Ava Karabatić o elitnoj prostituciji

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
394.350
Ava je istakla da će priložiti i prepiske sa svim "facama" koji su joj nudili novac u zamenu za "zajedničku noć".
Objasnila je i da su joj mnogi zbog toga pretili, ali je izričita bila u tome da se ne boji nikoga.
"Videće će se ko priča, a ko ne priča istinu. Dosta sam ćutala, meni su petili, i verovatno ću sad uništiti samu sebe, ali moja bikovska narav i dalmatinski temperament su jednostavno jači od mene same. Ne bojim se nikog, posebno ne kvazi kriminalaca, a kad pročitate ko je sve koristio usluge smučiće vam se gde živimo. Ponavljam ne bojim se nikog", napisala je ona.
U svom blogu dodala je da je za nju termin "elitna" pogrešan, jer elitu treba da predstavljaju ugledni doktori i profesori, a onda se osvrnula i na to što mnogi nju povezuju sa najstarijim zanatom.
Ava je istakla da ona sa tim nema veze i da živi od odlične zarade koju ostvaruje prilikom prodaje svojih slika na sajtu za odrasle, kao i da je osim starleta ona i "diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika".

Ava Karabatić se kandidovala se za predstojeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj, a kao jedan od ciljeva je istakla upravo legalizaciju prostitucije.
https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1332504/Ava-Karabatic-blog-o-elitnoj-prostituciji.html

Karabatićka kopira Ćićolinu

Da, bilo je na vestima kao ona objavila skrinšot prepiske gde joj neki kao poznati fudbaler nudi 20.000 evra za noć. Onda ona u fazonu kako je to od njega ružno, kako je trebao da je pozove samo da izađu, kako ona nije prostitutka... I onda lik kaže dobro ajde 40.000 evra. I tu je kraj skrinšota :lol:
20.000 evra nije bila prihvtljiva cena..40.000 je vec nesto drugo :mrgreen:

Ja mogu da kazem nesto.Ja sam dobila sms poruku od muskog magazina CKM, da se javim kad god budem mogla,i imala sam od njih dva propustena poziva.Htela sam jako da se slikam obmotana lepljivom trakom,koje boje sad to je manje vazno i veoma se kajem sto se nisam borila za tu naslovnu kroz slanje slika i konstantnu komunikaciju, medjutim ono sto moram da primetim je da ti trebaju pare za plasticne operacije,jer prirodne devojke sem ukoliko ne izgledas super gube od onih koje su vestacke,sve je za musku paznju,koja ce privuci vise muskaraca.Ja sam imala tu okolnost da nemam neku operaciju ( mada sam i to zarko zelela ). Od nekud ti trebaju pare da menjas svoj izgled jer sto su ti veci atributi to ces vise paznje muskaraca privuci,onda misterija je sta se desava kad se slikas. Mozda naslovna strana tvoja ne privuce niciju paznju,a mozda se izdvoji pa budes pozivana u emisije ili rijaliti. Da sam htela da se slikam kao svaka druga onda mozda me ne bi primetili,ovako sa lepljivom trakom imala sam cilj da bude uocljiva moja naslovna strana.Ali,od nekud ti trebaju pare za plasticne operacije, i muskarci hoce da spavaju sa tobom.Kako i na koji nacin obezbedjujes sebi angazmane, i rijalitije,i emisije ni sama vise ne znam,kako uopste sredjujes da te neko pozove u emisiju.Moguce da je prostitucija u pitanju,jer na koji nacin ti osiguravas da te pozivaju u emisije,nisam sigurna.Hajde jednom da te pozovu,ili dva puta ali da kod nas na Balkanu stalno izlazis u emisije ne znam bas,rekla bih i ja da je prostitucija u pitanju.

20 000 евра за једну ноћ са овим:

ava.jpg

Фидбалери нису никада били нарочито паметни.

Back