avast + ?

• Začetnik teme Začetnik teme zokkykyje
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z

zokkykyje

Gost
od nedavno imam komp. Instaliran je Wind.XP sa licensiranim AVAST-om kao AV zastita .Pored Avasta instaliran je i AD-aware 6.0,Spybot...,StopZilla.
Sta bi dobio dodatnom instalacijom PC-cillina?Dalivredi imati DVE AV-zastite.
Dali da instaliram KERIO Personal Firewall ili ZoneAlarm? Dali uopste treba pored PC-cillina?

PC cilinig je poznat a koliko efikasan ne bih bas polagao nade na njega. Nisam cuo nista specijalno od njega nit je nesto popularan u tom polju. Ako hoces bas da kazes da imas bolju zastitu ne oslanjaj se na njega nimalo... Testirao sam ga dva puta i propustao mi je desetak onako rekao bih poznatih virusa koje AVAST (na primjer) ubija ko zeceve. Te stoga PC ciling ukloni i stavi ipak nesto bolje.. Poz.

Ne stavljaj dva AV programa, a ako i stavis neka ti samo jedan bude Resident. Pored Avasta mozes da instaliras i NOD32 jer je izuzetno brz, pa i ako ti zatreba da skeniras komp na brzaka, pokreni njega.

Hvala na odgovorima.Imao sam malo smetnji pa nisam mogao ranije da se zahvalim. Dali to znaci da je AVAST dobar tj.mogu da se oslonim na njega u potpunosti? Ovo pitam zato st nigde ga ne prikazuju, testiraju,spram ostalih (NOD32 ,KASPERSI,NORTON..),niti sam cuo da ga "masovno" koriste.

Back