Авион у Египту са 224 путника оборили терористи!

Nisam ni sumnjao da na to misliš, samo nema tog rata koji prođe bez žrtava, a Rusi posebno to dobro znaju. U svakom su ratu dobro stradali (jedino su Gruziju lagano izgazili), ali su postigli sve što su hteli...

teoretski lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi.

Ne bi tako pricao da ti je burazer bio u avionu.

teoretski lepo zvuci, malcice je drukcije u praksi.

Ne bi tako pricao da ti je burazer bio u avionu.

Kao što rekoh, upravo takvo razmišljanje teroristi i priželjkuju. Samo su se malo zajebali zbog ovoga što sam malopre pomenuo, to jest da Rusi imaju dvodecenijsko iskustvo sa takvima, pa opet nisu odustali od prženja istih.

jos samo da mi objasnis koji moj Moskvi smeta ISIL ? I ko je Moskvi dao pravo da odredjuje ko je terorista ? Koliko znam ISIL je na svojoj zemlji, a Rusi su tu dosli jer eto hoce da imaju bazu.

citas li ti sta rekli su nece te americke placenike u svojoj zemlji sutra (vidis da ih nato seta ko mlade majmune) bolje da ih shebu na vreme

jos samo da mi objasnis koji moj Moskvi smeta ISIL ? I ko je Moskvi dao pravo da odredjuje ko je terorista ? Koliko znam ISIL je na svojoj zemlji, a Rusi su tu dosli jer eto hoce da imaju bazu.

Odakle tebi da je ISIS na svojoj zemlji? Skup terorista sa svih strana sveta je u Siriji na svojoj zemlji? Zanimljivo tumačenje... A Moskvi je pravo da određuje ko je terorista a ko ne dao Asad. Znaš, on je legitimni predsednik Sirije koji je Ruse pozvao u pomoć. Takođe, Rusi baze na sirijskoj obali nemaju od početka ove intervencije, već decenijama ranije.

Odakle tebi da je ISIS na svojoj zemlji? Skup terorista sa svih strana sveta je u Siriji na svojoj zemlji? Zanimljivo tumačenje... A Moskvi je pravo da određuje ko je terorista a ko ne dao Asad. Znaš, on je legitimni predsednik Sirije koji je Ruse pozvao u pomoć. Takođe, Rusi baze na sirijskoj obali nemaju od početka ove intervencije, već decenijama ranije.

pita sta ce rusi tamo a ne pita sta ce ameri

Smesno je govoriti o legitimitetu Asada kad se zna da je on diktator. Sto ne da fer izbore kad je legitiman. Aha.

Koliko znam, niko mu nije osporavao legitimitet sve dok nije počelo sa "arapskim prolećem". Baš kao što ni Sadamu Huseinu zapad nije osporavao legitimitet dok je bio američki saveznik i ratovao sa njima mrskim Iranom. Kada je prestao da bude "their son of a bitch", onda je usledilo sve ostalo što je dobro poznato. A da uzvratim kontrapitanjem, ko je zapadu dao za pravo da odlučuje šta je legitimno, a šta ne? Ne smetaju im apsolutističke zalivske monarhije u kojima izbori i ne postoje, ali smeta "Asad diktator". Ma važi...

Rusi imaju iskustvo u ratovanju, ali izgubili su 220 ljudi. Ko s' dzavolom tikve sadi...

Zar si mislio da ovo može da prođe bez žrtava? Na primer, da su Rusi nakon terorističkih napada u Moskvi i Rostovu od pre nekoliko godina odustali od borbe protiv terorizma, džihadisti bi postigli svoj cilj. Sa takvima nema pregovaranja, a posebno nema dopuštanja da njihovi metodi rezultuju povlačenjem...

ISIL ne bi stavio Rue na nisan da nisu Rusi PRVI krenuli na Siriju.

To nisu oni Kakvkaski islamisti sto redovno prave i pravice picvajz po Rusiji dokle god Rusija ne ode sa njihove zemlje. Ne znam, ali sticem utisak da Rusiji, kao da fali terorista pa nakacili i isilovce...

Rusi nisu prvi krenuli na Siriju, već je ISIS prvi upao tu, a Rusi su rešili da ih sprže. Pomenuh na drugoj temi zakon akcije i reakcije, primenjiv je i ovde. A tvoja priča mi deluje kao navijanje da se popusti pred terorističkim metodama, jesi svestan šta zagovaraš? Uzgred, vidim kako prave sranja po Rusiji, sveli su ih na statističku grešku njihovi rođeni Čečeni...

Back