AuToRiTeT

MeLLana

Obećava
Poruka
80
Eo,jedna tema vrlo pogodna za nas tinejdzere! Kako to moja baka naziva "pubertase!":zcepanje:
Kada sam zavrsila osnovnu tek sam tada stekla neki dio vrijednosti,do tada me nije nitko sljivijo 2% a sad! kad sam vec.."otisla" u godine,sad sam opet previse zasrala sa fiozofskim prepucavanjima!
Ne znam dali postoji ovakva tema,ali evo,vrijedi pokusati!

Ja,kao licnost autoritet sama nad sobom sam stekla kada sam krenula u srednju,ne znam zasto sam bila tuzna kada sam isla u 8,i kada sam napisala na nekom desetom forumu sto da obucem na maturu,svi su to pl;juvali,,kaoo e mala matura..bljak! JA sam se osjecala grozno,kao dijete od 4 godine.
Popljuvali su temu jer sam "mala"
Kako se stekne autoritet? Na osnovu cega?
Sad kada idem u srednju,promicu mi godine,a kad sam isla u osnovnu,imala sam neke probleme i odmah sam MALA!:dash:

Ajde! Kiss:brus:

Autoritet!
To neam niakve veze sa tim sto si stavila na forumu sta da obuces!
Msm alo!
To se zaradi kad odrastes i ponasas se sa postovanjem prema drugima pa ce tebe i drugi postovat!
Takode sta bi ja trebo i ja sam klinjo po nekome 15 goidna imam!
I ako mss na neki autoritet... u drustvu!
To je ok ali ako imas lepo drustvo i ti ako si pametna normalna ljudi ce te slusat i postovati!

meni ceo ovaj post gore nije sasvim jasan, tako da cu ga tumachiti slobodnije :lol:

prvo, shto se tiche foruma, ne treba mnogo da se zamajavash jer je ad hominem najcheshci princip argumentacije bilo chega na forumu, ti pitash ili tvrdish jedno, a drugi se bavi tobom mesto temom time unishtavajuci njen integritet :)

QUOTE WIKI
Разлогом на човека, уместо разлогом на разлог (латински:Argumentum ad hominem или само Ad hominem) је стари логички софизам и може се рећи безобразлук коме су спонтано склони скоро сви људи, а који се показује у томе да опонент у разговору (расправи) не иде разлогом на разлог, него разлогом на човека и тако жели да обеснажи његову логичку и искуствену аргументацију.

На пример: „Шта он има да говори и тврди кад је сиромашан, инфантилан...“

Све што није у директној логичко-искуственој вези са задатим предметом расправе је потпуно ирелевантно за логичко-теоријску ваљаност неке аргументације.

a sad, kako se stiche autoritet? nazhalost, to se ne stiche, nego se proglashava, na poslu ce ti autoritet biti shef, u shkoli profesor, a kod kuce roditelj itd.
mislim da je termin koji tebi treba ovde poshtovanje

Eo,jedna tema vrlo pogodna za nas tinejdzere! Kako to moja baka naziva "pubertase!":zcepanje:
Kada sam zavrsila osnovnu tek sam tada stekla neki dio vrijednosti,do tada me nije nitko sljivijo 2% a sad! kad sam vec.."otisla" u godine,sad sam opet previse zasrala sa fiozofskim prepucavanjima!
Ne znam dali postoji ovakva tema,ali evo,vrijedi pokusati!

Ja,kao licnost autoritet sama nad sobom sam stekla kada sam krenula u srednju,ne znam zasto sam bila tuzna kada sam isla u 8,i kada sam napisala na nekom desetom forumu sto da obucem na maturu,svi su to pl;juvali,,kaoo e mala matura..bljak! JA sam se osjecala grozno,kao dijete od 4 godine.
Popljuvali su temu jer sam "mala"
Sad kada idem u srednju,promicu mi godine,a kad sam isla u osnovnu,imala sam neke probleme i odmah sam MALA!:dash:

Ajde! Kiss:brus:

Prebijes neke ljude, ostali pocnu da te se plase, imas moc imas i autoritet...:per:

Ti si zensko,ti ne treba da imas autoritet. Trebas da postujes autoritet i da budes za sporetom a ne u skoli! :cool:

hahahaha:hahaha::lol:

Ja imam autoritet samo nad Matketom,ali i to mi je dosta.
Kako sam to uspela?Imam sise.

Nemojte se loziti da vam je potrebno nesto vise od toga.Ako imate pitch.ku,automaCki ste u prednosti,.

Aj' reci vec jednom da l' ste ti i Matke spavali, nemoj nas yebati ovde...:lol:

zavisi na koji autoritet misliš? lični, profesionalni, intelektualni...
autoritet u teen godinama možeš da imaš jedino ako se istakneš u društvu kao mega popularan, onda će da te šatro respektuju i slušaju
a autoritet sam po sebi je druga stvar

mislim ne razumem temu - stekla autoritet sama nad sobom? :confused:

Ti si zensko,ti ne treba da imas autoritet. Trebas da postujes autoritet i da budes za sporetom a ne u skoli! :cool:

Hahah, kralju, to neke ovakve fore? :lol:

shut-up-bitch.jpg

Back