Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja gledao u koloseju- vrh!gde je bolje pogledati film u 3d-u? u tuck-u ili kolosej-u?

hahaha, ne znas ti ĐE ja živim![]()
hahaha, ne znas ti ĐE ja živim![]()

Gledala sam film u 3D verziji, po mom misljenju, jedino tako i vredi odgledati ovaj film.Fantasticni efekti. Naravno, bez dileme, film zasluzuje Oskar, bar za to, efekte. Mada,iskreno,nisam tip gledaoca koji pada na to. Nije mi to dovoljno.
Film ima lepu poruku, ali verujem da ona ispari kad ljudi izadju iz bioskopa. Glorifikovanje Prirode, pokusaj vracanja njoj. Apel. Ali, mislim da je kasno za to, kao sto rece onaj u filmu: "Mi smo nasu Majku ubili".
U sustini, i pored dosta klishea, zabavan film,napravljen za kompletan bioskopski dozivljaj.
Ocena 7/10
I zato je izmislio jednu vanzemaljsku rasu, polu-humanoidnu, da nas podsjeća na ljude (kakvi su mogli biti, da su samo drukčijim putem išli...).e da,
muzika u filmu mi se
uopste ne svidja :I

Jos od one ljigavstine zvane Titanik izbegavam J.Cameron-a onoliko.
Medjutim predrasude su cudo,one ti omogucavaju da se visestruko iznenadis .
Film odlican,2.40.h drzi paznju efekti prelepi(bajkoviti)prica tipicno americki nabudzena,kraj ocekivan ali ne i patetican.
Sve u svemu 8/10.![]()

Pardon, ali šta ti to znači, ako mu je ovo prvi film poslije Titanika? Šta si to izbjegavao, ona tri dokumentarca?![]()
Pa verovatno je prvo gledao Titanik, a da nije pre toga odgledao sve njegove filmove koji su pre toga snimljeni, pa zato i kaze to...
Inace, da se vratim na temu, meni se Avatar uopste ne gleda, i ako bih ga gledala eventualno, to bi bilo u bioskopu, posto smatram da je film iskljucivo napravljen u cilju prikazivanja efekata, za kucno gledanje nije nikako....