Avast VS. AVG

Vegita

Zainteresovan član
Poruka
177

Bio sam uništio hard disk kompjutera, tako što sam slučajno isključio struju pre nego što se kompjuter potpuno isključio. Odneo sam ga kod mog majstora, koji mi je ugradio novi hard i novi Windows Proffesional . Hteo sam i ranije da ga odnesem, zato što mi je komp bio pun nekih s**nja. Neki poseban pregledač, i strašno mi je usporavao rad ionako starog kompjutera . Imao sam Eset Nod antivirus . Majstor mi je sada stavio AVG antivirus . Međutim , ja mu ne ulivam toliko poverenje . Baš sam skoro na sajtu pametni telefoni.rs pročitao da će AVG slati razne privatne informacije oglašivačima , koji će plaćati AVG, da bi on ostao besplatan ! Bojim se da je takva situacija i na kompjuteru . Napišite mi gde da skinem Avast, zašto je dobar , i koji drugi mi preporučujete . Hvala!

Avast možeš skinuti ovde.
Evo link ka zvaničnom sajtu: https://www.avast.com/en-au/index
Uz njega imam instaliran i Malwarebytes Anti-Malware koji može da mu služi kao dopuna, čisto i njime proskeniraš po neki put kompjuter. Isto pustim i AdwCleaner po neki put ako imam problem sa reklamama. Ali ova dva programa koja sam naveo ne mogu sama po sebi da zaštite računar nego kao što sam rekao korisni su da se imaju pored nekog antivirusa. Podrazumeva se da bi trebalo da imaš i neki firewall, ako ti je uključen taj Windowsow onda bi to trebalo da je sasvim dovoljno.

Evo s kojim antivirus kompanijama se Microsoft upartnerio :D
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/antivirus-partners#AVtabs=win7

Poslednja izmena:

Bio sam uništio hard disk kompjutera, tako što sam slučajno isključio struju pre nego što se kompjuter potpuno isključio. Odneo sam ga kod mog majstora, koji mi je ugradio novi hard i novi Windows Proffesional . Hteo sam i ranije da ga odnesem, zato što mi je komp bio pun nekih s**nja. Neki poseban pregledač, i strašno mi je usporavao rad ionako starog kompjutera . Imao sam Eset Nod antivirus . Majstor mi je sada stavio AVG antivirus . Međutim , ja mu ne ulivam toliko poverenje . Baš sam skoro na sajtu pametni telefoni.rs pročitao da će AVG slati razne privatne informacije oglašivačima , koji će plaćati AVG, da bi on ostao besplatan ! Bojim se da je takva situacija i na kompjuteru . Napišite mi gde da skinem Avast, zašto je dobar , i koji drugi mi preporučujete . Hvala!
avast premier sa šifrom :)

Poslednja izmena:
Ostavi AVG

Probao i Norton i Kasperski
Sada sam na AVG free
Već godinama nijedan vurus nije prošao.

Inače, najbolji je F-Secure, ali treba aktivaciona
šifra za svaki računar koji ga koristi

Back