Avast antivirus - Problem

DjomlaSPLAT

Ističe se
Poruka
2.037
Radio sam ponovo sistem,pa zelim sad da instaliram Avast,ali imam problem.

Problem je u tome..
Kompjuter nece da mi otvori sajt Avasta.
Pokusao sam da skinem program sa nekog drugog sajta,ali ne vredi isto se deseva.Nece da pokrene download...
A iskljucen mi je onaj Firewall.

Nikad nisam imao problema kad sam skidao,sad nzm u cemu je problem..

Evo slike:
untitled.jpg

Poslednja izmena:
Skidao sam sa dva sajta..
http://filehippo.com/ i http://download.cnet.com/
Sa ovog prvog nece da pokrene download. A sa ovog drugog skine se,ali kad krene instalacija pojavi se ovo..
Pogledajte prilog 363936

Ne zelim da skidam sa torrenta.Zelim onaj pravi,oficijalni sa njihovog sajta..Ako me razumes :D
Nije torrent samo za nezkonito skidanje raznih programa,vec i normalno dozvoljenih.Mozes sa njim otvoriti Oficijalni sajt i skinuti bez problema bilo koji program.Mozes i sa Softpedije i FileHipo skinuti ciste instalacije.

Kako je zaboga moguće da mu pretraživač selektivno nije želeo uspostaviti vezu sa Avast stanicom?
Opera, recimo, autocenzuriše neke sajtove, tipa piratebay i prijavljuje ih kao nedostupne, ali Avast? Firefox ne radi takve stvari uopšte. Možda on ima instaliranu neku ekstenziju pretraživača koja moderiše kretnje po mreži i blokira na osnovu kakvih podešenja? Ili neki drugi softver, nevezano za pretraživač, ali slične namene?
Sumnjam da bi ga Avast momci, sami, zablokirali sa svoje strane. Osim ako nije neki, tamo, ili nekom greškom.

Inače, preporučujem Dr.Web, za promenu. Sladak, mali, a jak, sasvim fin, i umeren u svom radu - antiviruščić bombonica. A pravoslavan. Skini se sa Čeha, na neko vreme.

Tri meseci besplatno. Onda, poslednji dan odradiš update databaze i skineš 'slobodno' dostupnu šifru iz zaliva altruista, i još tri meseci možeš da leraš sigurno, a da se ne zavirusiš. Godinu dana, ako ne zalaziš ne znam kuda.
Ja rekoh, samo malo da se odmori od čeha. Trenutno je sve ili cloud-bazirano, što ne mogu da svarim, ili je Avast. Siguran sam da nisam jedini koga ovo uznemirava.

Back