !
Prodali ste drzavu za flasu piva, nitkovi !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Највећи број људи-радника добија 180 ЕВРА плату - А АЗИЛАНТИМА КЕШИРАЈУ 300 ЕВРА МЕСЕЧНО ДА ИМ СЕ НАЂЕ ОНАКО ЗА ТРОШАК......
Nisam trazio takav link.
Trazio sam link u kom pise ono sto lazovi spominju - da migranti DOBIJAJU 10e dnevno. Da 70 000 migranata dnevno dobije 10e. Gde jt takav link i sta tu nije kristalno jasno?
Највећи број људи-радника добија 180 ЕВРА плату - А АЗИЛАНТИМА КЕШИРАЈУ 300 ЕВРА МЕСЕЧНО ДА ИМ СЕ НАЂЕ ОНАКО ЗА ТРОШАК......

I ja bi da ijebem Vesnu Zmijanac pa ne može.
U pitanju je samo pogrešno upotrebljena reč koja ne menja suštinu da je siromašnoj Srbiji mnogo i tih osam evra.
Лако је теби кад ти Орбан председникује.
Ако постоје они који све добијају ништа не доприносећи, за разлику од осталих који све плаћају иако кроз порезе одржавају социјалну инфраструктуру ти тражиш специјалне доказе???Nisam te nista pitao o ciganima.
Pitao sam te da mi dokazes da su Srbi u Srbiji gradjani drugog reda.
Da li to mozes ili ne mozes?
Opa, sad 300 evra
Jel si to sanjao ili je tako?
Koliko ja znam droga nije bogougodna, tako da sam siguran da se ne drogiras....Mada nikad se ne zna sa vernicima...
- - - - - - - - - -
Naprotiv, u pitanju je ODLICNO upotrebljena rec koja NAMERNO MENJA SUSTINU.
n) U Centru za azil licima koja traže azil obezbeđuju se pored smeštaja i osnovni životni uslovi: odeća, hrana, novčana pomoć i drugi uslovi, u skladu sa posebnim propisima i načelima postupka azila;

Зид, полиција на коњима... а и македонска полиција пендречи џихадисте да све ребра пуцкетају.Lako je Arpadu što Imperator gotivi Orbana inače bi fasovao majdan i u Budimu i u Pešti.
Nije ***** nego se pas posro.
- - - - - - - - - -
Ako ih pregleda doktor, ako se šišaju, kupaju, troši se neka struja, voda, ljudi se angažuju to sve košta.

svako zeli da bude rom u srbiji...dobio si odgovor na koji nacin su srbi gradjani drugog reda...za njih vaze jedni zakoni za cigane i koje kakve hrvatice sto su se dovukle u srbiju drugi zakoni.![]()
Da li izbeglice koštaju Srbiju osam evra dnevno po čoveku?
Лако је теби кад ти Орбан председникује.
Da li izbeglica DOBIJAJU 10e dnevno ( pored toga koliko kostaju dnevno ( ako toliko kostaju ) )
@Svabov
Nisi mi odgovorio na pitanje.
Posto tvrdis da Madjari ne specavaju ulazak vec kontrolisu da se ne ulazi na divlje, kako zamisljas da ova rulja udje legalno u bilo koju zemlju.
Пре Орбана Мађарска је имала кучкице ко и Србија, али сад кад сте с Царем опарали сте се и ММФ-а.Pa ne predsednikuje nego je izabran i to vise puta. A koga Srbija bira? Od 1990 do danas se sav srpski sljam naredjao u foteljama i Srbi nikako da izaberu bar jednog valjanog.
izjasni se kao ciganin pa uzivaj u svemu besplatnom.evo malopre se vratio iz prodavnice gde romska pordocia puni kolica i ne placaju nista na izlazu kad bi se zajebavali.pravi odgovor si dobio i ponovicu ti za srbe u srbiji vaze zakoni da stalno placaju i dobiju smao ako plate, inace im se oduzima, a cigani (kao primer) nista ne placaju, a dobijaju sve besplatno. to je tvoja logika koju si napisao platis i dobijes to sto platis.
Jok, vise vole prestonicu i vojvodinu, blize je EU
Lepo, kroz granicne prelaze.
Upravo je to razlog postavljanja vojske na makedonskoj granici. Da se ne ulazi kako ko hoce, nego kako treba.