Auuu, al nas guze Nemci!!

Valjda Portugal.......valjda sutra (cetvrtak)....oni su domacini a izgubili u identicno ko mi od francuza1:0.

Nemci nemaju nikakav tim ali su bili borbeni i gol koji su dali je onako pacerski primljen.Mi smo bili bolji al nije tu bilo mnogo konkretnih sansi....a ono najbolje je usrao,naravno pozer Jankovic......i totalno promasena taktika s 1 spicem i Milovanovicem umesto Milijasa u startu......od primljenog gola ni jedan sut ka njihovom okviru...nismo mogli da se sastavimo.

Ma to je bilo prenaduvano....cak vise u Hrvatskim medijima.....u smislu:" super su oni al kad su nas izbacili i mi smo mnogo dobri"....objektivno van Kranjcara(koji uopste nije igrao do te zadnje utakmice),Modrica i da Silve Hrvati nemaju neku generaciju tog godista......i zato je delovalo ubedljivo.Mi imamo al nemamo tim i kolektiv ko Nemci koji i ako individualno inferiorni na zalaganje mogu daleko(nesto ko mi pre dve godine)

Kranjčara?! Vidim da ga nisi baš puno gledao... ;) Mogao bi nas upropastiti i on i njegov pijani stari koji ga forsira na SP-u. Modrić i Da Silva su stvarno dobri, a ostali šaka jada šta jes jes. A naročito onaj nesretni golman. Poslije tekme s vama je valjda otišo na živce, nigdje ga nema...
Očekivao sam da maznete Švabe, nikad oni nisu neki talenti...

Ne verujem za Nemce....kad su pre 4 godine sa onakvim timom dosli do finala,ovo bi mogli i da osvoje kad se igra kod njih.Sad bar imaju neke mlade nade a pre 4 godine su imali samo Kana,Balaka Klosea kao veliko iznenadjenje(Birof je vec bio mator).
Vi mozda i prodjete al ne verujem da cete daleko dogurati,a mi smo kanta za napucavanje.Kako god,bice veselo.

Back