sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 40.873
Nema mi ništa lepše nego kad me pri dolasku u Beograd iz nekog drugog grada dočekuje toranj... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te, objasni mi zasto poredjenje tj. komparacija nije na "mestu".Pre svega komparacija ti nije na mestu i molim da se uzdrzis od ovakvih komentara..
Nemaju svi kablovsku tv..a toranj je isuvise jeftin u odnosu na ono sto treba za zadravstvo..
pre svega treba izmeniti svest ljudi i odnos pa onda sve drugo...
Da li je tv toran na Avali potreban Beogradu i Srbiji ..ja to ne znam jer nisam strucno
lice ali znam da kao sto sam vec rekla imaju ga svi glavni gradovi Evrope bar oni koje sam ja obisla
Lepo je ,slazem se, a lepo je i sto imas novaca za putovanja.Nema mi ništa lepše nego kad me pri dolasku u Beograd iz nekog drugog grada dočekuje toranj...![]()
Lepo je ,slazem se, a lepo je i sto imas novaca za putovanja.
Ja sam mislio daje to Pobednik na Kalemegdanu.Bacaju se pare na mnoooooooogo manje bitne stvari nego što je taj toranj koji je inače i neki simbol ovog grada.
Ja sam mislio daje to Pobednik na Kalemegdanu.
Na kog konja mislis? Ima ih dosta u Beogradu....Ušće, Hram Svetog Save, Avalski toranj, Konj
(u neka davna srećnija vremena, simbolom Beograda smatrana je i Beograđanka i Genex kula alijas Zapadna kapija, Park prijateljstva koji je sad zapušten i mnogi ni ne znaju šta se tamo zapravo "krije")
...Beograde, Beograde
na ušću dveju reka
ispod Avale....
Na kog konja mislis? Ima ih dosta u Beogradu.
Sramota, spomenik zovemo po konju a ne po coveku koji je uveiko zaduzio ovu drzavu.Uf siroti ne znaš.
Kako god to zvučalo tako zovu taj spomenik.
Steta sto se neki ljudi prave naivni...nema potrebe za tim...spomenik knezu Mihailu je poznat pod takvim imenom, a mesto okupljanja je "kod konja"...i to svi znaju.... a sto se tice tornja...ne znam sto bi nekome smetao bolji prijem RTV signala....
Jes da je offtopic, ali stvarno je ruzno kod konja. Ako svi grese, ne moras i tiAko je toliko tesko zasto ne reci na trgu barem...
Na trgu - kod konja (trg je širok pojam)