AV toalet papir: Da se brže, jače i bolje obrišete

pa radio ne radio čas ti uleti 100€, pa 30 pa opet 30 sad če 20, više nego mnogi na kladži što su dobili
pa vitamine dobijaš pa ne mora da se vakcinišeš
bio i onaj paket - zejtin, šećer, brašno, kafa, keksić, sapunče, šamponče

pa sad i toalet papir da se obrišeš od sreće

Tebe Stojko ova tema bas uzrujala.Kapiram nije lako braniti idiotizam ovakvog tipa.Kapiram i to da 90% simpatizera vlasti svakog jutra kad se probudi se zapita šta im treba ovo u životu.Ne znaju ljudi dal da se umiju ili da se ubiju dok se gledaju u ogledalo....

A to što pominješ SVAKI ,ali bukvalno svaki put 100€, 30 + 30 € + 20 €....vitamine,zejtin,sećer,kafu...itd ....PA BAŠ TO IDE U PRLILOG NAŠOJ ARGUMENTACIJI KOLIKO JE NAROD OJAĐEN POLITIKOM ALEKSANDRA VUČIĆA I SNS-a ČIM JE PRINUĐEN TO DA UZIMA!

Ukopavaš sam sebe čoveče dok prdiš o ekonomskim dostignućima vlasti,a narod ti gladuje...Jel si ti neki Srbomrzac?

Joj,joj,joj......joj,joj,joj...ACA VUČIĆ PUŠI K*RAC MOJ!
:kiss:

Tebe Stojko ova tema bas uzrujala.Kapiram nije lako braniti idiotizam ovakvog tipa.Kapiram i to da 90% simpatizera vlasti svakog jutra kad se probudi se zapita šta im treba ovo u životu.Ne znaju ljudi dal da se umiju ili da se ubiju dok se gledaju u ogledalo....

A to što pominješ SVAKI ,ali bukvalno svaki put 100€, 30 + 30 € + 20 €....vitamine,zejtin,sećer,kafu...itd ....PA BAŠ TO IDE U PRLILOG NAŠOJ ARGUMENTACIJI KOLIKO JE NAROD OJAĐEN POLITIKOM ALEKSANDRA VUČIĆA I SNS-a ČIM JE PRINUĐEN TO DA UZIMA!

Ukopavaš sam sebe čoveče dok prdiš o ekonomskim dostignućima vlasti,a narod ti gladuje...Jel si ti neki Srbomrzac?

Joj,joj,joj......joj,joj,joj...ACA VUČIĆ PUŠI K*RAC MOJ!
:kiss:
poserem ti se na klon nalog nako napredno i demokratski

kasmo kod prelećanja i ovo kasi reko da si radikalno ulevo, jel ti treba toalet papir sa likom Koštunice?

Koštunice?! Čoveče saberi se,već sam ti na onoj drugoj temi napisao da nikada nisam glasao ni za jednu partiju ex DOS-a:hej:

Za vas postoje samo SNS i ex DOS...sendvičari i žuti...Vučić i Đilas...što bi Čarls Bukovski rekao ILI ILI...Glasanje između Republikanaca i Demokrata u Americi je poput izbora dal ćeš da pojedeš toplo ili hladno g*vno...

A kad se samo setim da je nakon 5.oktobra 2000 to i bila poenta stvoriti takav sistem u Srbiji.

Koštunice?! Čoveče saberi se,već sam ti na onoj drugoj temi napisao da nikada nisam glasao ni za jednu partiju ex DOS-a:hej:

Za vas postoje samo SNS i ex DOS...sendvičari i žuti...Vučić i Đilas...što bi Čarls Bukovski rekao ILI ILI...Glasanje između Republikanaca i Demokrata u Americi je poput izbora dal ćeš da pojedeš toplo ili hladno g*vno...

A kad se samo setim da je nakon 5.oktobra 2000 to i bila poenta stvoriti takav sistem u Srbiji.
pa šta si navalio na Vučića?
ne glasaš, nisi bio za DOS
ne uklapa se

pa šta si navalio na Vučića?
ne glasaš, nisi bio za DOS
ne uklapa se

Tadić mi je bio interesantan dok je bio vlast i tada sam sve po spisku.Sad kad je Vučić vlast napadam njega, jer ima milion stvari koje ne valjaju u Srbiji.

U cemu je problem? Pa ne ....najbolje da ću kao ti opoziciju da napadam.Koji su oni faktor i koji ti je to argument "e ali ovi pre su bili ovakvi i onakvi "...?! Jel si ti normalan?

Ja bih otpustio tog sto mu radi marketing.Ovo je kontraproduktivno tj. antireklama za Vučića.
0703foto-BETAPHOTO-MILOS-MISKOV-992x560.jpg

come to papa...

Back