- Poruka
- 26.624
Italija, Dalmacija... sve je to sličnoНиси Италијан и нема шансе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Italija, Dalmacija... sve je to sličnoНиси Италијан и нема шансе.
Bez uvrede, ali Dalmacija, Kordun i ti krajevi kod mene nikad ne dolaze u obzirVolim zene koje tako razmišljaju,susretljiv sam,samo naprijed
Caskamo,iznosimo misljenje,samo kazem da volim zene s idejama,zamislima i sklonostima za realizacijuBez uvrede, ali Dalmacija, Kordun i ti krajevi kod mene nikad ne dolaze u obzir
Sjajno, postujemCaskamo,iznosimo misljenje,samo kazem da volim zene s idejama,zamislima i sklonostima za realizaciju
Sta mislis kao ti likovi lose torbaju?Bez uvrede, ali Dalmacija, Kordun i ti krajevi kod mene nikad ne dolaze u obzir
Ili eventualno BosanacНиси Италијан и нема шансе.
Ti si neki sa tog područja pa si se uvredio ?Sta mislis kao ti likovi lose torbaju?
Ma ne, nego im drzim ledja.Ti si neki sa tog područja pa si se uvredio ?Ne, ne znam niti me zanima
Ne vidim bas neku poveznicu Dalmacija -KordunBez uvrede, ali Dalmacija, Kordun i ti krajevi kod mene nikad ne dolaze u obzir
Мислио сам на нацију а не географску припадност.Ili eventualno Bosanac
Е то је друго онда.Volim i predlozit i uvjerit zenu,vodit je,pokazat joj![]()
Марија је запела за Италијана.Italija, Dalmacija... sve je to slično
Vidiš da Bosanci polako ulaze u uži krugМарија је запела за Италијана.
И док се у њих не разочара, нема нико никакве шансе.![]()
Не, него су резерва.Vidiš da Bosanci polako ulaze u uži krug![]()
Da je ona videla Italiju ne bi zapela za talijana. Ali sta ces, cula da je tamo nesto super. Stara pricaМарија је запела за Италијана.
Мислим да је већ била у Италији.Da je ona videla Italiju ne bi zapela za talijana. Ali sta ces, cula da je tamo nesto super. Stara prica
Ok je to,zelimo sta zelimo,nešto ili neko nam kopka misao,nek se ona vrati zadovoljna i zadovoljena,to prosiruje ljudske vidikeМарија је запела за Италијана.
Све џаба резерва је.Nije ni to loše
I rezerva zna go da da
Млада је баш оно, не вјерујем да је толико баш смјела.Ok je to,zelimo sta zelimo,nešto ili neko nam kopka misao,nek se ona vrati zadovoljna i zadovoljena,to prosiruje ljudske vidike![]()
Tim prije,triba istrazivat,ucit,uzivat,imat obiljeМлада је баш оно, не вјерујем да је толико баш смјела.![]()
Kapiram, ne znam, ali mislim da ih je(ili većinu njih) Siniša Pavić najbolje opisao u seriji Bolji ŽivotZesce se lozim na Italijane, nesto tipa Raul Bova, za manje od mesec dana idem u Rim, pa me zanima da li neko ima iskustvasa njima, kakvi su ovako, treba mi neka avantura da me skroz probudi
Сазнаћемо кад крене да се свађа са собом.Kojeg moderatora/ke je ovo nalog za rasplamsavanje diskusije?