DeMikelis
Ističe se
- Poruka
- 2.158
Kad se pojavi neko obavestenje za virus ima nekoliko opcija da se klikne..Sta treba da se klikne da bi se virus uklonio?
I da li je moguce da i preko facebooka udje virus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se pojavi neko obavestenje za virus ima nekoliko opcija da se klikne..Sta treba da se klikne da bi se virus uklonio?
I da li je moguce da i preko facebooka udje virus?
Iskace mi obavestenje da nije apdejtovan 7 dana, ja kliknem "UPDATE", a on potom izbaci obvestenje da nema potrebe za tim, jer vec postoje poslednji fajlovi. Sta to moze da bude?
Desi se da ima problem sa update-om. Probaj kasnije, sutra....
Probala vec, vise puta, medjutim ovo mi se desava vec 4-5 dana.
Probala vec, vise puta, medjutim ovo mi se desava vec 4-5 dana.
Sve to sto nemoze da obrise avira free zavrsi avira pro ,i ja sam tako imao zezancija i sa onim nortonom trial.Sada sa avira pro nema problemcica bar ih nije bilo, brise sve.Tako isto i norton jeste 50eur ali jos u Londonu presrece viruse,i uvek na fiksnom kompu koristim Norton Internet Security ali uvek.

grande Avira bila free ili pro ona ce obrisati virus ako je uopste ima u njezinoj bazi podatak ( a naravno da mora biti ), mene jednako stiti i pro i free
Sve to sto nemoze da obrise avira free zavrsi avira pro ,i ja sam tako imao zezancija i sa onim nortonom trial.Sada sa avira pro nema problemcica bar ih nije bilo, brise sve.Tako isto i norton jeste 50eur ali jos u Londonu presrece viruse,i uvek na fiksnom kompu koristim Norton Internet Security ali uvek.