AUTOPUT ZA CRNU GORU

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ускоро ће Београд бити лепши од Беча. Модерна технологија омогућава архитектима да своју машту искористе много боље него што су могли зу златним временима Аустроугарске. Бећ ће постати обичан музеј заробљен у једном прилично назадном времену.
Ha,ha,ha,ha, e nesto bolje i ludje,nisam do sada cuo.!

nije los bec

ali ni beograd nije nista gori

bas u ovo doba godine je prelep. preporucujem da se ujutru prodje avalskim putem ka trosarini. neverovatan dozivljaj, spoj grada i prirode, sve je tu, igra jutarnjeg svetla, ajela impzantnih stabala, siroka bulevatska ulica, vazduh lep

U cemu je bolji,lebati.! Jel po arhitektonskom haosu,prljavstini,nema ni javnih toaleta,mokrimo iza drveca po parkovima.Pogledaj na sta lici onaj jebeni
Trg republike,posle "intervencija" Vesica.Pogledaj Tgg Slavija,onaj prazan prostor poplocan,gde niko ne ulazi.Pogledaj sva sranja,pa pogledaj Bec.!
verujem da mokris po ulici, takav si

postoje javni toaleti, postoje brojni trzni centri sa toaletima, postoje kafici, restorani, niko ne mora da mokri po ulazima

osim toga kad podjes od kuce prvo sve obavis

verovatno da nikad nisi bio u bgdu

verujem da mokris po ulici, takav si

postoje javni toaleti, postoje brojni trzni centri sa toaletima, postoje kafici, restorani, niko ne mora da mokri po ulazima

osim toga kad podjes od kuce prvo sve obavis

verovatno da nikad nisi bio u bgdu
Ti ocigledno,ne zivis u beogradu.Da bi te primili u toalet kafea,treba prvo da platis kafu 15O rsd. (nema dzabe).Ne znam gde ti mokris,kada ti prigusti
na ulici,mozda nosis staklenu posudu.Ne moze se obaviti sve kod kuce,kako ti kazes,kada neko stanuje u nekom prigradskom pickovcu,a ceo dan je
sirem centru grada,mora da se negde bar jednom pomokri.Ocigledno da si ti poseban slucaj.!

jolemisa - Sada si me stvarno razocarao.Pa zar i ti ne znas,sta je auto put. Auto put je kada imas dve tri trake sa leve strane,i dve tri trake sa desne.
To sto je omladina pod Brozom,uradila,to je obican drum,Beograd _ Zagreb.Za zivota i vladavine,od trideset i pet godina,Jugoslavija nije imala
NI JEDAN AUTO PUT ! To je uzasna sramota.U turistickim mapama,taj drum je nazivan "auto put". Kada bi nemci dosli kolima na taj "auto put",
hvatali su se za glavu.Obican drum,sa kretanjem u dva smera.Ginuli su ljudi ko muve,na tom drumu.!
onda znači put kojim sam se svojevremeno vozio u automobilu preko 200 na sat je čista fatamorgana , avionska pista bato ...

Za nas je Zagreb,Olimp kulture,jer je Hrvatska na visem civilizaciskom nivou od nas.Oni su bili deo Austrougarskog carstva,To je za nas,mislena
imenica.Shvati to Natasa.!!!

:hahaha:

Možda je tebi Zagreb Olimp kulture, ali meni je Budimpešta ipak Olimpskija...:per:

Tako da ne vidim što bi se baktao sa lošim kopijama.

Idemo direktno u Jevropiju, a ne u Hrvatsku...Hrvatska je Evropa kineske proizvodnje...

da, imaju becki valcer i becku sniclu,
al mi imamo uzicko kolo i karadjordjevu sniclu
Mi imamo onaj gadiluk i prostakluk,Gucu I I ono smetliste,Bir fest i .................razvaljene Beogradske ulice i......delovi zgrade koji padaju na prolaznike.Svaki dan,ima povredjenih, i........zeleznicku stanicu Novi beograd,kao iz filmova strave i uzasa,i.......da ne nabrajam sve nedostatke
Beograda.idi pogledaj zeleznicku stanicu "centar" u prokopu.Stidim se sam sebe,sto zivim u ovakvoj balkanskoj rupcagi.!

Mi imamo onaj gadiluk i prostakluk,Gucu I I ono smetliste,Bir fest i .................razvaljene Beogradske ulice i......delovi zgrade koji padaju na prolaznike.Svaki dan,ima povredjenih, i........zeleznicku stanicu Novi beograd,kao iz filmova strave i uzasa,i.......da ne nabrajam sve nedostatke
Beograda.idi pogledaj zeleznicku stanicu "centar" u prokopu.Stidim se sam sebe,sto zivim u ovakvoj balkanskoj rupcagi.!
dzedi ggaun

guca je tradicija, guca je narod.

ciganluk ste napravili vi, demokratski malogradjani kad ste krenuli u opijanje za male pare

bio u guci pre 35 godina, sve bilo fino, uyredno

Back