Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ceo dan su juce to ponavljali na rt - 1,1 milion iz avganistana, 4 miliona iz sirije, skoro 2 iz sudana...

Prze vam vijuge. Iskljuci tv ukljuci mozak.

ce44ef120dc33557faa057a7b9fb85de.jpg

ceo dan su juce to ponavljali na rt - 1,1 milion iz avganistana, 4 miliona iz sirije, skoro 2 iz sudana...

tumblr_m7nq76qBuM1qm2tv9o1_1280.jpg

То је твоје омиљено место па им то лично пренеси, а можеш и да покупиш једну десеточлану сиријску породицу, а не да лицемеришеш овде.

Oni nece ovde, ni kod mene, ni kod tebe. Idu za E

- - - - - - - - - -

sto ja da idem tamo, tebi su uzurpirali kucu. :mrgreen:

Da im kazes to sto si meni rekla.

Руски амбасадор поставља и питање „Да ли је придруживање Црне Горе ЕУ против Русије, индиректна подршка процесима који се дешавају у Украјини, укључујући и успон неонацистичких расположења?“.

- - - - - - - - - -

Ову будалаштину понављаш већ еН пута иако су најавили насељавање џихадиста по ,,пустим пределима Србије".
Бтв код мене их неће бити јер ми ни цигане из реадмисије нисмо примили, али ти ћеш лепо да удомиш једну десеточлану сиријску породицу пошто си јединац неће вас нико ни питати за миошљење.

- - - - - - - - - -

kako nece ovde kada je onaj primio dve arapkinje i njihovu decu u svoj stan, a ekipa bljuca se sasvim slucajno nasla tu..:zcepanje:
dakle primi ih dolaze hladni dani, pocasti ih, okrepi...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Убио је еритрејски муслиџа који пре тога протеран из САД.
Онај сметењак би рекао КАРМА!!!:hahaha:

pa da, dal ce i za to da kaze karma? :lol: a fora je sto je trazio od svedske da ga prime zbog rasizma u americi..i svedjani debili ga primili. :huh:

web-immigration-getty-600x450.jpg

To nisu migranti, oni su ilegalni useljenici, oni nisu izbjeglice - oni su preživjeli iz nesreće.... mi na Zapadu ih nismo ih stvorili. Rolling out bodljikavu žicu, premlaćuje i zatvara ljude koji su bežali iz Sukoba.
Ključ kaže da ne može više podnijeti izbjeglica, ali možemo pomoći bombardirati domovine preživjelih koji su pobegli?

EU

lazu...
Većina Sirijskih izbjeglica nalazi se u zemljama Bliskog istoka. Otprilike 1,9 miliona živi u turskim izbjegličkim kampovima, 1,1 milion njih je u Libanonu, 629.000 u Jordanu, 249.000 u sjevernoj Iraku, a Egipat je primio 312.000 izbjeglice, prema podacima UN-a.

- - - - - - - - - -

Zato sto lazu Alah ce ih kazniti.poceo je vec tako sto je pao kran na djamiju,los znak za sve obamine fanove

Muslimani zele da neko oslobodi muslimane ekstremista i da se ekstremisti jednom za svagda razbiju kako se ne bi oporavili. To moze uciniti Amerika ili Rusija ali muslimani ccekaju da neko tako jak sredi ISIS i da vise takvih formacija nestane iz Islamskih zemalja. Ja ne govorim samo o Siriji nego i o Nigeriji i Somaliji gdje jos ima ekstremista koji ubijaju nevine ljude.
Inace Saudijska Arabija je mirna zato sto slijepo slijedi volju Amerike i zzato nemaju ratova. Kad se bude rasporedila jedna takva ravnoteza da islamske zemlje pocnu da se razvijaju na demokratski nacin tada ce biti ocigledno da ce sve biti dobro. Inace Dzamije su potrebne muslimanima na Zapadu da ne bi zaboravili svoju vjeru Islam. U Europi se mogu graditi mesdzidi i da se u njima klanja. To ne mora biti neka velika Dzamija nego mesdzidi gdje ce se okupljati muslimani radi klanjanja.

kaRamelo povedi se za svetlim primerom ovog iz clanka...mozda se i tebi u blizini nadje slucajno novinarska ekipa. :lol: taman da zaradis koju kintu da kupis b12, zbog deficita..:mrgreen:

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/590035/Slucajno-smo-bili-tu-kada-je-Branko-Djordjevic-naisao-na-promrzlu-decu-migrante-Usledila-je-HEROJSKA-PRICA-NEDELJE

Takvim tvojim ophodjenjem prema ljudima koji se nadju u nesreci, a to je iskustvo ljudi pokazalo, sprema se jos gore od onoga sto je njih zadesilo. Po psiholozima ti nisi normalan clan kolektiva.

Na TV Rusija 1, kažu propala Rusija, uništile je sankcije EU i SAD. :lol:

Eto vidis, lepo kazem da gleda Rusija 1. Moze preko informacija dobiti na forumu poen, dva.

PR20110804155645.JPG

- - - - - - - - - -

Гиф је са ове адресе
https://violenceagainstwhites.wordpress.com/ethnic-cleansing-of-serbs-in-serbia/

Ако га не успеш пронаћи на том сајту да ти нацртам стрелице :lol:

Bez obzira, vodi poreklo sa sajta 18+. Kako ga oni postavili na naslovnu tako i ti ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back