Avi fajlovi

• Začetnik teme Začetnik teme teahc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

teahc

Početnik
Poruka
20
Ovako,imam jedan veliki broblem sa kompjuterom jer nece da mi pusta AVI fajlove.Dok sam imala operativni sistem 98 pustao mi je te fajlove normalno a sada imam XP i ni jedan multimedijalni plejer nece da pusta AVI fajlove.Pomozite mi molim vas!!!!Da li je u pitanju operativni sistem ili sam ja tu nesto pokvarila?! :(

teahc:
Ovako,imam jedan veliki broblem sa kompjuterom jer nece da mi pusta AVI fajlove.Dok sam imala operativni sistem 98 pustao mi je te fajlove normalno a sada imam XP i ni jedan multimedijalni plejer nece da pusta AVI fajlove.Pomozite mi molim vas!!!!Da li je u pitanju operativni sistem ili sam ja tu nesto pokvarila?! :(

Malo je nelogicno da se to moze desiti, ali se izgleda desava.
Ako hoces kompetentan odgovor dodji na www.mycity.co.yu

teahc:

Komsike od Nis! :)
Vidim da ti niko ne pomaze i da te samo navlace na druge forume.
Elem, trebas da instaliras par Codec-a i da zavrsis posao. Zamoli nekog drugara/komsiju ko malcice razume problem codec-a i instalirace ti DivX i Xvid.
Tebi je 99.9% problem sam pustanjem DivX filmova. pa ce ti ovo resiti problem.

Back