Avantura-Mastati ili probati

Na sve strane se prica i pise o modernim nacinima uzivanja ,dodavanja partnera,muskih,zenskih,svega necega i kako onda jedna normalna,porodicna zena da ostane imuna,(a jos mlada,lepa..)
da sebi dozvoli da do kraja zivota ostane neprosvetljena za takva iskustva....ili?
..... Pocne da zeli jos jednu zenu u krevetu,zamislja muza kako se bori ,muci...razmenu neznosti sa doticnom lepoticom...!?

Mastati ili probati?

Da stavi mužu soli na repić. A i sebi. :lol:

znaci vako.....sazeto i u prevodu - ona ili on treba da varaju iz ciste dosade i niceg vise........:think:

koliko li je samo zamorno biti prazan.............zamisljam sad nekog ko iz ciste dosade vara i to mora biti do te mere dosadno bice da mu je sama dosada dovoljna

pa jos to naziva avanturom

u svakom slucaju zagubljena.

ajde bre! hoce li biti nesto smesno ovde?hocu da se smejem ili bijem bar

znaci vako.....sazeto i u prevodu - ona ili on treba da varaju iz ciste dosade i niceg vise........:think:

koliko li je samo zamorno biti prazan.............zamisljam sad nekog ko iz ciste dosade vara i to mora biti do te mere dosadno bice da mu je sama dosada dovoljna

udri!a ko si sad ti?neki klon?

Ne pitanje je bilo da li treba uvoditi u krevet dodatne parnere ili partnerke,
ali smo mi posle tri posta zalutali debelo:lol:

postenje? kakve to ima veze sa icim?

musko zensko kakve veze ima postenje sa icim?

i stavio si vuka u sliku.............sad sam popizela i aj laku noc

znam da nemam autorska prava na sliku vuka al jbga...

a da...uvatili se za zensko postenje.pa jest kad numeju da uvate samu zensku ondak bar postenje

e sad odoh da spavam.

postenje? kakve to ima veze sa icim?

musko zensko kakve veze ima postenje sa icim?

i stavio si vuka u sliku.............sad sam popizela i aj laku noc

znam da nemam autorska prava na sliku vuka al jbga...

a da...uvatili se za zensko postenje.pa jest kad numeju da uvate samu zensku ondak bar postenje

e sad odoh da spavam.

Pa pitaj TinkerBellx
ona je zapocela...u stvari procitaj nemoj da napadas bez veze ne vredi tako

Na sve strane se prica i pise o modernim nacinima uzivanja ,dodavanja partnera,muskih,zenskih,svega necega i kako onda jedna normalna,porodicna zena da ostane imuna,(a jos mlada,lepa..)
da sebi dozvoli da do kraja zivota ostane neprosvetljena za takva iskustva....ili?
..... Pocne da zeli jos jednu zenu u krevetu,zamislja muza kako se bori ,muci...razmenu neznosti sa doticnom lepoticom...!?

Mastati ili probati?

ako nemam dve tri u krevetu ja i ne jebbem to je tako zaostalo i malogradjanski

Mastati ili probati?
Normalna, porodična žena? :D
Pa nek' proba sve što joj duša ište.
Samo ne s mužem. :D
(ko razume - shvatiće)

Mastati ili probati?

probati

bas je sve to shit, treba da se zivi lepo i obicno, samo smo majstori za gluposti i vadimo se stalno! i nastavljam da se vadim i ne dobijam nista i bicu sama i bedna ili ko zna s kakvima!!!
eto
pomalo bih ovo i obrisala h
haha :I

Poslednja izmena:
mislim da je srbija po tom pitanju najmanje 15-20 godina iza nemacke mada cak i vise
ovde se retko koja zensa izjasnjuje jasno da nikad ne bi probale
cak kazu da je interesantna masta
a vecina su i probale eksperimetisale
barem se ljubile i vatale malo sa drugaricom

Back