- Poruka
- 98.635
Kako zamisljate osobu iznad na osnovu avatara? Da li vam je avatar u ˝skladu˝ sa onim sto taj neko pise ili biste mu nasli neki prikladniji? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako zamisljate osobu iznad na osnovu avatara? Da li vam je avatar u ˝skladu˝ sa onim sto taj neko pise ili biste mu nasli neki prikladniji?![]()
Kako zamisljate osobu iznad na osnovu avatara? Da li vam je avatar u ˝skladu˝ sa onim sto taj neko pise ili biste mu nasli neki prikladniji?![]()
to si ti...pazi da se ne udavis![]()
chek breJ ... el i minon neka varijanta zabe ?
zabac il princ , necemo se kusuramo![]()
...moje paperje nije u srdodstvu sa žabama...![]()
sjebaste mi temu vec posle 10 postova![]()
...pa i ti si šimeta... tako da smo 1:1...![]()
dobro dobro, ne evilishi , srodicemo se i orodicemo kad ja poljubim zabu , ti mene, oni tebe i tako![]()
sjebaste mi temu vec posle 10 postova![]()
Mislim da imas nesto slicno na forumskim igrama.
da se ne ljutis
...el moram tačno da zapamtim redosled ili je varijabilan...?... ovo 'ti mene' sam memorisao...![]()
po koji put?
Одлична комбинација слике и имена.Ne zapazam neku vezu izmedju onoga sta neko pise i njegovog avatara.Neznam ni kako bih to povezao.
A osoba iznad?Paaaaaa...maca sa nekim sesiricem
- - - - - - - - - -
Ups!Nije.
obozavam moje avatare mislim da mi bash pristaju![]()
...obukla je večernju haljinu...![]()
Mislim da imas nesto slicno na forumskim igrama.
da se ne ljutis
dobro dobro, ne evilishi , srodicemo se i orodicemo kad ja poljubim zabu , ti mene, oni tebe i tako![]()