Аванесов оцрнио Црну Гору у извештају УН-у

Znao je svijet to davno, no je vama kasno javljeno. Uvijek korak nazad :lol:

Davno sam ja govorio da je vecini vas ovdje sladja tudja nesreca nego sopstvena sreca. Zalosno :lol:

..pa ti se ovde javljas samo na teme koje se bave nekom nepovoljnom situacijom po Srbiju i svrshavash zajedno sa shiptarima i novoustashama..a to je stvarno bedno..i jos nekom *****s kako se na srpskom forumu posmatra situacija u regionu..sta bi ti da se pravimo da ne postojite..da vam tepamo nesto?..aj pedala dechko..

..pa ti se ovde javljas samo na teme koje se bave nekom nepovoljnom situacijom po Srbiju i svrshavash zajedno sa shiptarima i novoustashama..a to je stvarno bedno..i jos nekom *****s kako se na srpskom forumu posmatra situacija u regionu..sta bi ti da se pravimo da ne postojite..da vam tepamo nesto?..aj pedala dechko..

Koji pacenik, majko sveta :lol:

Aj sto laze, ima nekog ineteresa u tome, da me kao spusti na zemlju, no sto od njega samo mozes procitati dvije razlicite stvari.

Vidim da ovdje jedino valja sprdati se sa pojedinim forumasima, nista vise.

Btw, kupi brisace, da ti to sto svrsim ne upadne u oko :lol:

Poslednja izmena:
Koji pacenik, majko sveta :lol:

Aj sto laze, ima nekog ineteresa u tome, da me kao spusti na zemlju, no sto od njega samo mozes procitati dvije razlicite stvari.

Vidim ja da je ovdje jedino valja sprdati se sa pojedinim forumasima, nista vise.

Btw, kupi brisace, da ti to sto svrsim ne upadne u oko :lol:

Ćuti :rotf::rotf::rotf::rotf: Markić je u poslednje vreme počeo da slaže čitave rečenice :zcepanje:

nešto mu se dešava

Naravno, smijesan sam, ali za razliku od pojedinih prisutnih, ne svrsavam na sve sto procitam na internetu.

Tako sam bio smijesan kad sam pricao mnogim stvarima, pa se ispostavi da sam bio u pravu.

A bas ti i nije neki fazon da dolazis ovde i da nas provociras i zezas. Srbija je SRPSKA i zato nas pusti da je upropascavamo sami koliko hocemo i kako hocemo! Umesto alat u ruke i da razbijas one vase kamenjare, jedan ljudski put da napravis, ti se pravis Veliki ovde po forumu! Ma ajde molim te, ako se vi vozite na magarcima i zapreznim vozilima pa vam ne smeta, nama "paradajz turistima" to smeta, mi se motorizovali...
Nije ovo Srpsko Gnjezdo, no je ovo Montenegro, bre!

A bas ti i nije neki fazon da dolazis ovde i da nas provociras i zezas. Srbija je SRPSKA i zato nas pusti da je upropascavamo sami koliko hocemo i kako hocemo! Umesto alat u ruke i da razbijas one vase kamenjare, jedan ljudski put da napravis, ti se pravis Veliki ovde po forumu! Ma ajde molim te, ako se vi vozite na magarcima i zapreznim vozilima pa vam ne smeta, nama "paradajz turistima" to smeta, mi se motorizovali...
Nije ovo Srpsko Gnjezdo, no je ovo Montenegro, bre!

Pa kad bi ovdje nesto pametno procitao, drukcije bih se i postavio, ovako ovdje se jedino ismijem pojedinim forumasima koji pisu nebuloze i to je to.

Ne moras ti shvatati zdravo za gotovo sto ovaj Montenergin pise. Batali se corava posla :lol:

Pa kad bi ovdje nesto pametno procitao, drukcije bih se i postavio, ovako ovdje se jedino ismijem pojedinim forumasima koji pisu nebuloze i to je to.

Ne moras ti shvatati zdravo za gotovo sto ovaj Montenergin pise. Batali se corava posla :lol:

Pa ako ti smatras da je tvoj IQ toliko puno visi od svih nas na forumu i ako pisemo nebuloze, sta ces tu onda?

Back