AV toalet papir: Da se brže, jače i bolje obrišete

pa šta si navalio na Vučića?
ne glasaš, nisi bio za DOS
ne uklapa se
Šta si mi navalio na (dečka) Vučića? Zavrišta mali Stojko... Homoseksualci su oduvek bili srčani u odbrani svojih...

Ja mu lepo objašnjavam da sam Tadića podjednako pljuvao po forumu dok je bio vlast,da sad nema potrebe za tim,jer imamo novog g*vnara koga treba napadati...ali ne vredi...

To je ta strast i homoseksualna konekcija.. Gedam Vučka ko u boga...

Šta si mi navalio na (dečka) Vučića? Zavrišta mali Stojko... Homoseksualci su oduvek bili srčani u odbrani svojih...

Ja mu lepo objašnjavam da sam Tadića podjednako pljuvao po forumu dok je bio vlast,da sad nema potrebe za tim,jer imamo novog g*vnara koga treba napadati...ali ne vredi...

To je ta strast i homoseksualna konekcija.. Gedam Vučka ko u boga...
tvoje nezadovoljstvo je u nečem drugom
loš sex na primer
žal za proćerdanom mladošću može biti izuzetan okidač
previsoki životni ciljevi za realno lenju a samoljubivu osobu
neka druga neafirmisanost
trauma iz detinjstva

ti si samo našao pogrešan filter za pražnjenje
očigledno ne pravi jer eto smeta ti svaki predsednik, nikako da se potrefi, majka ga ne rodi...

bolje se ti čukni u glavu malo
zevzeku zaludni

:worth: vidi se najviše sere brani lik i delo AV

1637691862433.png

tvoje nezadovoljstvo je u nečem drugom
loš sex na primer
žal za proćerdanom mladošću može biti izuzetan okidač
previsoki životni ciljevi za realno lenju a samoljubivu osobu
neka druga neafirmisanost
trauma iz detinjstva

ti si samo našao pogrešan filter za pražnjenje
očigledno ne pravi jer eto smeta ti svaki predsednik, nikako da se potrefi, majka ga ne rodi...

bolje se ti čukni u glavu malo
zevzeku zaludni

Ja sam ti lepo ponudio da se nađemo ispred sedišta SNS-a.Bezbedno je po tebe...da ti pokažem koliko sam superiorniji u svakom smislu od prosečnog sendvičara i vizuelno, i intelektualno i fizički...

Što i nije teško sudeći po strukturi i istraživanjima ko čini ovu septičku jamu od partije:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uz-sns-samo-77-posto-visokoobrazovanih/

:think:

tamo nema McDonalds, nadji šta sam pisao
Gde god hoćeš...nego ti imaš drugi problem.. mošnice ti ko u Vučića...:whistling: A jedno je internet,a drugo realnost...onda bi ja uvideo da si čiča gliša i ne bi mi bilo vise interesantno da ti odgovaram na forumu.

Ovako sve se mislim da sam se za***** i da si ti
neki strašan baja...možda jedan od onih 7% iz SNS-a sa završenim faksom,fizički spreman i oličenje stamenog Srbina.

Ali na žalost prisutnih forumaša koji čitaju...ti si ipak čica gliša 93% od onih iz SNS-a neki krezavi grbavac...

Gde god hoćeš...nego ti imaš drugi problem.. mošnice ti ko u Vučića...:whistling: A jedno je internet,a drugo realnost...onda bi ja uvideo da si čiča gliša i ne bi mi bilo vise interesantno da ti odgovaram na forumu.

Ovako sve se mislim da sam se za***** i da si ti
neki strašan baja...možda jedan od onih 7% iz SNS-a sa završenim faksom,fizički spreman i oličenje stamenog Srbina.

Ali na žalost prisutnih forumaša koji čitaju...ti si ipak čica gliša 93% od onih iz SNS-a neki krezavi grbavac...
pa sad fali 4-5 zuba, ali za Srbina rekorder, tri su za opravku
moram da se pogrbim kad ulazim bilo gde
120 kila, 2m
dupli strelac
obožavam dupli čizburger
nikad se nisam tukao, od osnovne udarim samo jednom ali to samo ako sam ljut
e bilo i ono da me drugar udario na kvarno u rame i opsovao i otišao da uvije ruku u bolnicu, ja mislio zajebava me
volim i pišem poeziju
pišem, čitam i govorim engleski i ruski
turski razumem ali odbijam da govorim

:zurka:

Poslednja izmena:
pa sad fali 4-5 zuba, ali za Srbina rekorder, tri su za opravku
moram da se pogrbim kad ulazim bilo gde
120 kila, 2m

dupli strelac
obožavam dupli čizburger
nikad se nisam tukao, od osnovne udarim samo jednom ali to samo ako sam ljut
e bilo i ono da me drugar udario na kvarno u rame i opsovao i otišao da uvije ruku u bolnicu, ja mislio zajebava me
volim i pišem poeziju
pišem, čitam i govorim engleski i ruski
turski rszumem ali odbijam da govorim

Od svih SNS-ovaca da ja naletim na Vladimira Đukanovića zvanog Đuka Bizon...E sad sam se stvarno *usro..:sad2:

Dajte 'vamo taj AV toalet papir da obrišem dupe...

Back