Avalski toranj !?

Da li ste za obnovu Avalskog tornja !?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega komparacija ti nije na mestu i molim da se uzdrzis od ovakvih komentara..
Nemaju svi kablovsku tv..a toranj je isuvise jeftin u odnosu na ono sto treba za zadravstvo..
pre svega treba izmeniti svest ljudi i odnos pa onda sve drugo...
Da li je tv toran na Avali potreban Beogradu i Srbiji ..ja to ne znam jer nisam strucno
lice ali znam da kao sto sam vec rekla imaju ga svi glavni gradovi Evrope bar oni koje sam ja obisla
Molim te, objasni mi zasto poredjenje tj. komparacija nije na "mestu".
Koliko je to "jeftin" kada znamo koliko je kostala jedna soba za cekanje na aedromu Nikola Tesala?
Kakvu svest, odnos prema cemu i sta je to sve drugo?
Bas briga jednog obolelog sto mora da ceka 6 meseci na CT sto gradovi koje si ti obisla imaju toranj.

Lepo je ,slazem se, a lepo je i sto imas novaca za putovanja.

Da. Eto zadnji put prošlog leta, kad sam išla na jedan dan da obiđem drugaricu u Kragujevcu, pre toga pretprošle godine kad sam išla na jednodevni izlet na Taru..............
Bacaju se pare na mnoooooooogo manje bitne stvari nego što je taj toranj koji je inače i neki simbol ovog grada.

Ja sam mislio daje to Pobednik na Kalemegdanu.

...Ušće, Hram Svetog Save, Avalski toranj, Konj :rumenko:
(u neka davna srećnija vremena, simbolom Beograda smatrana je i Beograđanka i Genex kula alijas Zapadna kapija, Park prijateljstva koji je sad zapušten i mnogi ni ne znaju šta se tamo zapravo "krije")

...Beograde, Beograde
na ušću dveju reka
ispod Avale....

...Ušće, Hram Svetog Save, Avalski toranj, Konj :rumenko:
(u neka davna srećnija vremena, simbolom Beograda smatrana je i Beograđanka i Genex kula alijas Zapadna kapija, Park prijateljstva koji je sad zapušten i mnogi ni ne znaju šta se tamo zapravo "krije")

...Beograde, Beograde
na ušću dveju reka
ispod Avale....
Na kog konja mislis? Ima ih dosta u Beogradu.

Steta sto se neki ljudi prave naivni...nema potrebe za tim...spomenik knezu Mihailu je poznat pod takvim imenom, a mesto okupljanja je "kod konja"...i to svi znaju.... a sto se tice tornja...ne znam sto bi nekome smetao bolji prijem RTV signala....

Steta sto se neki ljudi prave naivni...nema potrebe za tim...spomenik knezu Mihailu je poznat pod takvim imenom, a mesto okupljanja je "kod konja"...i to svi znaju.... a sto se tice tornja...ne znam sto bi nekome smetao bolji prijem RTV signala....

Jes da je offtopic, ali stvarno je ruzno kod konja. Ako svi grese, ne moras i ti ;) Ako je toliko tesko zasto ne reci na trgu barem...

Koliko se inkubatora za bebe moglo nabaviti umesto lifta koji je ugradjen u tu skalameriju na Avali? Cemu onda akcija B92 "bitka za bebe"? Vazne su emocije bogatih (koje ce ih vracati u detinjstvo ,dok je toranj jos bio tu) a siromasni vecinski stalez u Srbij ko he...e. A onda da ne bi bas bolo oci takvo pranje para , rekli su da je toranj bio jedan od simbola Beograda.Simbol Beograda su bili i savremeni domovi zdravlja i bolnice. 80-tih god. proslog veka pok. Djoko Vjestica preko studia B je javljao kako je izaslo preko 1100 vozila GSP-a, danas posle toliko godina mogu samo da sanjaju taj broj koji je takodje bio simbol grada( mada ne i vazan za one koje ne koriste usluge tog preduzaca).Moglo bi se nabrojati jos mnogo simbola Beograda koje su bogati tajkuni unistili radi licne koristi ali takva tema na forumu vec postoji.
Kada se Srbija oporavi od svih stradanja ovih godina ,kada postane jedno prosperitetno drustvo a ne kao sto je danas, kad se pitamo da li cemo imati sta da jedemo ne jesen, prvi cu biti za gradnju tornja.Raditi to sada u vremenu teske ekonomske krize, mogu samo ludi Srbi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back