момоа
Stara legenda
- Poruka
- 78.819
Takashi Miike, sve, a osobito Zebraman, Visitor Q i Audition
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene isto, konačno prava akcijska klaonica.Iko Uwais glumac iz genijalnog Serbuan maut i Serbuan maut 2.
Koliko su mene ti filmovi oduševili.
Takashi Miike, sve, a osobito Zebraman, Visitor Q i Audition
Naravno, ti nisi? Odmah da si pogledao, ako nisi
Daj ne zezaj da si to gledao.
Prepričao bih radnju, ali se plašim da me ne prijave miliciji
Način na koji je ćerkinu optužbu da je ptica-ranilica uspeo da isprojektuje na random ženu optužujući je da 'ne želi da ima seks s njim samo zbog toga' je... ono, neka druga dimenzija umetnosti.
Naravno da sam gledao, iako tu neke radnje i nema.
Zanimljiv je inače onaj dio kada ubije kolegicu novinarku, pa sve što je uslijedilo nakon toga.
Nisam taj gledao, ali recimo Ichi the Killer me je smorio, kao i Trinaest AsasinaIako, zna Miike snimiti i dobar film, njegov ICHIMEI bolji mi je od originalnog Hara-Kiri.
Ichi je i meni dosadan, 13 mi je OK, iako premalo krvi.Način na koji je ćerkinu optužbu da je ptica-ranilica uspeo da isprojektuje na random ženu optužujući je da 'ne želi da ima seks s njim samo zbog toga' je... ono, neka druga dimenzija umetnosti.
Nisam taj gledao, ali recimo Ichi the Killer me je smorio, kao i Trinaest Asasina
U Ichiju mi je isforsirano baš to što ima dosta krvi, nije mi se dopalo. 13 Asasina je preterano dugačak, još ako kažeš da su dosta toga izbacili... možda je i dobro. Ipak sam ja zapadno belzebubično obeskorenjeno kopile.Ichi je i meni dosadan, 13 mi je OK, iako premalo krvi.
Plus što su za zapad skratili film i izbacili puno toga u vezi onog besmrtnog Tengu lika.
Postavljao sam vec.njegov prvi filmIko Uwais glumac iz genijalnog Serbuan maut i Serbuan maut 2.
Koliko su mene ti filmovi oduševili.