Azijska skola filma...

Iko Uwais glumac iz genijalnog Serbuan maut i Serbuan maut 2. :ok:
Koliko su mene ti filmovi oduševili.
Mene isto, konačno prava akcijska klaonica.
Još jedinica snimljena za nikakve pare, a ispalo tako dobro, pogotovo onaj hodnik.

Btw. režiser je isti kao u The Night Comes For Us.

Baš kažem, zašto svi muslimani ne mogu biti tako cool poput Indonežana.

🤣

Naravno da sam gledao, iako tu neke radnje i nema.
Zanimljiv je inače onaj dio kada ubije kolegicu novinarku, pa sve što je uslijedilo nakon toga.
Način na koji je ćerkinu optužbu da je ptica-ranilica uspeo da isprojektuje na random ženu optužujući je da 'ne želi da ima seks s njim samo zbog toga' je... ono, neka druga dimenzija umetnosti.
Iako, zna Miike snimiti i dobar film, njegov ICHIMEI bolji mi je od originalnog Hara-Kiri.
Nisam taj gledao, ali recimo Ichi the Killer me je smorio, kao i Trinaest Asasina

Način na koji je ćerkinu optužbu da je ptica-ranilica uspeo da isprojektuje na random ženu optužujući je da 'ne želi da ima seks s njim samo zbog toga' je... ono, neka druga dimenzija umetnosti.

Nisam taj gledao, ali recimo Ichi the Killer me je smorio, kao i Trinaest Asasina
Ichi je i meni dosadan, 13 mi je OK, iako premalo krvi.
Plus što su za zapad skratili film i izbacili puno toga u vezi onog besmrtnog Tengu lika.

Ichi je i meni dosadan, 13 mi je OK, iako premalo krvi.
Plus što su za zapad skratili film i izbacili puno toga u vezi onog besmrtnog Tengu lika.
U Ichiju mi je isforsirano baš to što ima dosta krvi, nije mi se dopalo. 13 Asasina je preterano dugačak, još ako kažeš da su dosta toga izbacili... možda je i dobro. Ipak sam ja zapadno belzebubično obeskorenjeno kopile.

Screenshot_2024-10-26-12-34-55-289_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Back