Avira AntiVir Personal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve to sto nemoze da obrise avira free zavrsi avira pro ,i ja sam tako imao zezancija i sa onim nortonom trial.Sada sa avira pro nema problemcica bar ih nije bilo, brise sve.Tako isto i norton jeste 50eur ali jos u Londonu presrece viruse,i uvek na fiksnom kompu koristim Norton Internet Security ali uvek.

Poslednja izmena:
grande Avira bila free ili pro ona ce obrisati virus ako je uopste ima u njezinoj bazi podatak ( a naravno da mora biti ), mene jednako stiti i pro i free

Pretpostavljam da brise sve i avira free,ali je meni jednom ta ista imala propust(mozda i gresim),dok sa pro nikada nisam imao problema(ali dosta pomaze ,sto telecom da mreznu zastitu tj.neki njihov antiviruscic).Ali i ima razlike nije za dz-Pro.

Sve to sto nemoze da obrise avira free zavrsi avira pro ,i ja sam tako imao zezancija i sa onim nortonom trial.Sada sa avira pro nema problemcica bar ih nije bilo, brise sve.Tako isto i norton jeste 50eur ali jos u Londonu presrece viruse,i uvek na fiksnom kompu koristim Norton Internet Security ali uvek.

Treba da znaš da na Balkanu samo Kasper i Nod 32 faćaju viruse i oni su najbolji kao i Avira free .Ona "kupovna "baš i nije nešto ,yer zaboga ko plaća antivirusnu zaštitu .Ovde Norton još uvijek opterećava sistem previše baš kao prije 10 godina .

A jesu li "balkanci" pravili silne testove u kojima su uvek ova dva pomenuta programa u samom vrhu??A ovaj deo vezan za Norton. Ako imas mnogo jak komp(2,4...gb) onda je to verovatno ok zastita. Ali, vecina u ovoj nasoj zemlji nema takve, pa onda on i dalje jako puno opterecuje sistem, u odnosu na druge av programe.

Neznam .Svako ima svoje misljenje i iskustva.Ja sam licno koritsito uvek norton od 2001god ako se ne varam.Jedino sam 2008god primetio da norton internet security 2008 opterecuje(muci) komp.Kaspersky me je iznenadio(propustio virus) a toliko su pricali o njemu i hvalili ga.Malo sam koristio Bit defender i vise nikada.Panda i Zonealarm su dosta dobri.i na kraju Avirafree/pro.

Ali na fiksnom kompu uvek NORTON.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back