azil u Novom Sadu

Aleksandra_ns

Početnik
Poruka
8
Molila bih sve koji znaju nesto o azilu za pse i macke lutalice da mi pisu,jer dobijam jako oprecne informacije o tome da li azil uopste postoji ili ne! Takodje me interesuje koja je procedura pri usvajanju pasa! Unapred hvala!

Aleksandra_ns:
Molila bih sve koji znaju nesto o azilu za pse i macke lutalice da mi pisu,jer dobijam jako oprecne informacije o tome da li azil uopste postoji ili ne! Takodje me interesuje koja je procedura pri usvajanju pasa! Unapred hvala!

Mislis za azil u NS? Ja mislim da tamo nema ni jedan azil...

Ali zato U Bg ima par...

Sto se tice procedure pri usvajanju...je sledeca....dodjes izaberes kucu, ljudi koji se brinu o njoj popricaju sa tobom i objasne ti sta kako trebas da radis ako si pocetnik, onda se popuni ugovor, ostavis br tel i adresu...posle dodjemo i posetimo te da vidimo kako to sve ide i da li je kuca ok! A ako dodje do toga da se predomislis u vezi kuce ili mace samo okrenes nas tel i vratis nam kucu bez problema...isto tako mozes i okrenuti da pitas za neki savet ili problem ako ne znas kako da resis...ovo ti je samo sitnica sto mi radimo tj kako radimo...

ima azil u djurdjevu,to je jedno 30min autobusom od novog sada.odatle sam ja uzela psa.imaju i rasnih i mesanaca,jedino moras potpisati da ce pas ili macka biti sterilisani.ako te bas zanima pisi.mozda u n.sadu ima i ogranak orke jer se oni bave zastitom i udomljavanjem zivotinja.

Azil u Futogu, broj mob.telefona 063-581-194, a imam negde i drugi telefon, od druge osobe, koji trenutno ne mogu da nadjem.
Mislim da je i ovo dovoljno....., nalazi se u blizini pravoslavne crkve, bolje je da se cujete sa osobom na ovom broju i dogovorite se oko svega...

srecno u pronalazenju ljubimca, :-D

Back