Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel samo u Rodi i Delti ima 3D?
I u Koloseju.Ima i u Takvudu i Domu Sindikata...
film je u najbolju ruku zanimljiv, na vizuelnom planu, i ipak nekako proleti tih 3 sata... inače priča, glumci (koji glumci?) i sve ostalo - ništa. genarlno nije moj žanr. i da ima mnogo nedoslednih i nekako previše naivnoih scena, al dobro to i jeste bajka u principu. naravno bioskop jedino. a i nad cime tacno mozes da se zamislis film je klasična box office razbibriga. i da stavrno 3d nije ništa spektakularan.

ja kažem svoj doživljaj. nisam ni očekivao ne znam šta ali samo u retkim scenama dolazi baš do izražaja taj 3d efekat, većina filma mi je ko 2d... doduše možda i ja imam loše opažanje...
drugi 3d nisam ni gledao nit sam poredio s nekim drugim...

To su onih 20% koji imaju tu nesreću da sede u prvom redu...A i na kraju, 3D je kod (u prosjeku) 20% stanovništva loš, tj. tim ljudim jednostavno ne funkcioniše (od toga da se jedva zapaža do velikih mučnina za vrijeme posmatranja) i ništa ne mogu da urade s tim, nažalost.

Video si negda bolji?![]()
Efekti su mnogo dobri, deluje skroz realno, to jeste. Medjutim, sigurna sam u jedno-ne valja zasnivati film samo na efektima.
Za par godina ti efekti postaju normalna stvar i ceo film ispadne prosecan. Za 10 godina ti efekti izgledaju smesno.
Pa dobro onda, imao si prevelika očekivanja.
Takođe, treba naglasiti da treba znati kako gledati 3D. Nije to samo sjedni i stavi naočare na glavu. A i na kraju, 3D je kod (u prosjeku) 20% stanovništva loš, tj. tim ljudim jednostavno ne funkcioniše (od toga da se jedva zapaža do velikih mučnina za vrijeme posmatranja) i ništa ne mogu da urade s tim, nažalost.

I ja se pitam ako vam ne valja 3D a vi se brate vratite cajvecu i jebenom crno belom TV pa gledajte onda filmove u vjecito sivoj boji to je prejako!
To su onih 20% koji imaju tu nesreću da sede u prvom redu...![]()

johnny depp ga je kritikovao.... ja mu verujem... ali gledacu ga...